Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość touchMeOna

orgazm łechtaczkowy a zdrowie

Polecane posty

jasne ze lubimy.. widac zaangazowanie. po prostu wysilek, tyle ze w specyficznej sytuacji ;) buleczki to wiem, ale serduszka.. co to :) niewazne, jak chodzi o 'dol', to nie ma znaczenia, byle wlascicielka byla ladna i do rzeczy ;)

orgazmem zarowno naszym jak i waszym..;) bo wasz pomaga naszemu. naturalnie, jak facet jest dojrzaly.

Za dobrze masz... ja niby mam ferie a jutro i tak musze wstac o 8. Tzn dzis musze wstac.

Cos za fajną masz te prace:P ja juz znikam, bo mnie nawet kawa nie obudzi. Dobranoc!

bedziesz miala tyle lat co ja :classic_cool: tez bedziesz tak miala :P a przedtem uczyc sie, a nie meczyc swoje wystajace 2cm :classic_cool: wlasnie, dlugo ci zajmuje 1 raz? tak przecietnie? :P

no, tez lece.. fajna nie fajna.. upierdliwa :classic_cool: 🖐️

LeChatNoir udało mi sie otworzyc to zdjecie co poslalas, przedtem tylko zabe widzialem :) wiesz.. ona wyglada na 175cm, 75D, i ma wlosy pomiedzy rudym a brazem :classic_cool: czy ma oczy niebiesko-zielone, nie widze :P ani czy buleczke z 2cm jezyczkiem ;) ale cos musi byc na rzeczy jak pytasz o sylwetke ;) jak dla mnie biodra moze troche okraglejsze powinny byc ale moze to tylko moje wrazenie, no i ladna. fajna.

A komp mi sie zepsuł i nie pisałam:/ ta laska na zdjeciu to nie ja, gwarantuje, moja figura jest troche.... gorsza(niestety). Ile mi zajmuje jednorazowe dojscie- hmmm... to zalezy podczas czego, bo np nasturbacja to zazwyczaj jakies 2-4min. Minetka podobnie. Sex- tu zazwyczaj sie powstrzymuje, bo wiadomo, ze jakby to było tez 2min, to jakos tak... mało satysfakcjonujaco. A wy w ile dochodzicie?:P

Mowisze ze biodra powinny byc okraglejsze? mi sie wydaja az nazbyt okragłe, generalnie wydaje sie byc o dosc kobieco obfitych kształtach.

A tak poza tym wymysle moze jeszcze jakies pytania teraz bo nauka czeka. Hmmm... Czy was naprawde podnieca bawienie sie piersiami?bo nie do konca łapie te przyjemnosc. I co was najbardziej kreci?:P (temat rzeka, ale chodzi mi o osobiscie) no i moze napiszcie jeszcze jakies niespełnione fantazje(poza tymi najprostszymi).

jestem, ale tylko na moment, czesc 🖐️ pewnie bede zagladal co jakis czas, spoko ;) masturbacja 2-4min? szybko.. to znaczy, ze robisz to typowo dla rozladowania, nie dla zabawy :P u mnie dluzej, bo sie nie lubie spieszyc, w tym temacie tez, ..z 10-15? chyba ze po poscie, albo chce sie szybko, albo jakies niesprzyjajace warunki i trzeba sie streszczac, to da rade z 1-2, ale to wtedy dosc brutalne :P tez robisz to czasem \'silowo\'? wlasnie, czy to mozliwe u kobiet zeby braki w podnieceniu \'zastapic\' sila nacisku lub predkoscia i czy to wtedy tak zadziala? np, w wypadku, gdybys nie mogla dojsc? zdarza sie ze nie mozesz? czy musisz byc naprawde podniecona i tylko wtedy? jej biodra sa ok, chodzilo mi, ze tu na zdjeciu wyszly jakos.. \'kanciato\' nie okraglo :P pewnie kwestia pozycji i naprezenia miesni. Generalnie fajna babka sex podczas okresu- nie probowalem nie wypowiadam sie ;) moze.. ? piersi-oczywiscie, np dlatego ze my ich nie mamy :) miekkie, cieple w dotyku, i jak reaguja.. to widac, czuc ze twardsze, stercza i to tez podnieca ;) choc spotkalem dziewczyne ktora mowila, ze jej sutki nie sa jakos wrazliwe na dotyk i tez nie \'staja\' za bardzo. a twoje? co nas kreci? chodzi o cialo lub jego czesci, czy.. nie wiem, sposob ubierania, ruchu...czy podczas sexu? fantazje.. musialbym pomyslec. pewnie wiele tego, choc na codzien..w necie jest tyle pieknych kobiet, ze my wzrokowcy nie porzebujemy fantazji :P sex w biurze z kolezanka w stroju biurowym (biala spodnica do kolan i biale szpilki :) ), sex na plazy tropikalnej i w morzu, kobieta ktora przywiazuje mnie do krzesla i sama sie doprowadza w ciemnym pokoju pelnym swiec, niewidoczny sex w miejscu publicznym i zapanowanie nad pokazaniem orgazmu.. wiele :) na innym topiku :) ten gosc mial troche racji, my czesto myslimy o sexie :P nie zawsze i nie z kazda, ale czesto. a jak taka wpadnie w oko, to zawsze. zakladow by nie starczylo :P

Gość bułka z masłem i z szynką
Milutko sobie konwersujecie, ja jednak chciałam się odnieśc do głównego wątku... i pytania poniekąd. Masturbacja wpłynęła na moje zdrowie i owszem. Tyle, ze psychiczne. Cipka od częstych i mocnych sesji (inaczej nici z orgazmu), jest wyraźnie krzywa zgodnie z ułożeniem ręki. Łechtaczka- ech co za wyraz - z czasem coraz bardziej obrzmiała, teraz wystaje, nie jakoś bardzo ale jednak :( Nie podoba mi się i mam kompleks na tym punkcie. Dodatkowo "mój" sposób na orgazm jest tak specyficzny i wyuczony od dziecka praktycznie, że nie potrafie dojść inaczej. Próbowałam. pozdro

Gość jakis tam afect

Gość jakis tam afect
o co ci chodzi że cipka się zkrzwiła :):):)

hmm... prawa strona jest mniejsza a lewa większa. Bo używam prawej reki, gdzie nacisk jest mniejszy z prawej- mniejsze palce, wiekszy i silniejszy z lewej- wieksze palce. Po prostu prawa warga sromowa jest mniejsza od lewej a wiecznie podrazniana lectaczka wyszla do slonca :) Troche si wstydze ale skoro pytasz...?

no wlasnie, jak to? jak cipka moze sie skrzywic? masz jakies zmiany lechtaczki? jak to obrzmiala? nie wiadomo, moze po prostu masz wystajaca. sa rozne. jakbys powiedziala ile masz lat, moznaby stwierdzic czy te zmiany to moze kwestia procesu dojrzewania. nie martw sie ksztaltem cipki :) nie moze byc jakas super-dziwna ;) co to za sposob? o, widze ze juz odpowiedzialas :)

Mam 33 latka. Troche za mna ale moze jeszcze wiele przede mna? kto wie? Czytalam opinie panow, ktorzy twierdzili ze od masturbacji i "technik" zwieksza im sie czlonek. Na pewno, ze sie wykrzywia. Na pewno nie jest tak w kazdym przypadku, jednak wierze, ze to mozliwe.. ;) Mam dowody miedzy nogami ;)

ja tez ;) z tym wykrzywieniem to chyba prawda :classic_cool: ale sie nie martwie, bo kobiety chyba wola jak cos pociera po sciance ;) poza tym, to daje nadzieje wszystkim z za malymi, bo znaczy ze cwiczenia wyciagajace i formujace moga naprawde dzialac. taka wystajaca lechtaczka tez jest fajna, taka.. lubiezna ;) juz mi sie podoba ;) inna sprawa czy sie nie znieczuli co nieco od pociarania o odziez?

no wiesz, jednak facetom-obrzezancom niby sie czucie troche stepia.. (w wypadku faceta to moze i nie najgorzej)