Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość touchMeOna

orgazm łechtaczkowy a zdrowie

Polecane posty

No widze dyskusja się zaczeła akurat jak poszłam spać:P silowo, hmmm, trudno powiedziec jak to jest siłowo. Generalnie zazwyczaj mam jeden lub dwa tempa i siły nacisku- na poczatku mniejsze a przy orgazmie wieksze, ale nie mozna powiedziec ze przy wiekszym dochodzi sie jakos szybciej. Jesli chodzi o podniecenie to jesli jest ono zerowe to naciskiem niewiele mozna zdziałac, zazwyczaj wzrost podniecenia jest tylko i wyłacznie kwestia psychiki(przynajmniej u mnie). Nie zdarza mi sie dochodzic bez zadnego podniecenia, nie musi byc ono wielkie, ale przynajmniej troche, bo inaczej kazda stymulacja sprawia mniej wiecej taka przyjemnosc jak drapanie sie po nosie:P Moje sutki sa raczej normalne pod tym wzgledem- zazwyczaj stercza jak jest troche ziemniej, jestem podniecona albo zdejme stanik. Tak na codzien to sobie cicho siedza i nie odzywaja:P Ja wiem ze faceci mysla duzo o sexie, mi to nie przeszkadza, tzn jesli nie jest to myslenie zawsze i o sexie typowo obdartym ze wszystkich uczuc, z kimkolwiek, gdziekolwiek i kiedykolwiek. Ostatnio niestety moje zycie łozkowe ucierpiało na skutek sesji egzaminacyjnej:( a ferie tez sie koncza:( no i musze cos powymyslac fajnego w łozku, bo ostatnio cos zaczał narzekac, ze jakos tak mniej jest nakrecony. No coz, tez to widze, tak w sumie troche smutno, kiedys wystarczyło dac buzi i juz stał:P Co do odkształcen cipki to rzeczywiscie, moze sie zdarzyc bo w koncu wargi sa zbudowane z tkanki tłuszczowej, wiec na odkształcenia sa podatne. A co Ty tak o tych cwiczeniach? cwiczysz w ten sposob?:P Ja bym nie chciała obzezanego.... tak jakos smutno, penis z goła głową:P

Aha, no i moze opowiecie jeszcze co was w kobietach odrzuca, albo sparawia ze wam cała ochota przechodzi? bo ja wiem ze niektore zachowania w łozku sa.... straszne:P mi sie kiedys zdarzyło powiedziec "ojej jakiego masz duzego pryszcza na ramieniu" ... juz tak nie robie, na szczescie. Jemu z kolei zdarzyło sie powiedziec(pierwszy raz jak mnie widział nago)- "troche Ciebie jest" ... no i potem miałam doła:P Macie jakies własne historie?:)

bardzo czesto kobieta ma jeden sutek stojący a drugi nie i mi mówi "ten drugi chce byc tez ssany " Kolor cipki biały byłby dziwny chyba u labinosa lub blondynki jest bardzo jasny ,zawsze jak jest podniecona przybiera kolor ciemny brązowy lub purpurowy. to nie podnieca.

co znaczy ze rozpoczął późno zycie seksualne? Onanizm to już jest rozpoczecie życia seksualnego a to chłopcy robia w wieku 14 lat. Partnerka młodsza nawet o 10 lat jest idelana dla starszego faceta Odwrotna sytuacja jest trochę niebezpieczna dla związku , ale to też indywidualna sprawa

a ja myslałam ze zwiazek starsza kobieta i młodszy mezczyzn jest bardziej pod tym wzgledem odpowiedni- starsze kobiety maja wieksze libido, tak jak młodsi chłopcy.

zgadza się ale na pewien okres czasu bo potem zacznie się ogladać za młodzszymi (względy estetyczne) Mam na mysli facet 20 kilku letni i kobieta 40-sto kilku letnia

Gość bułka z masłem i z szynką
3456- dzieki za miłe słowa Moze moja Mała nie jest taka, jaką chciałabym ją widzieć ale jeśli jest dla mnie żródłem TAKICH przyjemności, to nie będę wybrzydzać :)

3456 jest generalnie takim pocieszycielem ludzkosci, nie dosc ze pracuje to siedzi nocami na forum i pomaga zbłakanym niewiastom. Pełni rowniez darmowe usługi ginekologiczne, jak dla mnie powinien dostac pokojowa nagrode nobla :P

\'myslenie o sexie typowo obdartym ze wszystkich uczuc, z kimkolwiek, gdziekolwiek i kiedykolwiek\' - ha, z jednej strony niewiele trzeba zeby facet pomyslal o sexie w powyzszych warunkach, bo tak po prostu jest i to siedzi gleboko :classic_cool: ale ja musialbym uznac owa dziewczyne za pociagajaca ;) no i sympatyczna wtedy juz mamy jakies uczucie :P prawda? sympatię :classic_cool: (choc przyznaje, ze przy patrzeniu na niektore, przychodza te najbardziej podstawowe mysli i to bez zadnej glebszej potrzeby :classic_cool:) zawsze na poczatku stoi, pozniej organizm przyzwyczaja sie do bodzcow -niestety. ;) zestaw cwiczen mam, nawet 2, sa podobne :) trzymam w gotowosci, gdyby moje 16 jednak nie wystarczylo. lubie byc przygotowany na wszystko ;) co odrzuca- hm -piercing- zdecydowanie. kolczyki tylko tradycyjne w uszach, nigdzie wiecej. w jezyku to juz masakra, przy lodzie bym sie zastanawial, czy mi go nie poszarpie, albo czy krew jej z jezyka nie poleci. -kobiety w za szerokiej odziezy ;) tak samo jak hiphopowcy -kobiety z krotkimi wlosami, albo na zapalke- aseksualne -szpara miedzy jedynkami :classic_cool: -no i takie wlasnie zachowania, facet sie stara, podnieca, a ona mu wyjezdza z jakims pryszczem.. :o jakie to ma w tej chwili znaczenie? wlasnych historii nie mam :classic_cool: ---\'2 pytania do panow\' jeden sutek niereagujacy- dziwne to ;) tak mozna? nie przeszkadza. my postrzegamy kobiety jako calosc, nie skupiamy sie raczej na detalach, jezeli juz to na tych podniecajacych ;) cipka koloru brazowawego lub ciemniejszego -myslalem, ze zwykle taka jest :) szczegolnie jak sie podnieci. oczywiscie ze bym calowal. facet moze nie moc skonczyc chyba nie dlatego ze pozno zaczal, tylko ze dlugo i brutalnie robil to sam i sie znieczulil (bo ja np reaguje na sile dotyku) to tez chyba wyjasnia klopoty przy poznym rozpoczeciu z kobietami ;) partnerka 8 lat mlodsza- hm, dla mnie (ok 30) to dosc duzo ale czego sie nie robi ;) z wiekiem pewnie to przechodzi, bo roznica sie zmniejsza. \'facet\' pewnie ma racje.

Ojej, krotkie włosy... irokez tez aseksualny? Ha dzis sobie odrobiłam za wszystkie czasy. Kolejne pytanie: w jakiej pozycji najbardziej lubicie zeby wam robic loda?:D

irokez, hm.. :P srednio :classic_cool: a ty masz krotkie? odp. na pytanie: nie wiem :classic_cool: co sobie odrobilas?

Sesje sobie odrobiłam, jego oczywiscie. Miałam kiedys irokeza:P ale podobno mu sie podobało, nazywał mnie wtedy zeberką. Teraz mi odrosły i mam do ramion, ale przez pewien czas były takie na 1cm. Kolejne pytanie, ile powinna trwac dla was gra wstepna?

tyle zebys byla gotowa. przeciez pocalunki i 'macanki' tez sa przyjemne i zmyslowe. nie ma pospiechu, jestem cierpliwy ;)

No własnie u nas jest ostatnio tak, ze ja potrzebuje mniej gry niz on:) 3456 opowiedz cos jeszcze o sobie:P tak mało opowiadasz:P

to niezgodne z tematem topiku :classic_cool: jak- malo? odpowiadam na wszystkie pytania :)

nieprawda :classic_cool: moj post z 20:56 jest bardzo rozwiazly, az zbyt :P

I co z tym orgazmem, zdrowe czy nie bo odbiegaliście od tematu!

bonsoir, reno ;) odbiegamy, bo lechatnoir zbacza i nas tez chce zboczyc :P a inne panie rzadko tu zagladaja.. lechatnoir trojkaty.. jako osoba wolna, moge powiedziec czemu nie, choc tez raczej z wolnymi, no i jasne ze z 2ma kobietami :classic_cool: ze sparowanymi jakos tak nie bardzo. jakos czulbym sie chyba obco.

tu nie miejsce na pisanie o sobie :P dyskrecja.. zreszta, od czego priv w razie czego.

Ja bym własnie kiedys chciała trójkata, ale strasznie sie boje:P z ciekawosci 3456, jesli nie jestem zbyt bezposrednia(chyba nie na tym forum) wiek inicjacji?