Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość touchMeOna

orgazm łechtaczkowy a zdrowie

Polecane posty

po naturalnosci jej reakcji niektorych ruchow, zachowan, koordynacji, a raczej jej braku nie da sie udac.. chyba. zreszta, ja mam glownie tylko materialy filmowe do analizy :classic_cool: moje zdanie sie nie liczy :P

Acha, dobra pytania.. Na czym.. na tych pokrązone oczy rano?.. tych skurcze w trakcie?.. na pewno nie tych jęki.. ani mimiki.. cudne aktorki..

Ren nie udajemy,mówie o sobie nie udaje.jeki ok sa czasami nie do opanowania,ale od razu gra aktorska

czasami nie da sie powstrzymac swoich ruchów i zachowan z=alke to pewnie każda tak ma

nie, jeki to nie to mysza -nie tylko o lydkach.. o stopach, ich paluszkach.. twarzy, schowaniu glowy w ramoina (lub nie), przygarbienie do srodka czy wygiecie plecow w luk, rece.. ;)

Ucisk tych nóg aż trzaskają kręgi szyjne.. nie raz myśli się że już.. po mnie.. ale nie udało mi do tych czas przezyć..

faceci raczej chyba na cichacza -no i zeby partnerki nie zagluszac :classic_cool:

zmianie? jakiej? a tak w ogole, czuc to jakos 'wewnatrz' ? poza nasieniem oczywiscie?

czy ja wiem czy faceci ciszej,mysle ze jak chca to tez ppotrafia.Moj napryzkad jak pierwsyz ray w yzciu koncyz we mnie to ay sie radiowal poprostu byl szczesliwz i wcale nie siedzial cicho

gdzie tam gadasz, jak z weża stażaczka! dobrze że trzemasz sie albo wypalisz do górę!

czytalem ze niektore czuja nasienie (ze gorace) inne czuja ruchy penisa. no, mysza... :classic_cool: to topik o lechtaczkowych, a co najmniej kobiecych :classic_cool: