Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martamartamartamartamarta

Wyrzucono mnie dziś z pracy, a nie wiem dlaczego!

Polecane posty

Gość MIMOZAAAAAAA
P.S. Zapomniałam dodać: obciągam z połykiem! :classic_cool:

To bardzo orzystna oferta!!! Jedź!! :) A skoro znasz jezyk to naprawde swietnie! Ja zjadlam jeszcze 4 suszone figi na noc i poprawe humoru i zaraz ide spac. :) moze jutro bedzie lepiej?

Ja mam zamiar po studiach wyjechać...w tym kraju nie ma przyszłości...może pojadę sobie do hiszpanii :D właśnie zaczęłam się uczyć tego języka :P jak masz szanse to wyjedź ...

Hiszpanski jest super!! Ucze sie juz 3 lata.:) Polecam. Latwy i taki przyjemny!

Cii - co studiujesz?

Gość bardzo wspolczuje
Na pewno będzie:) w takich wypadkach psychologia mówi, żeby dać sobie tydzień czy jakiś inny okres na "żalobę", zamknięcie spraw, usunięcie z domu wszystkiego co mogłoby przypominać zamknięty okres i definitywne zalatwienie wszystkich spraw np. z szefem zeby go później nie oglądać. Masz prawo płakać, byc smutna, zła, nienawidzić, chcieć nawet zemsty. Nawet gdybys miala teraz ochote pojsc do szefa z tasakiem to też masz do tego prawo! (oczywiscie dopoki odbywa sie to wylacznie w Twojej glowie:) ) Ktos Cie skrzywdzil i nie masz sie czego Ty wstydzic, ale on swoich zasad. Przebolej, wypłacz. A po żałobie weź się w garść, poszukaj pracy, odnow kontakty... czas leczy rany...

o...to ile łącznie znasz języków ??ja nieźle angielski chce się nauczyć niemieckiego Hiszpańskiego Włoskiego i może uda mi się francuskiego :)

Niemiecki, angielski, troche ;) hiszpanski i umiem czytac i pisac po rosyjsku, najczesciej bez zrozumienia hihi (ale popracuje nad tym, bo rosyjski zaczyna mi sie coraz bardziej podobac!).

czytać umiem po niemiecku :D ...ale co mi da samo czytanie :Pja planuje nauczyć się tak 5-6 języków...fajnie by było znac japoński francuski i rosyjski ale dwa pierwsze podobno są trudne i nie wiem czy będę w stanie się ich nauczyć zważając na moje lenistwo :)

A francuski to mi się wydaje taki podobny trochę do angielskiego i niemieckiego :) angielski dlatego że taki jakiś bończasty "okrągły" jak ja to nazywam a niemieckiego bo te rrrr :D podobno mam francuski akcent hehe :D

Uwaga uwaga! Nie dalam za wygrana i znowu polazlam do szefa na rozmowe. To, czgo sie o sobie dowiedzialam po prostu zwalilo mnie z nog!! Szef zarzucal mi takie blahostki, ze szczeka opadla mi do kolan!!! Juz teraz w 100 % zrozumialam, ze nie chodzilo mu o to, ze sobie nie radze, tylko zwolnienie mnie bylo spowodowane czyms innym, tylko jemu wiadomym. Doslownie odwrocil kota ogonem i szukal pretekstu! Powiedzial,ze sama jestem sobie winna, ze mnie zwolnil i dziwil sie ze nie zauwazylam, ze jakosc mojej pracy by;la coraz nizsza! Bronilam sie dzielnie, nie dalam sie zbic z tropu i w koncu sie zamknal. A najgorsze jest to, ze nasza niemila rozmowa, w ktorej doslownie obrzucal mnie zarzutami, odbyla sie w obecnosci 4 czy 5 panow, osob calkowicie postronnych!! Zadziwiajace, jak szybko mozna stracic cala sympatie i szcunek do kogos. Dawno tak nie przeklinalam, jak po powrocie od niego. Ale ciesze sie, ze poszlam. Przynajmniej pokazalam mu, z kim ma doczynienia. Cham i prostak.

Gość adrianagie
dzielna jestes :) brawo. Ale co teraz zamierzasz? co ci napisał jako powod zwolnienia?

I dobrze że mu pokazałaś...cham jeden prostacki dupek...

Gość i jak sie to skonczyło
jak juz Ci wszystko powiedzial? ustaliliście coś, powiedzialas mu co o nim myslisz? widzisz, w sumie to smutne kim okazuja sie ludzie kiedy pokaza prawdziwa twarz...

Gość karolcia karolinka
Wszystko ustalone i zakonczone. Juz nawet nie pamietam kim byl ten czlowiek i jak wygladal. (Ale o tym, jaka okazal sie swinia, bede pamietac dlugo:) )

karolcia=marta? tak tylko pytam zeby wiedziec czy to Twoja sprawa sie tak skonczyla, czy kogos innego:) mam nadzieje ze szybko znajdziesz prace u kogos kto na Ciebie zasługuje i nie odniosłaś poważnych strat w zwiazku ze zwolnieniem... masz okres wypowiedzenia czy takei zwolnienie "z dnia na dzien"? nie powinno byc za to odszkodowania?

Gość podziwiem cie ....
Tlumacze z angielskiego i niemieckiego. jestem pod wrazeniem, moze nawet studiowalysmy razem bylo pare takich osob, ja tylko -niemiecki. moglabym tlumaczyc ale przez wyjazd za granice zaprzepascilam go w ogromnym stopniu a nowego jezyka sie nie za bardzo nauczylam :o :o - jestes kims a on nikim - masz kulture osobista i bez probemu znjajdziesz inna prace - co za swinai zebys mu przynosila paczki i czyscila auto z ytwoimi kwalifikacjami ?? skandal, a on jeszcze pozaluje ze cie zwolnil, oczywiscie nigdy sie do tego nie przyzna bo jest epym palantem :D

Gość karolcia karolinka
nie karolcia to karolcia!! mnie też szef wywalil i zamierzam mu zniszczczyć kartę sim telefonu służbowego zanim mu go oddam! :P

aha, kojarze Cie bo pytalas wczoraj jak to zrobic:) no i dobrze:) ciekawe jak tam Marta...