Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

plyna ryby plyna

Ktory?

Polecane posty

Ja mam electroluxa na worki papierowe, z tym, że z takim \"podtrzymywaczem\" bo Mama miała zelmera bez tego kubła i rozwalił się silnik od kurzu. Turboszczotka też fajna, ale mnie denerwuje naciskanie guzika jak zjeżdżam z dywanu na podłogę, bo wtedy nie ciągnie.

Już mogę pisać ;) Podtrzymywacz to takie coś, w co wkładasz worek. W maminym zelmerze to był tylko taki \"kij\" na który wsadzało się worek i bezpośrednio przez dziurę od odkurzacza leciało do tego worka. No ale lepsze jest to, co ja mam czyli takie kółko z dziurami, w który wsadzasz worek i jak się napełni wywalasz. To kółko jest zdecydowanie lepsze, bo mam pewność, że nic mi nie wyleci a w tym zelmerze worek się przesuwał. Mam taką szczotkę, która inaczej odkurza dywan i inaczej podłogę. Czytałam w instrukcji, że trzeba guzik przełączać. No to go wciskam, ale za każdym razem to już świra można dostać, bo nie mam wykładziny na cały pokój tylko dywan na podłodze i tak sobie jeżdżę raz tu raz tam...

I takie pytanie: dlaczego takie drogie wybierasz? Są tańsze i o podobnych parametrach.

Dzieki za informacje. A wybralam te bo kieruje sie owczym pedem:) Weszlam na ceneo i po opiniach jechalam. I wyszlo ze te sa najchetniej kupowane i dobre. Jak mowie nie znam sie. Urzadzam mieszkanie i musze kupic wszystko poczawszy od paneli poprzez plytki,meble, urzadzenia agd a an firankach konczac. I okazuje sie ze na wszystkim trzeba sie znac zeby dobrze wybrac:)

Ja w zasadzie nie sprawdzałam przy kupnie co to za cacko, kierowałam się firmą i głównie ceną (chociaż na allegro są o wiele tańsze, cholera jak widzę te ceny to mnie trzęsie, raczej przepłaciłam) no i tym właśnie "systemem mocowania worka Air Basket" czyli tym koszem, do tego systemem antyalergicznym filtracją powietrza. Za odkurzacz dałam 250 zł plus gratis dostałam oprócz zwykłej szczotki w zestawie właśnie turbo i mam więcej szczotek niż to wszystko warte ;) http://allegro.pl/item304851496_super_odkurzacz_electrolux_airmax_2200w_nowy.html Tylko mój nie jest przezroczysty i tego kosza nie widać. Trochę jest duży, ale chowam go do szafy i gitara gra.

Ja jestem na mecie jeśli chodzi o urządzanie mieszkania, na sprzętach znam się jak ... ekhm, dokładnie, tak się znam ;) Może to szczęście, może zwykły przypadek, ale na razie jestem zadowolona z zakupów. Żelazko, lodówka, odkurzacz, meble to chyba grubsze rzeczy, a no i pralka jeszcze. Spłukaliśmy się jak nic :o

My wlasnie jestesmy na etapie przed spukaniowym (ze sie tak wyraze). A moj maz wybiera sprzet skrupulatnie. Dla mnie wazny jest wyglad i funkcjonalnosc dla niego parametry. Spotykamy sie w pol drogi:)