Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstrząsnieta tym co zobaxczyla

2 kreski na teście-musze usunąc mam 18 lat dopiero.

Polecane posty

Gość wy jestescie..
nienormalni...pieprzoni katolicy....

Gość smutnatakaś
ja się chętnie z Tobą zamienię :( moje dziecko odeszło w październiku , w 7 tygodniu . ... oddałabym wszystko żeby było ze mną ... :(

Kolejna nieodpowiedzialna gówniara...Skoro masz dopiero 18 lat to się trzeba było nie pierdolić:O Brak słów...

na pierdolenie jak to pani ujela(pewnie urazajac przy tym i autorke tego tematu i wiele innych kobiet,ktore wspolzycie uwazaja za cos cudownego) nie ma pozwolenia,kazdy sie kocha wtedy kiedy uwaza ze jest na to gotowy.ale owszem zgadazam sie z wypowiedziami wczesniejszymi ze nalezy poniesc konsekwencje bo kazdy wie jakie ryzyko niesie za soba wspolzycie.uwazam jednak za niesluszne nazywanie aborcji morderstwem...bo jezeli tak mamy myslec to i uzywanie prezerwatyw jest czystym morderstwem (pomijam fakt ze kosciol tak uwaza ale mniejsza o to) idac tropem takiego myslenia doszlibysmy do wniosku ze kazda kobieta ktora sie zabezpiecza jest morderczynia,jedne wyrzucaja dzieci do smietnika z gumka inne ni pozwalaja sie im\\\"zadomowic\\\" (tabletki antykoncepcyjne). Wiec nie naskakujcie tak na dziewczyne,oczywiscie ze panikuje,nie dziwie sie jej....i jedyne co moge poradzic to przemyslec to na spokojnie...jak urodzisz bedziesz miala 19 lat,to nie tak malo,jezeli bedziesz miala wsparcie chlopaka i rodziny napewno dasz sobie rade!!=] trzymaj sie!!:)

Gość DREAMOF
a ten pan co tak klnie to tez sie uczyl? chyba na ulicy na rogu zaraz wlasnie kolo tych zdzir co to je wyklina.Wez sie czlowieku opamietaj,co Ci do tego,to nie jest Twoj interes kto sie decyduje na aborcje a kto nie.Mozesz miec na ten temat takie zdanie ale nie wolno Ci w taki sposob traktować ludzi bo to nie sa Twoje zabawki ,obluzgaj najpierw siebie i stan przed wyborem tego typu a pozniej dopiero zacznij doradzac innym,Ale doradzac a nie obrzucac blotem i jezykiem nafaszerowanym neologizmami bo nie w tym rzecz,Moze dziewczyna faktycznie ma problem,To ze lubi sex jest akurat naturalne,wpadla,madry Polak po szkodzie,Ja uwazam ze nalezy sie jej szansa na decyzje co chce dalej zrobic a Ty synek wypowaiadaj sie na swoj temat,w ostatecznosci na temat innych jednak z szacunkiem bo kiedys trafisz na rownego siebie i podkulisz ogon PSIE!

...ździry ,kurwy,cipy,dziwki,debilki.....jakim prawem obrażacie te kobiety,kto dał WAM takie prawo!? życzę Wam drogie Panie aby każdy wasz stosunek kończył się Ciążą..czy macie 34, 55 lub 41lat . Chciałbym z wami porozmawiać w cztery oczy i zapytać się, ile z Was przeżyło aborcję!...odpowiedź WIĘKSZOŚĆ !!! Zadajcie sobie pytanie,czy aby nie dobijacie już leżących koni!?...czy tak naprawdę nie kopiecie leżącego!? To te kobiety będą żyły z tą myślą,nie WY matki miłosierdzia! Czy któraś z was drogie Panie zastanowiła się nad tym jakie wypisuje bzdety!!?...zanim zaczniecie pisać...postawcie się w roli tej KOBIETY,a potem do błota z nią!!!..mam czterdzieści parę lat wspaniałą żonę od blisko 20 lat pełnoletnią wspaniałą córę i młodszego syna, też zuch chłopak;)...ale mamy też wiele nieprzespanych i przepłakanych nocy!!! to jest 7tydzień!!! rozpruci psychicznie i fizycznie zdecydowaliśmy się ,że nie urodzimy tego dziecka ;( przykre ale prawdziwe.Wszystkie decyzje podejmujemy razem !!! Sex uprawialiśmy przez 15lat od poczęcia syna!!!...może guma do duszy!? może tabletki złe! któż to wie??? Lecz nikt nie zobaczy rozdartej duszy MEJ!!!....zastanawiałem się kiedyś,czy człowiek może zabić!?...powiem wam drogie Panie,że może czy wam się to podoba czy nie!!! Pozdrawiam wszystkich wiernych i niewiernych.A najbardziej mi żal ,że 15 lat temu nie obciąłem sobie jaj!!! delikatniej-sterylizacja !!!ale i ta w naszym......tu dam sobie spokój!!! jest nielegalna ;) Pozdrawiam.