Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, crazyyyy napisał:

Malowany duupy dales, taka prawda. Obiektywnie.

a chlejuska ty atencji poszukaj u twoich żywicieli od gorzały a nie sie fpjerdalasz między wódkę a zakąskę. Zalosna jesteś.

Tubka z Paryża wprost…. Limitowana edycja. So Classy.. and what? The fck?

2 minuty temu, Pył na wietrze napisał:

Człowiek nie może wejść i napisać 1 post komentujący rzeczywistość, ani nie wulgarny ani nic, bo zaraz kij w doopie ludzie majo.

To co tobie się wydaje, nie oznacza, że to jest rzeczywistość. Trochę mnie znasz, więc po co wchodzisz i sugerujesz mi takie rzeczy? Napisałaś o jeden post za dużo.

3 minuty temu, Malowany napisał:

Dla mnie niecodzienna i od kiedy tak się odzywamy do siebie publicznie, czy gdziekolwiek? Ciesz się, że jestem spokojny.

Niecodzienna? W Polsce mieszkasz i niecodzienna że takie słowo słyszysz/czytasz? Nie wiem od kiedy tak się odzywamy, nie zapisuję w kalendarzu. Od 25 minut nie widać byś był spokojny.

2 minuty temu, crazyyyy napisał:

Malowany duupy dales, taka prawda. Obiektywnie.

a chlejuska ty atencji poszukaj u twoich żywicieli od gorzały a nie sie fpjerdalasz między wódkę a zakąskę. Zalosna jesteś.

Nie wiem. Ja to widzę trochę inaczej. Z ciekawości chciałbym wiedzieć, jak wyglądacie i nie widzę w tym nic złego.

Przed chwilą, Malowany napisał:

Nie wiem. Ja to widzę trochę inaczej. Z ciekawości chciałbym wiedzieć, jak wyglądacie i nie widzę w tym nic złego.

Bo jesteś tylko głupim facetem 

A fjuta nie pokazal. Nie ma nic bez wzajemności. Oczywiście u pampersiary za darmo wszystko.

Przed chwilą, Smerfetek napisał:

A fjuta nie pokazal. Nie ma nic bez wzajemności. Oczywiście u pampersiary za darmo wszystko.

I nawet dwusetki nie dostała  😝

2 minuty temu, Pył na wietrze napisał:

Niecodzienna? W Polsce mieszkasz i niecodzienna że takie słowo słyszysz/czytasz? Nie wiem od kiedy tak się odzywamy, nie zapisuję w kalendarzu. Od 25 minut nie widać byś był spokojny.

A co to ma do rzeczy? To znaczy, że to jest normalne według ciebie i też będziemy się tak odzywać?

I nawet dwusetki nie dostała  😝

Może chociaż Iskre obdarzył kijem samobijem

1 minutę temu, Malowany napisał:

To co tobie się wydaje, nie oznacza, że to jest rzeczywistość. Trochę mnie znasz, więc po co wchodzisz i sugerujesz mi takie rzeczy? Napisałaś o jeden post za dużo.

I vice versa, to co Tobie się wydaje z moim postem, nie oznacza że tak jest w rzeczywistości. 

Żyję dość długo by wiedzieć jak jest. I Ciebie też dość znam.  Nic nie sugeruję- już pisałam, tylko komentuję rzeczywistość.

Wchodzę bo to publiczne forum. No jak o 1 post za dużo, to już Ci napisałam, że ja tu nie muszę być na tym forum, jak masz jakiś z tym problem.

2 minuty temu, crazyyyy napisał:

Bo jesteś tylko głupim facetem 

Okej. Męczycie

Przed chwilą, Pył na wietrze napisał:

I vice versa, to co Tobie się wydaje z moim postem, nie oznacza że tak jest w rzeczywistości. 

Żyję dość długo by wiedzieć jak jest. I Ciebie też dość znam.  Nic nie sugeruję- już pisałam, tylko komentuję rzeczywistość.

Wchodzę bo to publiczne forum. No jak o 1 post za dużo, to już Ci napisałam, że ja tu nie muszę być na tym forum, jak masz jakiś z tym problem.

🍿👋😎

1 minutę temu, Malowany napisał:

A co to ma do rzeczy? To znaczy, że to jest normalne według ciebie i też będziemy się tak odzywać?

Na kafeterii to nic niezwykłego. I gorsze rzeczy znosiłam, palcem pokazywać nie będę od kogo.

Akcja od szmiry a rzeczona szmira za 2 lata będzie zbierać 50-groszówki po dworcach na bułkę, w tym tempie staczania sie. Może to kogokolwiek zdystansuje do sprawy 

1 minutę temu, Pył na wietrze napisał:

I wiesz gdzie też nie musisz być?

1 minutę temu, Pył na wietrze napisał:

Na kafeterii to nic niezwykłego. I gorsze rzeczy znosiłam, palcem pokazywać nie będę od kogo.

To co odpisać ci tak samo?

Ja niczego jej nie dam. Rączki mam tutaj i proszę nawet nie patrzeć w mojom stronę. Nie wspomagam patologii do widzenia

Spać bo wam sie w głowach pjertoli 

Komuś na pewno

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się