yhy 0 Napisano Styczeń 31, 2008 oj nie zgodzę się z tym wychowaniem młodszego...ja zaczęłam chodzić z moim mężem jak miałam 18 lat,on miał 26 i wychowałam go sobie tak jak chciałam...sprząta,gotuje,nawet pierze mi ręcznie staniki...myślę że to zależy od faceta czy da się wychować a nie od jego wieku.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małgorzata szukająca mistrza 0 Napisano Styczeń 31, 2008 No właśnie Yhy... młodsi mnie nie pociągają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małgorzata szukająca mistrza 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Tak, w bardzo poważnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yhy 0 Napisano Styczeń 31, 2008 małgorzata ale jednak trochę trzena sobie wychować faceta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małgorzata szukająca mistrza 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Trochę tak ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yhy 0 Napisano Styczeń 31, 2008 małgorzata a w tym poważnym związku to też byłaś ze starszym facetem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małgorzata szukająca mistrza 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Nie, z rówieśnikiem. I po prostu nie czułam się komfortowo. Nie czułąm się kobietą tylko dziewczyną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też tak miałam Napisano Styczeń 31, 2008 i tak tutaj wszyscy ci kibicuja, więc cóż po mnie.moze rzeczywiscie warto spróbować...kto wie, gdybym nie zdecydowała się wtedy na tamten związek, to do tej pory zastanawiałabyś sie jakby to było...a tak nabrałam trochę doświadczenie i czułam się jak królowa przez jakiś tam czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yhy 0 Napisano Styczeń 31, 2008 bo rówieśnicy to tacy dziecinni są :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też tak miałam Napisano Styczeń 31, 2008 a ja uważam,że dziewczęcość jest urocza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małgorzata szukająca mistrza 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Zgadzam sie:/ Przynajmniiej ja na takiego trafiłam...a wydawało mi się zupełnie inaczej - jemu zresztą też! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też tak miałam Napisano Styczeń 31, 2008 robię makabryczne litrówki, ale widzę,że łapiesz głowną myśl, to dobrze.a jaki masz kontakt z tym ew. "przyszłym"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam dokładnie tak samo Napisano Styczeń 31, 2008 a dużo starszy był ten Twój prawnik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też tak miałam Napisano Styczeń 31, 2008 identycznie - 14 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam dokładnie tak samo Napisano Styczeń 31, 2008 czyli znasz się na rzeczy:) myśle ze trzeba spróbować i zobaczyć, czy nam to odpowiada, inaczej nigdy sie nie przekonamy, i bedziemy zalowaly ze nie sprobowałyśmy...a jak sie nie spodoba, to potem zawsze mozna zmienic gust, tak jak Ty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małgorzata szukająca mistrza 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Kontakt..hmm...na imprezach rodzinnych, podczas wieczorów spędzanych u znjaomych, gdy potrzebuję załatwić sprawę w instytucji, w której On pracuje, gdy potrzebuję pomocy z komputerem i gdy spotykam się z jego siostrą, a on np. nas gdzieś podwozi ...jednym słowem : kiepsko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam dokładnie tak samo Napisano Styczeń 31, 2008 --> yhy a ten Twój mąż to przypadkiem trochę nie pantoflarz? ;) albo ty masz bardzo silny charakter:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nielubiepaczkow Napisano Styczeń 31, 2008 32 letni facet interesujacy sie 18latka nie jest dojrzaly emocjonalnie, takze zastanow sie czy chcialabys byc z takim kims... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też tak miałam Napisano Styczeń 31, 2008 a tak na prawdę to był nadmuchany balon, który chciał chapnąć trochę młodości.nie zauważył jak skończyły się studia , potem praca i nagle etykietka stary kawaler coraz bardziej zaczyna do niego pasować.chciałi sobie coś udowodnić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też tak miałam Napisano Styczeń 31, 2008 ale jak nabierzesz do siebie dystansu, w końcu masz 18 lat (ja dopiero niedawno nabrałam) to próbuj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość młodsi są lepsi w łóżku Napisano Styczeń 31, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yhy 0 Napisano Styczeń 31, 2008 mam dokładnie tak samo ---> może trochę ;)...i dlatego go tak ''wychowałam''..zawsze chciałam faceta który będzie mnie słuchał :D:P:D;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też tak miałam Napisano Styczeń 31, 2008 ej, dopiero teraz przeczytałam w jakich okolicznościach się z nim spotykasz.a zauważyłaś, żeby jego zachowanie wskazywało na coś?czy patrzy się na ciebie czy wręcz przeciwnie unika kontaktu wzrokowego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
facet78 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Małgorzata W postach bierz poprawkę na jedną rzecz. Niektóre sa świadomie nastawione na anty. Ja takich topikach pojawiają się rówiesniczki takich facetów. A kobiety potrafią być wyjątkowo zawistne.:-D Np gdy żona kolegi męża jest ładniejsza. No i dochodzą te po rozwodach oraz te które do zbyt urodziwych sie nie zaliczają ale za to mają duże oczekiwania bo np mają wysoki status społeczno-zawodowy i oczekują by faceci na to patrzyli (czyli przypisują nam zeński sposób myślenia :-D ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak do męskiego Napisano Styczeń 31, 2008 toku myślenia nie jesteście zdolni to jaki wam pozostaje? dziecinny:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też tak miałam Napisano Styczeń 31, 2008 chyba ktoś tutaj pije do mnie.... jeżeli o mnie chodzi to jestem jeszcze studentka, mam 22 lata,biedna jak mysz kościelna i szczęśliwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małgorzata szukająca mistrza 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Jak patrzy..? Hmm... czasem z 'podziwem', tak jakby zauwazyl, ze to juz nie jest ta mala dziewczynka, ale kobieta, ktora do brzydkich nie nalezy...czasem jest zamyslony i gapi sie caly wieczor w ogien kominka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też tak miałam Napisano Styczeń 31, 2008 ej to chyba już go masz!weź jakoś niezobowiązująco zagadaj i sprawdź dobrze teren tj. jego intencje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ju... Napisano Styczeń 31, 2008 Oj, może miec na Ciebie chrapkę, ale nie znaczy to, że Cię weźmie.:P Tez ma swój rozum. Ale cóż, jeśli chcesz, żeby coś z tego było, to sama musisz trochę podziałac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też tak miałam Napisano Styczeń 31, 2008 a weź jeszcze poprawkę na jedną rzecz. znajomi.jasne pary spędzają sam na sam większość swojego czasu, ale czasami trzeba wyjść do ludzi!macie wspólnych znajomych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach