Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Małgorzata szukająca mistrza

Dużo starszy mężczyzna..?

Polecane posty

Gość Ju...
też tak miałam --> tiaa, już go ma. CIekawe myślenie, tylko takie jakby nazbyt oderwane od rzeczywistości.:P Oczywiście, facet patrzy, to znaczy, że kocha. Brawo!:D:D:D facet78 --> a Ty lubisz młode dziewczynki, to widać.:P

Gość mam dokładnie tak samo
Po prostu facet78 ma dobry gust:D

Gość też tak miałam
no bez przesady, ale to już jest jakiś punkt zaczepienia!przecież po tym jak ktoś się na ciebie patrzy można odczytać zainteresowanie, sympatię, niechęć, da się wyczuć czyjeś emocję!i to nie jest jakaś naiwna wiara...

Gość 14 lat to dużo
Moje posty nie miały na celu zniechęcanie kogokolwiek albo zachęcanie do czegokolwiek. Autorka jest pełnoletnia sama o sobie stanowi. Chciałam tylko otworzyć jej młode oczy na jedną sprawę - że zainteresowanie faceta nie zawsze oznacza - chcę Cię na swoją dziewczynę ;) - a może sprowadzać się jedynie do zaspokojenia chuci ;) Poza tym drogi Facecie :) - ja swojego wieku nie traktuję jako wady - wręcz przeciwnie :) Jestem szczęśliwą 30letnia kobietą, mającą już trochę życiowej mądrości i dobrze mi z tym :) Taka paskudna, obwisła, sflaczała i pomarszczona też nie jestem ;)

Małgorzata szukająca mistrza Tyle, że ja nie chcę nikogo wychowywać :] Ciebie będą wychowywać :classic_cool:

Gość Ju...
Heh, no jeszcze lepiej.:o I tak będzie trudno, a Ty chcesz jeszcze nałożyć na to relacje szef-podwładna. Wtedy to juz na pewno nici.

No nie wiem, czy na pewno. Ja jestem właśnie w tej sytuacji. Niby nici, ale dzieki temu mozna sie super poznac pod kazdym wzgledem, spedzac duzo czasu... i przekonac do siebie:)

to było do "ju"

Gość 14 lat to dużo
Facet - ależ ja się nie obrażam w imieniu wszystkich moich równolatek :) Wiadomo, że kobieta w wieku 30 lat to zupełnie inna istota niż w wieku lat 18-tu. Dla każdego coś dobrego, jak to mówią :) A tak z innej beczki - już po 30 tych urodzinach?:)

Gość Ju...
Jasne, romumiem. Można się wtedy częściej widywać. I rzeczywiście troche pogłębić znajomość. Ale romansowanie w pracy jest niewskazane - może trochę pociągające, ale raczej niewiele osób isę na to decyduje. A praktyki rzeczywiście złe nie są - w końcu to tymaczasowe, ale jeśli, Małgosiu, będziesz go uwodzić w pracy, to nie sądzę, abys na tym dobrze wyszła. Ale pozać bliżej się możecie - i nawiązac relację na innej płaszczyźnie. Później wspólna kawka, obiady, a na koniec kolacje ze śniadaniem w pakiecie.:P:P:P

Właśnie mi się wydaje że praktyka to rozwiązanie idealne w przypadku kogoś kogo i tak spotyka się poza pracą. W pracy nie będziecie na pewno romansować (praktyka trwa za krótko, ale idealnei tyle, żeby sie poznac), za to po zakoczeniu bedziecie miec wspolne tematy, On bedzie lepiej Cie znal, a Ty jego, na plaszczyznie osobistej, ale nie uczuciowej. I dopiero po praktyce, i po paru spotkaniach tego samego typu rodzinnego co wczessniej (zobaczysz, ze nabiorą innego charakteru) bedziecie mieli sobie cos do powiedzenia. Jeszcze jedno - w ten sposob ostatecznie pokazesz mu, ze jestes dorosła osoba. Skoro na tyle dorosla zeby pracowac, to i na tyle, zeby sie wiazac. nie bedzie juz myslal o Tobie jak o "dziewczynce, ktora urosla", tylko jakbys byla kobieta od zawsze . Szczerze polecam takie rozwiazanie!

A będzie jeszcze lepiej:)

Gość Ju...
Albo gorzej. Nie chcę być złowróżebna, ale niekoniecznie musi byc lepiej.:)

Gość Ju...
No więc się pilnuj, aby nie przedobrzyć.:P Powodzenia życzę. Szansa jest, dobrze z niej skorzystaj.:)

Do wakacji trochę czasu masz, zastanow sie co najsłabiej Ci idzie w uwodzeniu i sie dokształć, możesz poćwiczyć na kolegach, jako wprawka się chyba nadają:) masz 5 miesięcy na wymyślenie ciekawych tematów jak spotkacie sie przypadkiem, zastanowienie sie jaki styl będzie mu się najbardziej podobał, co ewentualnie w sobie zmienić... trzymaj się!

Gość też tak miałam
aha...co jeszcze?

Teraz bym postawiła na obserwację jego reakcji - żeby najlepiej wybadać, co mu sie podoba. Oczywiscie kazda okazja jest dobra - nie mozesz sie zamknąć na mozliwosci. Mozesz juz zastanowic sie o czym chcialabys z nim porozmawiac na nastepnym spotkaniu (tak zeby ten temat robił z ciebie ciekawą, interesującą kobietę), czy tez ja kdo akiego spotkania doprowadzic... jedna z zasad jest pełna gotowość - moze bez przesady z "działaniem", ale zawsze bądź gotowa do kontaktu jesli zobaczysz ze ma jakąkolwiek ochotę np. do Ciebie podejść. Usmiechaj sie, zachecaj. To nie jest nic zlego, przeciez mozna to robic ze zwykłej checi bycia miłą:)

Wiem, w teorii wszystko wygląda super, w praktyce jak sie do tego zabrać? sama nie wiem:) ale Ty go lepiej znasz...