Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem normalna

MAM DWIE TWARZE-JEDNA DLA CHLOPAKA DRUGA, AGRESYWNA DLA SIEBIE...

Polecane posty

Gość jesteś tego warta
"oczywiscie, ja mam swiadomosc ze zle robie!!!!!" No to siostro, dobra wiadomość, masz świadomość dobra i zła. Jak wreszcie zrobisz coś bardzo złego, pójdziesz do więzienia z wyrokiem raczej niż do psychiatryka.

Gość nie jestem normalna
jako male dziecko stojac w lozeczku widzialam jak ojciec gwalcil mame, tak sie poczela moja mlodsza siostra. moj kazdy zwiazek -zawsze ja zrywalam by nie byc zraniona... Nie wiem ,czy to moze miec zwiazek jakis... nie wiem ...wiem natomiast ze agresja do niczego nie prowadzi. Czuje sie jak wiedzma z bajek dla dzieci. nawet w szkole mi dokuczali:(

Gość jesteś tego warta
A ona co robi? Robię jej dokładnie to samo. Niech żałosne dziewczę posmakuje jak to jest. Nie mam grama szacunku ani zrozumienia dla ludzi znęcających się nad słabszymi (patrz: stara kotka). A ty mnie pouczać nie będziesz.

Gość nie jestem normalna
dobrze, pojde do psychologa, porozmawiam. wstyd mi ,ze takie rzeczy robie ale coz.. otulona snem-dziekuje za realistyczne rady, spojrzenie z obiektywnej strony na problem. jestes tego warta- tobie tez dziekuje, mimo, ze twoje slowa zabolaly.