Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Turqs

przebiłam sobie dzisiaj język!

Polecane posty

Gość jak bym była twoją matką
to bym ci dupsko przetrzepała a kolczyk musiałabyś zeżreć :P

Gość no to
Gratuluje mądrosci!jest się czym pochwalić bo widać po tobie że głupich nie sieją!!!!!

Gość fajnie opowiedz coś więcej
:)

a czemu głupota? :) hehe, wiedzialam, ze takie beda komentarze wiecznie wrednych forumowiczow :classic_cool: od 2 godzin jem pączka ;) i nie moge oblizac ust, bo kolczyk zahacza o zeby, i boli język :/

Gość fijołłka
po co?

Gość iuhuo
miałam kiedys kolczyk tez sie cieszyłam ,ale wiesz co, pogadamy tak za 1,5 roku i ciekawe co mi powiesz, czy sie opłacało?? nie , ja moge powiedziec ze nie bo zeby mam zjechane tak ze szok :P a wcale sie prawie kuleczka nie bawiłam, zeby przezroczyste i słabe, wrazliwe a mam 21 lat , byłam głupia teraz to wiem

Gość fijołłka
jasne, kaprys. zawsze się zastanawiałam czemu niektóre dziewczyny przekuwaja język, no chyba nie z powodów czysto estetycznych...

samo przebicie prawie nic nie bolalo, bol porownywalny do pobierania krwi z zyly ;) bardziej boli teraz, jak znieczulenie zeszlo i jak ruszam jezykiem i jem.

Gość jedna rada
wypłucz sobie usta wódką. serio! od razu wszystko się zagoi i przestanie bolec :)

Gość m_argarita
ja mam kolczyk 3,5 roku i nic mi sie z zebami nie dzieje bo mam plastikowekuleczki i pręcik z bioplastu i jest ok:) i nie żałuje że zrobiłam i nie zamierzam wyciągać, mam również w wardze i w wędzidełku pod językiem bo lubie piercing i juz:)