Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxxx____xxxxx

Mam 5 kotów, psa i nie wytrzymuje

Polecane posty

Gość do zalożycielki
a powaznie mówiąc założycielko masz zbyt miękkie serduszko naprawdę pomyśl czy koty żyjące na wolności w buszu by Ci dawały najlepsze żarcie czy zjadły Ciebie :-O............ jesteś dla nich za dobra,a co z samą Tobą??

Gość pieprzniety berecik
jak mieszkasz w domu, to wypuszczaj koty na zewnątrz i niech sie nauczą, ze tam się sra i sika; a kuweta by byla na załatwianie sie w nocy wypuszczasz te zwierzęta w ogóle na zewnątrz ? jak kot sie nie wylata po polu, to mu szajba odbija

kastrat nie kastrat jeden "pies" siku smierdzi !!!!!!!!!! i nie wmawiajcie mi ze nie uuuuuffffffff

zapraszam gackowata do mnie :o kurwa niedowiarku nigdy nie czułam sików mojego kota

Gość do zalożycielki
to dobry pomysł zeby kuwet w domu nie było na dwór je wypuszczac rano na gordzinę

tak szczerze to nawet nie wiem jaki zapach mają kocie siki. kupa owszem, yebie na całego ale siki jego są bezwonne

kolejna dzizysssssss zwirek , piasek ...czy huj wie co tam macie ...zmieniac nalezy czesto .... jak wy mozecie w takim smrodzie mieszkac

Gość pieprzniety berecik
i nie cyndol sie aż tak, nie możesz wykładac całej kasy na zarcie najlepszej jakosci; sucha karma tez jest ok, puszki też są ok co innego jakbys miała jednego kotka pieszczoszka, ale taka menazeria to juz kosztuje no i trudno - nie może byc tak, ze ty nie dojadasz, a kot je jak król

no chyba ze kuwete masz na balkonie lub tarasie ...w domu smierdzi juz po 6 godz. niewiem czym szczy Twoj kot ...ale kazde szczochy kocie cuchna !!!!!!!!

Gość pakoo
owszem smierdzi mocz kota niewykastrowanego, ja ma kastrata i nic nie smierdzi, to tez zalezy od rodzaju zwirku dla kota

Gość pieprzniety berecik
moje koty wychodziły rano z domu i jak ktos wrócił z pracy czy ze szkoły, to już czekały, żeby je wpuscic wylata sie taki kot i potem juz nie bobruje, tylko śpi

Gość do zalożycielki
ja myślę,że jak nie zmienisz postawy to te koty zawsze będąw domu Twoim i zrobią z niego bajzel........... jesteś za dobra dla nich a nie dobra dla siebie czy tu jest równowaga?

Gość pieprzniety berecik
no ja ani kastratem ani niekastratem nie jestm, ale moje siki fiołkami nie pachną

ja pierdole gackowata ty naprawde jesteś ograniczona :o mówię ci, że nie śmierdzą siki mojego kota to chyba wiem lepiej nie? kuwetę mam w domu nigdy, nigdy nie czuć było, że w tym domu mieszka kot :o nawet jak po zabiegu się zlał i cały był obsikany to nic nie czułam. jakby wodą był oblany

a w jakim wieku był jak go kastrowałaś? i wylącz capsa :o

Gość nofaaaa
xxx.... a wiesz ja ciebardzo powiwiam za twoje zachowanie i wiem co czujesz bo zwierzeta to nie rzeczy jak niektorzy mysla.. i jak by bylo duzo wiecej ludzi takich jak ty ,to bys nie miala takiego problemu:(rozumiem cie doskonala bo sama mialam podobna sytuacje i malo nie mialam zalamania nerwowego...ale mialam osobe ktora podnosila mnie na duchu a teraz pieski moje sa starsze i daja mi radosc z kazdego dnia,bo wiem ze dzieki mnie zyja:) a ty nie masz znajomych o dobrym sercu ktorzy mogli by ci pomoc np. kupic nieraz jakas karme albo pomoc ci sprzatac? hmmm a moze ty tez daj komus po kotku w prezencie...walentynki niedlugo:)

Gość pieprzniety berecik
po prostu fru na pole, może teraz jeszcze nie na pół dnia, ale już za miesiac spokojnie mogą pół dnia latac po polu

6 MIES. mial ...i tez go przywiozlam od wetyrynarzy to smierdzial niemilosiernie ......szczochami

to widocznie już był \"dojrzały\" mój miał niecałe 5 miesięcy i nie zdążył nawet dojrzeć płciowo, bo dopiero dojrzałe koty mają śmierdzący mocz

no co no co ale teraz mam pachniołka :P

Gość do zalożycielki
no i co postanowiłaś?

Gość jak sie nie ma mózgu
uśpij je i tyle ale masz poblemy

Gość wiecie co powiem
pani tej nie spodobały się rady nasze aby oddac koty i sie obraziła :-O chyba następna kocia mama najwazniejsze są koty niech srają ,zaszczą dom najważniejsze,żę mają zdrowe jedzenie i do lekarza chodzą ja kurde jak byłam ostsatnio chora u lekarza nie byłam brałam gripex bo nie mam na leki!!!! a koty u lekarzy się leczą ja rozumiem złamana łapa ale inne to dziwota

Gość wiecie co powiem
u mojej babki są 3 koty dają im tylko mleko i skóre albo skóre z kurczaka i kocury zyją 8 lat już. babka mówi,że i tak za dobrze,bo kot powinien myszy łapać a nie im kurwa królestwo zrobić i choinki w domu jak pani ta pisała nie mogło być bo koty no żesz kurwa ............

każdy ma co chce ze swoim psem chodzę czesto do weterynarza, nie tylko wtedy, jak łapę złamie; to, ze kogos nie stać na gripex, to jego sprawa - nie znaczy to, ze kto inny nie może dać swoim zwierzętom czegos wyjątkowego to tak jakbym zrezygnowała z wyjazdów do Włoch, bo ktos inny nie może pojechac do Krakowa

ale dziewczyna napisała wyraźnie, że ją nie stać na te zwierzęta, na żarcie i leki dla nich, radzę przeczytać wypowiedź autorki zanim się do niej ustosunkujesz