Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posmiejmy sie razem

najgorsze prezenty slubne

Polecane posty

Gość posmiejmy sie razem

jakie dostalyscie Wy lub Wasi znajomi. moj slub dopiero za 2 m-ce ale juz sie zastanawiam, kto z czym wyskoczy. dziewczyny wpisujcie, posmiejemy sie:) ja slyszalam o opiekaczu do kanapek!!! moja przyjaciolka wlasnie taki prezent od jednych z gosci dostala!!!

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
albo co beznadziejnego...ja uwielbiam swój opiekacz...hmm...szybkie tościki z serkiem...mniam mniam

Gość posmiejmy sie razem
opiekacz??? wartosc : 40zl!!! od czteroosobowej rodziny???

aaaa no tak a kolezance chodziło pewnie o to, aby się \"zwróciło\" :p nie mam więcej pytań

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
no jak dla mnie porządny opiekacz to raczej 150-200zł, a nie 40zł...no i mi się wydawało ze mamy wyśmiewać głupie nieprzydatne prezenty, a nie czyjś stan majątkowy czy brak gestu.

Gość eeeee tam bez przesady
my dostaliśmy prezent: malowidło na desce,taki dynks co to mozńa kupic w każdej kwiaciarni oprócz tego pskudno lilaróżowy wazon, brzydki i ciężki mąż który raczej nigdy niczego nie komentuje sam przyznał że jest okropny

Gość posmiejmy sie razem
moim zdaniem opiekacz do kanapek z marketu to nie jest prezent weselny!!! przyjaciolka by nic nie powiedziala, gdyby to byla biedna rodzina, ale na brak pieniedzy paczej nie narzekaja!!!

uwielbiam to czyste i niewinne podejście panien młodych do ślubu... byle jak najwięcej dostać... najlepiej kasy... jestem zdegustowana...:o

btw- mój opiekacz ma dekadę, nazywa się mr domix, jest lekko połamany i przypalony, tosty robi pół godziny, ale za choooja go nie zmienię, bo dostałam go od ukochanej ciotki, która nie ma kasy i wiem,że to i tak był dla niej spory wydatek!

Gość moniiia
Ja cieszyłam się z każdego prezentu, wszytko mi się przydało. Nie były to wymyślne i drogie prezenty, np. młynek do kawy, komplet sztućców (z targu), obrus lniany, itp. :)

nie chodzi o to że te prezenty były tanie, bo nie o kasę chodzi ale paskudne chowam je w najciemniejszy kąt mieszkania i wyciągam je tylko gdy mają nas odwiedzic "darczyńcy"

ja nie wiem dl;aczego komus sie może nie podobać opiekacz do konapek :o bardzo fajna sprawa, nawet jesli jest za 40 zeta! :D

mnie się opiekacz podoba, uwielbiam tosty i zapiekanki

Gość AKUJKU
Moze wyskocze z innej beczki, ale denerwuje mnie jesli ktos da prezent np ze sklepu wszystko za 4 zlote, przeterminowane czekoladki,od osoby, ktora jest dosyc majetna. Wiecie z czego sie bardzo ucieszylam co dostalam na moje urodziny?Zwykle laurki od dzieci, gdzie jestem wolontariuszka ( te dzieci sa z rodzin patologicznych). Mam je do dzis! :) Nie wazne co za ile, ale wazne ze od serca!

Jak ktoś śmie wyjeżdżać z prezentem za 40 złotych? Przecież to wstyd, nie po to robi się wesele, żeby takie dziadostwo dostawać. Taka impreza tylko straty przynosi. Najlepiej jakąś pralkę, lodówkę, zmywarkę no a najlepiej samochód bądź kasa :O Po co wy w ogóle bierzecie ślub? Po to żeby dostać prezenty? To już nie liczy się że się kochacie, chcecie być razem i chcecie się tym szczęściem podzielić z najbliższymi? :O Ja chyba jestem z innych czasów bo teraz same materialistki :O

w opiekaczu nie widzę ani ani nic złego, ani dziwnego, ani śmiesznego opiekac z już mam, ale jakbym nie miała, to bym sie ucieszyła, bo nie ma nic lepszego niż zapiekane tosty z serem żóltym i cebulą !!! ja to nie lubię, jak ktos mi - obojetne z jakiej ookazji - daje jakieś elementy wystroju; mam już w piwnicy na półce (bo jednak nie mam sumienia wywalać prezentów ani robić "podaj dalej") zieloną waze z motylkami z jakiejs wyjebiaszczej firmy, drogą , wiec ktos sie wykosztował, a ja tego nie uzywam; mam jakieś rzexbione cukierniczki, lampki nocne, obraz, a wszystko to - sorry - jak dla mnie przepaskudne; i nie ma szans, żebym to postawiła w mieszkaniu

ja też :) pólki są od trzymania pozytecznych rzeczy np. ksiażek a nie żeby stawiać na nich badziewia z porcelany