Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysiek177

pierwszy raz

Polecane posty

Gość krzysiek177

dzisiaj bede poraz pierwszy kochal sie z kobieta. nie ukrywam, ze troche sie stresuje. pierwsze pytanie moze wydac sie smieszne... co robicie z prezerwatywa po stosunku? bo jak ja sciagne to przeciez nie odloze jej na stoliczek nocny... a jak ja wyrzuce do kosza to bedzie nieciekawy widok dla wspolokatorow. drugie pytanie: czy to prawda, ze za pierwszym razem wloze przyslowiowe dwa razy i skoncze? bo chyba tym sie najbardziej stresuje. nie chcial bym skonczyc po 2 minutach. znacie jakis posob zeby dluzej wytrzymac? :P (poza alkoholem). z gory dziekuje za odpowiedzi...

prezerwatywę zawiń w papier (najlepiej toaletowy) i wyrzuć do kosza na śmieci. co do dwóch ruchów - obawiam się że to nieuniknione niestety...

Gość eee tam pierwszy raz
to zawsze jest nieudany, na ogół jest problem z trafieniem wogóle :P wiec relax ;]

Gość krzysiek177
a dlugo bede musial wstydzic sie krotkimi stosunkami? po jakim czasie dlugosc stosunku bedzie w miare normalna? od malego codziennie sie onanizuje nawet po kilka razy... czy to moze miec wplyw na czas po ktorym dojde?

onanizm nic tu nie da. myślę że za każdym razem twój stosunek będzie coraz dłuższy :) staraj się nie podniecać za bardzo [wiem że idiotycznie brzmi ale taka jest prawda :) ]

jeżeli się onanizujesz to napewno nie masz się przejmować ze szybciej skonczysz.Zupełnie sie nie martw tym bo zobaczysz że nie warto a seks jest naprawde fajny i dużo lepszy niz walenie

Gość krzysiek177
ok dzieki za odpowiedzi... jest tylko jeszcze jeden problem... moja dziewczyna jest starsza o 4 lata i pytala mnie czy kochalem sie juz wczesniej... nie wiem dlaczego bylo mi wstyd sie przyznac wiec ja oklamalem... teraz troche zaluje tym bardziej, ze sprawa i tak pewnie wyjdzie na jaw :)

a po co jej to wiedzieć Czy chce cie zdołować??? Nie mów jej że jesteś jej pierwszym Nigdy żadna mnie sie nie pytała czy ja jestem jej pierwszym.

E to jakiś stereotyp z tymi dwoma posunięciami! Kochałam się z dwoma prawiczkami ^^ i żaden nie skończył po dwóch ruchach, ani po dwóch minutach. Podobno dobrym sposobem jest myślenie o czymś innym :D jak się czuje, że dochodzi. Albo po prostu odpoczynek na chwilę, gdy można się pomiziać ;) i jak podniecenie trochę opadnie to dalej ;)

z onanistami nie ma problemow pod tym względem Tylko ci ktorzy się umartwiaja i czekają na spuszczenie sie z dziewczyna to maja problemy z przedwczesnym

Gość krzysiek177
spoko dzieki... czyli jest szansa, ze prawda nie wyjdzie na jaw?:D tzn. ze jestem prawiczkiem

Gość krzysiek177
jezeli chodzi o onanizacje.... to juz mam prawie wlosy na dloniach i slepne hehe:) petting tez nie jest mi obcy... wiec mam nadzieje, ze jakas to bedzie ;)

Gość krzysiek177
nie nie mam ;) poza tym, ze to moj pierwszy raz wszystko ze mna jest ok ;)

Gość krzysiek177
skoro juz was tak mecze to do konca... a co jezeli chodzi o pozycje? nie wiem czy znajde w sobie na tyle odwagi, zeby cos pokombinowac (zwlaszcza, ze dlugo sie nie znamy). i teraz pytanie: czy kochac sie caly czas w tej samej pozycji (jesli tak to jakiej), czy lepiej kombinowac i zmieniac...

Gość krzysiek177
ok sobie wyobrazal, ze robie to za kare :D hehe

Kobiety sa "głupie" pod wzgledem doswiadczenia faceta i może byc tak że jak jej powiesz że prawiczek to już bedziesz miał przerypane bo ja to zrazi że nic nie potrafisz dlatego nic nie mów Ewentualnie zapytaj dlaczego się pyta ... czy miała jakiegos prawiczka ktory nie wiedział gdzie włożyć... lub cos w tym stylu

Gość krzysiek177
ok ;) no to lecimy z kolejnym pytaniem :D czy jezeli tuz przed wizyta u niej "zwale" sobie i wypije jedno piwko to przedluze stosunek? p.s. wiem, ze moje pytania moga byc smieszne... ale chce zeby bylo jak najlepiej wiec pytam w prost... w koncu to mi nie zaszkodzi;)

nie wiem jak jest ustawiony twoj oranizm Ty musisz wiedziec najlepiej Po jakmś czasie po zwaleniu możesz ponownie dojść. Sa tacy że potrzebuja dzien a inni 15 min.Z alkoholem tez jest różnie

Gość krzysiek177
mi szczerze wystarczy 30 min, na upartego nawet krocej. czasami nawet do 7 razy dziennie. boje sie tylko zeby nie bylo odwrotnego problemu tzn. zestresuje sie i wacek sie nawet nie podniesie ;) czasami mam dni kiedy musze sie napocic, zeby dojsc... a czasami 2 min na reni i koniec...

ja odradzam picie - nie lubię jak się całuję z facetem a od niego śmierdzi piwem :O a co zwalenia konia wcześniej - różnie to bywa... więc w tym względzie chyba nic ci nie doradzimy.

dlatego nie radzę ci zwalic przed spotkaniem a lepiej jak polecisz dwa razy ,bo zobaczysz jak fiut poczuje cipke bo bedzie stał i nawet bedziesz rąbał cała noc i nawet na pusto

Gość krzysiek177
ok przyjalem ;) w takim razie nie bede nic kombinowal, poza psychicznym nastawieniem ;) co ma byc to bedzie ;) dzieki za pomoc! jutro zdam relacje "jak wyszlo" itp... moze sie komus przyda.

Gość krzysiek177
jak napisze ile ona ma to wyjdzie ile ja mam i bedzie siara :D no ale dobra... ona ma 25 ;) a ja jestem 21 letnim prawiczkiem :D

Gość Wiosenna Sasanka
Eee..ja jestem 23 letnią dziewicą i marzyłam że mój pierwszy mężczyzna też będzie prawiczkiem,nie wiem, czego się wstydzisz. Niestety u mnie nie wyjdzie, mój ukochany z którym planuje przyszłość i seks ma bogatą przeszłość seksualna, lecz cóż.. serce nie sługa. Ale chciałabym usłyszeć od mojego mężczyzny, że będę jego pierwszą, ja swojemu to bez ogródek powiedzialam, żeby nie liczył na szybkie zbliżenie. No i czeka mój Kochany, już rok prawie jak się musi obejść ;)

Gość krzysiek177
wstydze sie poniewaz tacy ludzie jak ja naleza do rzadkosci, poza tym czesto sa wysmiewani. nie chcialem tez "sploszyc" dziewczyny... nie wiem jakby zareagowala... teraz juz glupio sie przyznac, wiec bede musial trzymac sie zmyslonej wersji ;)