Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca30

PANOWIE, dlaczego nie postrzegacie kobiet psychofizycznie

Polecane posty

Gość Pytająca30

no właśnie. przeciez kobieta to nie tylko jej cechy fizyczne.

Dlatego, ze kobiety nas postrzegają pod kwestią za gruby za chudy, za brzydki, za mało zarabiający itp:P

do cech psychicznych to ja sobie mogę mieć koleżanke a moja kobieta ma byc atrakcyjnym obiektem sexualnym

Gość Pytająca30
no własnie ja tego nie rozumiem. wiadomo, że partner to także partner seksualny, ale przecież nie tylko?

Gość Pytająca30
"a moja kobieta ma byc atrakcyjnym obiektem sexualnym ' Ty:) gdybys napisał, ma byc TAKŻE atrakcyjnym obiektem seksualnym.

nie dostrzegłem słowa "tylko" bez uzasadnienia stosujesz wykładnie rozszerzającą :P

ma byc obiektem sexualnym abym zaczął interesowac sie jej psyche

Gość Pytająca30
koleżanka od cech psychicznych, parnterka jako obiekt seksualny:D..jak to rozumieć?że cechy psychiczne u stałej partnerki już nie są istotne, bo przeciez możesz je mieć u koleżanek:)

Gość Pytająca30
"ma byc obiektem sexualnym abym zaczął interesowac sie jej psyche" no, już lepiej, znaczy się jaśniej.

Gość leau1
pytasz sie facetow, ktorzy nie maja kobiety i spedzaja caly czas wolny na forum, zastanow sie;)

patrze na kobiete, jesli chce ją przelecieć wtedy mogę zacząć analizowac ją jako człowieka myślącego... jesli wypada blado to raczej zlewam, ewentualnie przelece i odprawie, ale raczej nie... jesli wypada dobrze, to zaczynam myslec o niej powaznie

Gość Pytająca30
hmm, :)...jest jasne, że w związku liczy sie wygląd, liczy się tez cała reszta. ta reszta z perspektywy czasu chyba bardziej. Mnie chodzi o to, że mężczyźni patrzą strasznie wąsko. Ze piękno kobiety to nie tylko jej wymiary, to także to co mówi, jak mówi i to stanowi o jej pięknym całokształcie:).ale ja jestem babą więc myslę inaczej....

"pytasz sie facetow, ktorzy nie maja kobiety i spedzaja caly czas wolny na forum, zastanow sie" w godzinach 0d 9-18 zazwyczaj siedzi sie w pracy.. wiem, ze praca dla wielu osob to abstrakcja, ale niektorzy przynajmniej muszą tam chodzic... zatem wytłumacz, jaki bałagan trzeba mieć w głowie, by dojść do wniosku, że ludzie pisuja w czasie pracy bo nie mają kobiet?

Gość Pytająca30
" patrze na kobiete, jesli chce ją przelecieć wtedy mogę zacząć analizowac ją jako człowieka myślącego..." echhhh..nie zostawiasz mi żadnych złudzeń co do rodu męskiego:)

albo zaakceptujesz to jak myslą faceci, albo bedziesz miała trudne życie... oczywiscie mozesz uznac ze nie wszyscy tacy są i wierzyc w kolejnych typów wciskajacych Ci kit, ktory chcesz usłyszec, ale to spowoduje, ze beda spotykac Cie kolejne, coraz to wieksze zawody uczuciowe...

Gość Pytająca30
nie, nie chcę życ złudzeniem. Pierwszy jest wygląd zawsze. Ale nie chcę też myslec, że każdy facet myśli aż tak drastycznie i skrajnie w stylu-"fajan dupa, nadaje się żeby ją przelecieć, to moze ją i na kawę zaprosze"...:)

Gość 0090
hehe zbulwersowal sie komiczne ,ktory siedzi tu 24 na dobe...zenada

Pytająca - a co wg Ciebie oznacza, że facetowi kobieta sie podoba? oznacza to jedno - chce z nią sexu... a czy facet zaprasza na kawe kobiety, ktore mu sie nie podobaja... tak, ale tylko wtedy, gdy łączą ich kontakty biznesowe :P w innym wypadku - no way...

"hehe zbulwersowal sie komiczne ,ktory siedzi tu 24 na dobe...zenada" znajdz jajkiekolwiek moje wypowiedzi po godzinie 18-18.30, czasem 19 :D:D

Ty naprawde masz 30 lat? Gadasz jak nastolatka i zagwostki tez masz jak nastolatka.. biedna.. i wydajesz sie na zer radosnych sadystow.... mam na mysli takze siebie ;)

Gość Pytająca30
No więc ja się nie burzę:)to jest dla mnie naturalne, że kobieta/facet musi się podobać. Burzę się trochę na formę w jakiej to podajesz, ale to już kwestia dowolna, niech będzie:)

Gość Pytająca30
Gadasz jak nastolatka i zagwostki tez masz jak nastolatka.." tak, mam lat 30 i tylko pytam:),,są to obserwacje wielu innych kobiet, niekoniecznie nastolatek.

alez wlasnie postrzegamy... na tym polega cala metoda poznac psychike fizyczna :P

hmmm po prostu zadziwia mnie, ze zadajesz pytanie na ktore odpowiedzi mozna doskonale przewidzec jesli juz sie troszke jest na tym swiecie..i to ze pytasz mimo to, ze wiekszosc odpowiedzi jakie tu otrzymasz bedzie w niemilej formie a do tego dosc protekcjonalna...

Gość Pytająca30
"ze wiekszosc odpowiedzi jakie tu otrzymasz bedzie w niemilej formie a do tego dosc protekcjonalna..." uhm, ubolewam nad formą podawania pewnych faktów:) no, ale tu panuje dowolnośc. Kobieta ma pociągac, facet też, miaam na myśli fakt, że mężczyzni rzadko postrzegają kobietę szerzej. Jak pisałam, na atrakcyjnośc kobiety, składa się wiele czynników, nie tylko rozmiar biustu:)

Gość ziellonytyrrys
to juz nawet nie jest idealizm to czysty idiotyzm w wygladzie zewnetrznym zawarte sa wszytskie informacje dotyczace charakteru, osobowsci, intelektu nie da sie wydzielic psyche od phisis to oczywsite ze ludzie oceniaja innych po wygladzie bo wglad zajmuje wiecej czasu a jesli jestes uwaznym obserwatorem to info wyciaga sie juz z wygladu kazdy tak robi, to naturalne tylko niektorzy robia to lepiej a inni gorzej

Gość zjadłam batona
hmmm tzn ze jak mnie facet zaprasza na kawe to ma ochote mnie bzyknac? a skoro ma ochote mnie bzyknac tzn ze ma tez ochote poznac moja psyche, czy tak?

pewno:) a u facetów patrzycie na inteligencję wrażliwość i empiatię... litości...