Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca30

PANOWIE, dlaczego nie postrzegacie kobiet psychofizycznie

Polecane posty

Gość Wrom
Nie żartujcie sobie z pana Jarosława K. - można mieć przez to kłopoty, gdyby tak przykładowo wrócił to władzy.

nie zaartuje. Wiemy jaki on jest więc kazdy wyciągnie wnioski. Skoro to widac na twarzy to czekamy

Gość Wrom
Właściwie to też jestem ciekawy po jakich cechach twarzy ziellonytyrrys rozpozna inteligencję u pana Jarosława - bo że jest inteligentny to co do tego nie ma wątpliwości.

Gość ziellonytyrrys
mysle ze potencjal ma dosc wysoki, umysl dosc abstrakcyjny. konkretna mentalnosc i zasady.

Gość ziellonytyrrys
dodam ze nie zgadzam sie z zadnym jego pogladem

Gość ziellonytyrrys
a co jeszcze bys chcial pytales czy jest inteligentny to odpowiedzialam

Gość Wrom
Ale miało być po wyglądzie.

Gość Wrom
I wywnioskowałaś to po jego żuchwie czy czaszce?

Gość ziellonytyrrys
przeciez pisalam ci ze oceniam to odruchowo. nie analizuje poszczegolnych czynnikow wyluskalam je na twoja prosbe za pomoca wizualizacji atrakcyjnych dla mnie meskich twarzy i ich najatrakcyjniejszych czesci, ktore jak przypuszczam staly u podstwy mojej oceny

Gość zjadłam batona
czyli jak sie zgodze na kawe z facetem to znaczy ze jestem chetna na bzykanko? :P a jak ja sie nie bzykam tak od razu to wszyscy by rezygnowali :D

Gość ziellonytyrrys
poza tym sprawa dotyczy ludzi, ktorych pogladow nie znamy, ktorych widzimy po raz pierwszy lub w przelocie trudno uwazac ze ocenia sie po wygladzie kogos, czyje wypowiedzi i decyzje sledzi sie na codzien poprzez media uwazam ze jest to czlowiek inteligentny. oceniam go dobrze mimo iz moje poglady polityczne i swiatopoglad sa SKRAJNIEodmienne wnioskuje zatem, ze czescia skladowa tej coeny sa sygnaly pozawerbalne , czyz nie?

Gość Wrom
--------->zjadłam batona Zgodzenie się na spotkanie nie oznacza "bycia chętną na bzykanko", jeżeli to nie spotkanie biznesowe, to tylko sygnał, iż może jesteś zainteresowana utrzymywaniem znajomości, albo że nie jest on dla ciebie zupełnie bez szans.

Gość ziellonytyrrys
niestety musze zgodzic sie z wrom nie ma bezinteresownych kaw jesli nie chodzi o natychmiastowy seks to o perspektywe seksu ale jak sie ma opanowane sygnaly pozawerbalne do perfekcji mozna przyjac takie zaproszenie jesli jest nam to z jakichs innych powodow na reke i pozawerbalnie dac odmowna odpowiedz tak to sie robi

Gość Wrom
Dlaczego niestety?

jakiego batona zjadłaś? :P a co do reszty - kobieta umawiajaca sie z facetem nie jest tak jednoznaczna jak facet umawiajacy sie z kobietą

Gość Wrom
"Pozawerbalnie dać odmowną odpowiedz". I myślisz, że facet te twoje sygnały odczyta. Jeżeli jest bardzo pewny siebie to tylko bardzo werbalny i głośny sygnał potrafi go wyprowadzić z błędu.

Gość ziellonytyrrys
wrom wiem, ze wiekszosc odczytuje mam spotkania biznesowe z mezczyznami -liczne tete -a- tete. na reke mi jest podtrzymywac czesc z tych kontaktow bo na relacjach personalnych polega moja praca. czasami przyjmuje zaproszenia nawet na kolacje. polacy odczytuja prosciej niz inne narody zdarzali mi sie tacy jak ich opisujesz ale akurat nie byli to pewni siebie tylko zakompleksieni udajacy od lat pewnych siebie i operujacy wicwiczonymi formulami. normalny facet, inteligentny bez problemu odczytuje takie informacje. moze tez fakt, ze wspolpracuje z inteligentnymi. nie wiem

Gość zjadłam batona
dużego :P a co do reszty to sie zgadzam

Gość ziellonytyrrys
w ogole nalezy dodac ze facet na poziomie intelektualnym sam zalatwia takie sprawy pozawerbalnie. wiec po kolacji wychodzi sie z lekkim niesmakiem ale z czysta karta znajomosci funkcjonuje w tym systemie od lat. bleeeeeeeeee

Gość Wrom
ziellonytyrrys Można się zgodzić z częścią twoich argumentów, jednak nie z tym iż inteligencję zawsze widać. Określony typ inteligencji to już prędzej i nie tylko po wyglądzie ale plus rozmowa ale nie tak do końca gdyż osobę introwertyczną trudno w ten sposób "prześwietlić". Co do kontrolowania własnych odruchów i przekazie pozawerbalnym podczas spotkania to działa do momentu poznania osoby "bardzo w naszym guście" i wtedy już "niczego" nie kontrolujemy - spotkanie zwykłe nie biznesowe.

Gość Wrom
Nie miesza się pracy z życiem osobistym.

Gość ziellonytyrrys
wrom moja praca polega na spotkaniach z ludzmi ktorzy nie maja normowanych godzin pracy i ja tez nie w ciagu dnia bierzemy udzial w rozmaitych wydarzeniach wiec spotkania czesto sa wieczorami nwet jesli sa w ciagu dnia to zwykle jestem zapraszana przez nich na kawe nie jest to dla mnie czesc zycia osobistego

Gość wykładnia rozszerzająca
" patrze na kobiete, jesli chce ją przelecieć wtedy mogę zacząć analizowac ją jako człowieka myślącego..." echhhh..nie zostawiasz mi żadnych złudzeń co do rodu męskiego albo zaakceptujesz to jak myslą faceci, albo bedziesz miała trudne życie... bez uzasadnienia stosujesz wykładnie rozszerzającą swoje poglądy na wszystkich mężczyzn. - tak myslą faceci typu komiczne :P

ale powiem Ci ze chyba lepsze takie podejscie niz starac sie, byc dobrym, a potem nagle ktoś cie w jeden dzień kopnie w dupe. TAk przynajmniej zadziałasz prewencyjnie