Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miskaaaaaaaaaaa

Jak cwiczyz zeby miec takie cudne posladki????????? najpiekniejsze na swiecie...

Polecane posty

Gość wszyj se implanty
kształt tyłka to kwestia genetyczna - najwyżej poprawisz jego jędrność i sprzężystość

ciężko będzie, jesli nie ma się odstających pośladków z natury... może jakieś 8minute na pośladki? kiedyś ćwiczyłam i z tego, co pamiętam, jakieś tam rezultaty były, ale niestety zaprzestałam i mój tyłek jest teraz w opłakanym stanie...

Gość miskaaaaaaaaaaa
genetyka? dobra, dobra:P wiem,ze pupe mozna powiekszyc cwiczeniami, tylko jakimi???

Gość miskaaaaaaaaaaa
a tammily web bedzie ok?

Gość co 3 dni
mozesz co najwyzej rozbudowac miesnie. Moge sie podzielic z Wami moim tylkiem:)

ten tyłek raczej nie wygląda na wyćwiczony ;) 8minutowe cwiczenia raczej dużych efektów nie przyniosą, lepsze już tamilee webb (ćwiczyłam oba zestawy i tamilee jest lepsza) nie ćwiczyć co dzień, najlepiej co dwa, trzy, ale też nie rzadziej.. i liczyć że się uda :) ja mam problem z \"boczna\" częścią pośladków jesli to tak można określić - mam takie dołeczki i za cholerę nie mogę tego \"wymodelować\" - niestety, to chyba geny.. ;)

Gość miskaaaaaaaaaaa
mam je na kompie od jakiegos czasu ale nie moge sie zmusic, sa naprawde wyczerpujace... ja cwiczac 4 minuty myslalam,ze padne:D ale od poniedzialku jednak biore sie za nie... a i za masaz piersi bo tez zaprzestalam hehe pozdrawiam Samanta:)

Gość ćwicz ćwicz
bedziesz miała umięśniony żylasty zad - Oreiro ma taki naturalny, tylko lekko dopracowany ćwiczeniami

samanta, rozumiem, o co Ci chodzi... to chyba rzeczywiście genetyczne. moja mama też tak ma i całe życie z tym ćwiczy i nie może tego wymodelowac. w takim wypadku to pozostaje tylko pilnować się, żeby nie przytyć, bo gdy ma się więcej ciałka, to te dołke stają się bardziej widoczne... :(

Gość miskaaaaaaaaaaa
jasne buhaha :) nie wiem co mowisz to sie nie odzywaj... zylasty tyl od areobow... zrobie z siebie w 2 miesiace arniego...

Gość miskaaaaaaaaaaa
na posladki:) zaraz tam wejde i zobacze...

Gość miskaaaaaaaaaaa
nie widze takich ktore mam w domu, ale te chyba beda ok

Gość agzert
niestety to kwestia genetyczna . JA mam całkowicie kragly tylek jak Artur Boruc . A moja kuzynka ma rowniez wielki tylek . Chyba najlepszy jaki widzialem .

przy cwiczeniach na pośladki trzeba uważać też na uda - bo one też sie modeluja, polecam po ćwiczeniach jakieś rozciąganie, mi sie robiły takie "buły" z przodu uda, tam gdzie są przyczepy przy kolanach, i nie wyglądało to za fajnie. ale zaczęłam się porządnie rozciągać (pośladkowe też rozciągajecie po ćwiczeniach) i jest już ok :) tamilee nie określiłabym aerobami, tyłek kształtują ale czy spalają z niego.. moze z jakąś dietką..? ja mam coś takiego jak ta pierwsza dziewczyna z linku powyżej (czarna taka) - i na razie się nie poddaję, może coś się uda wymodelować :)