Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

k***

Kasia C. - proszę odezwij się

Polecane posty

odzywam sie:) Ostatnio nie bywam na kafe,wchodze by zerknąć co sie dzieje pierwszy raz od dwoch tygodni,wiec chyba dobrze:) W czym moge pomóc?

Kasiu już wypatrzyłam jedną z twoich wypowiedzi na temat laparoskopii. Ja jestem w podobnej sytuacji - ok 2 tyg. temu miałam laparoskopie, wczoraj gin zdjął mi szwy i powiedział że ... (dodam że miałam drobne ogniska endometriozy przy Zatoce Douglasa i na załamku pęcherzowo-macicznym, reszta ok) że jak dostane @ to mamy się starać od 12-16 dc, jak się uda to super, a jak nie to trzeba zacząć leczenie, dał mi dwie wersje (i też w sumie niewiem co mam robić :( ) 1) jakieś zastrzyki raz na 4 tyg. koszt 400 zł /szt 2) tabletki - skutek uboczny - wprowadzenie w klimakterium na 6 m-cy Wiem, że przeszłaś przez TO z sukcesem. Doradź mi coś błagam bo strasznie się pogubiłam.

Przepraszam, że zawracam głowę, ale w Tobie moja jedyna nadzieja 🌻 na serio mam mętlik, tyle razy już mnie lekarze w jajo robili, że nigdy żadnemu nie zaufam w 100%

To chyba te same zastrzyki,ja wziełam w sumie 3, chyba diphelerine,prawda? Z tym ze u mnie to wiesz,chodziło o to ognisko na pecherzu, nie wiem w jakim celu Tobie miałby zatrzymac prace jajników.....Cóż moge Ci doradzic....na pewno pocieszyc ze bedzie dobrze:D Bo bedzie!!! Ja wiesz,starałam sie o druga dzidzie,no i okazało sie ze po pierwszej cesarce mam zrosty,no i prof postanowił je laparoskopowo zlikwidowac,ogniska endometriozy odkrył \"przy okazj\",robiac laparoskopie.Co u Ciebie skłoniłom lekarza,by zrobic Tobie laparoskopie?

Pierwsza ginekolog załatwiła mnie Clostibegytem - miałam po kilka torbieli na jednym jajniku. Gdy się zorientowałam przeniosłam się do innego lekarza, który lekami zlikwidował mi torbiele, ale straszny bół podczas @ pozostał, ponadto SEX nie zawsze był przyjemnością, skrzepy, nieregularność okresu, zaburzenia owulacji ... najpierw miałam HSG w którym prawy jajowód był niezabardzo ... no a teraz laparoskopia. Niewiem co to za zastrzyki - mówił, że przyjmuje się je do 6 m-cy max, może wystarczą 3 jak u ciebie i po tym będzie ok

ale w sumie też wydaje mi się dziwne ... tych ognisk faktycznie nie miałam na jajowodach ani jajnikach, niewiem już sama :(

Popiszemy na maila dobrze? Jednak teraz lece juz spac,bo jestem wykonczona.Nawet nie miałam czasu by zajrzec do \"moich\" dziewczyn na topiku:(:( Tak wiec póki co,ciesz sie kochanie wolnoącią i tym,ze mozesz spac kiedy jestyes śpiąca i jesc kiedy jestes głodna.....bo ja moge o tym pomarzyc:D Pogadamy o konkretach,obiecuje:)

taaaa :) 3 lata już twa ta niby wolność :) pytanie ile jeszcze??? eh dziękuję :) napewno napiszę dobranoc