Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hernan2

PO czy PiS?

Polecane posty

"ja nie zmienia zdania" Ja też, oni wszyscy są siebie warci "Ja np. 2 lata temu też uważałem Leppera za w miarę przyzwoitego" Jesli ktoś dał się nabrać Kaczyńskiemu, Tuskowi, czy innym tego typu wynalazkom, to jeszcze potrafię zrozumieć (przy pewnym wysiłku ;) ). Ale "Endriu"... Chyba wysypał Ci kiedyś zboże na głowę :P

A co myslisz o mojej wypowiedzi z godz. 18:11, gdzie pisałem o Lepperze?

Gość łebnakarku
a ja 3 lata temu myślałam, że Wiśniewski jest w porządku facet, tylko Polacy są zawistni ... dzisiaj widzę, że elektorat PO to tacy fani Wiśniewskiego: kochają tandetę, wierzą w głupotę i są zawistni!!!

nic nie myślę...bo nie obchodzi mnie w co wierzysz lub w co wierzyłeś...

Gość wiecie co ja mysle
ze kazdy kto ma troche oleju w glowie i mysli samodzielnie, to nie wierzy w ani jedno slowo pisuarow, co tu duzo gadac-zwolennikow pisu i tak sie nie da przekonac i szkoda na to czasu, ja juz dawno przestalam marnowac czas na przytaczanie argumentacji, bo do nich nic nie dociera, zreszta co moze dotrzec do osob, ktore wierza populistom.

Bo chodziło mi o to, że czasami mozna zmienić o kimś zdanie, jeśli np. zawiedzie, a przedtem się mu ufało.

Gość wiecie co ja mysle
po prostu lykanie prawd pisu, to zwykly brak samodzielnego myslenia, lenistwo umyslowe i delikatnie mowiac braki w inteligencji.

Gość łebnakarku
powyższa wypowiedź nie zawiera żadnych konkretów prócz obelg ( a brak poczucia humoru juz jest znamienny). Tacy są wyborcy PO.

Zgadzam się w 200% z ostatnią wypowiedzią "łebnakarku".

wiesz powiem tak...domyśliłeś się że popieram PO...powiem szczerze że obojętnie kto będzie rządził krajem to i tak będzie tak samo bo nikt nie jest czarodziejem...a wolałabym aby Tusk był prezydentem tylko dlatego że potrafi się lepiej zachować niż Kaczyński...sam musisz to przyznać...bo troche głupio że inne kraje znają śmieją z nas,z naszego ''cudownego'' prezydenta..

A Tusek teraz się śmieje z naiwności swoich "fanów".

PiS Wiem że przysłowiowo nie kupuje kota w worku. PO w jednej chwili moze być centroprawicą konserwatywno-liberalną. W innym momencie lewicą socjalliberalną. Czyli w kwestiach gospodarczych i aksjologicznych moze się bardzo zmienić. JUż to pokazał Tusk na przełomie 200/2001 (najpierw chciał zwrotu UW na lewo, później ruszył z Olechowskim na prawo przy twoprzeniu PO_. W zalęzności od siły lub słabości LiD. Platrorma zabrała wielu byłych wyborców SLD-UP (np budżetówka). Jeszcze rdzenni wyborcy PO (czyli ci z 2001) mogą się obudzić z reką w nocniku i okaże się ze PiS był bardziej prorynkowy :-D (i cuż to będzie za ironią) :-D :-D PiS ma tylko wyborców prawicowych. PO ma centrowych , lewicowych i trochę prawicowych. Już widać że Tusk jest zakładnikiem sprzecznej struktury swojego elektoratu. Przyczyny można rozwijać , ale nie wpadłem tu na wieczór. No i na innym topiku (kaczki na taczki) bardzo dużo pisywałem.

O nie, tylko nie to!!! Jak Tusek zostanie prezydentem, to natychmiast spierdalam do Stanów.

ps: i już olewam pro-PO-wski koncern ITI (YVN, onet.pl). Na koniec też coś przytoczę : "Wielu dziennikarzy nie waży się przykładać do ludzi obecnej władzy tej samej miary, jaką przykładali do władzy poprzedniej" lub : "Podczas wszelkich protestów społecznych za poprzedniego rządu TVN rutynowo opatrywała relację z nich badaniami opinii publicznej nieodmiennie pokazującymi, że protestujących popiera zdecydowana większość Polaków" Polecam całosć : http://www.rp.pl/artykul/88174.html

no i już wciskanie tego co robi Tusk...skąd ty wiesz co on robi...a chociaż by się śmiał to nie pokazuje tego całemu światu...a niestety ale wypowiedzi kaczora poszły w świat..

Nikt logicznie myślący nie uwierzy w "drugą Irlandię" (chyba, że zrobimy jak w Irlandii - zaciśniemy pasa i weźmiemy się do roboty - i tak przez 20 lat) ani w 3 miliony mieszkań (chyba, że co druga rodzina zarobi na mieszkanie pracując w Anglii). Większość wyborców jest zmanipulowana. Partia, która miałaby pomysł na uzdrowienie sytuacji i przedstawiłaby wszystkie niedogodności z nim związane, nigdy nie wygrałaby wybórów. Prawodpodobnie nawet nie przekroczyłaby progu wyborczego.

Gość Do Hernana
Premierem Polski jest Donald Tusk. Mianownik: Tusk Dopełniacz: Tuska Celownik: Tuskowi Biernik: Tuska Narzędnik: z Tuskiem Miejscownik: o Tusku Wołacz: Tusk! Teraz zapisz to sobie na kerteczce i naucz sie na pamięć, może w ten sposób poprawisz zdanie innych osób o wyborcach PiS.

Gość Do Hernana
Donald Tusk urodził się w Gdańsku w 1957 roku. Jeśli nie wierzysz sprawdź na wikipedii.

Gość a nie tak
Premierem Polski jest CUDak ? Mianownik: cudak [tutaj pusto] Wołacz: O Boże ! Uwierzyli w CUDa ! :D:D:D

Gość Do Hernana
Po to żebyś nauczył się odmieniać nazwisko swojego Premiera, bojak widać masz z tym problemy.