Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hernan2

PO czy PiS?

Polecane posty

Gość ja tam PO wolę
bo Tusk coraz to nową aferę wykrywa- może wreszcie pokaże, że w mnisterstwie infrastruktury za dużo sraj taśmy szło i nie starczyło masy papierowej dla budowy modeli autostrad, co opóźniło cały program.

Gość Do Hernana
Szkoda na dyskusje z kims, kto wmawiac bedzie ze benzyna zdrozala, gdy fakty swiadcza co innego i co jasno i rzeczowo zostalo przedstawione przez rozmowce. Trudno dyskutowac z kims kto stwierdza: po to Niemcy i masoneria, a zone premiera nazywa Zydowka bo... imie ma nie takie. Po pierwsze: narodowosc nei ma wplywu na to czy ktos bedzie dobrym parlamentarzysta czy nie. Rozniez to jaka ma zone nie ma na to wplywu (no czasami moze mu popsuc wizerunek, np. przynoszac kanapki w reklamowce do samolotu na droge). Trudno dyskutowac z kims kto nie potrafi poprawnie napisac nazwiska premiera. Wiec zaczyman uzywac argumentow takich jak on. Jaroslaw Kaczynski mnie okradl! w 2005 roku metr kwadratowy mieszkania kosztowal 4000zl, w sierpniu 2007 roku kosztowal 7800zl. Mieszkanie kupilem 60 metrowe, wiec zostalem okradziony z 228 tysiecy zlotych!

A płatna bułka w piekarni? Codziennie rano mnie okradają złodzieje. Bułka powinna być finansowana z budżetu państwa (nie mam pojęcia skąd tam się biorą pieniądze, pewnie drukują, ale nic mnie to nie obchodzi). Darmowa bułka dla wszystkich. Poprzyjcie mnie w nastepnych wyborach a każdego ranka dostaniecie bułkę zupełnie za free :classic_cool:

Hernan masz jakieś argumenty poza benzyną, żydowskimi imionami i płatnymi studiami dziennymi ?

Gość Do Hernana
Z tego co mi wiadomo to sa nadal bezplatne. Inna sprawa ze jak slucham twoich argumentow to uwazam ze lepiej by bylo by kogos takiego jak ty nie bylo stac na dyplom magistra.

Gość Do Hernana
A okradaniem to jest przeznaczanie 40mln zlotych na budowe swiatyni opatrznosci bozej. Okradaniem jest przyznawanie 32mln na szukanie wod geotermalnych zakonnikowi. Okradaniem jest przyznawanie kolejnych przywilejow gornikom. A przynajmniej nie ma Leppera w rzadzie (afera gruntowa), Renaty Beger, ktora falszowala podpisy pod listami wyborczymi i w prawym i sprawiedliwym panstwie nawet pozycji poslanki bylaby pozbaiwona jako stanowiska nielegalnie zdobytego, ale w prawym i sprawiedliwym panstwie takiej pani proponuje sie ministerialne stanowiska i "ochrone". Nie ma Lyzwinskiego, ktory w koncu znalazl sie tam gdzie powinien byc, nei ma Lipca - lapowkarza, nei ma Misztala - starego cinkciarza. Wszyscy Ci ludzie dzialali w rzadzie Jaroslawa Kaczynskiego. To jest wedlug Ciebie normalne?

Najuczciwszym politykiem jest Ziobro, bo walczy z korupcją.

A kto tych ludzi: Łyżwińskiego, Leppera, Chojarską, Beger- z Sejmu wyrzucił i sprawy im wytoczył? Dzielny Donaldino?

Gość Do Hernana
Tak, pokazal to pokazujac gwozdz do trumny politycznej Leppera, nazywajac morderca czlowieka, ktory dopiero czekal na proces (zrobil to prawnik! zrozumialbym gdyby to powiedizal Lepper). Zniszczenie sluzbowych laptopow i komorek tez wiele mowi o jego uczciwosci. A co do czlonkow samoobrony - byli potrszebni - byli w rzadzie, przestali byc potrzebni - prokuratura zaczela ich zamykac. Naprawde nei jest uczciwe zapraszanie do zabawy kogos o kim sie ma wiedze ze jest przestepca i nikt mi nie w mowi ze w tym przypadku cel uswieca srodki.

Gość Do Hernana
A z sejmu wyrzucili ich wyborcy, ktorzy zobaczyli do czego prowadza rzady w/w pan i panow i podziekowali im za to glosowaniem na konkurencyjne partie.

Gość Do Hernana
A kto byl wienien ze ktos taki jak Lepper byl wicepremierem i wicemarszalkiem sejmu?

Z przestępstwami różnie bywa- nie imają się one tylko koalicjantów PiS i SLD. Np. coś słychac o zatajeniu dochodów przez Ćwiąkalskiego- a to przestępstwo karno-skarbowe. Jak się potwierdzi, trzeba będzie zmienić ministra- oby się nie okazało, że nie tylko u Kaczyńskiego tak się działo.

Gość Do Hernana
Nawet jezeli sprawa z Cwiakalskim okaze sie prawda to nie mozna porownac zatajenia dochodow z lapowkarstwem Lipca czy sexafera samoobrony, FALSZOWANIEM podpisow na listach wyborczych. Hernan - raczej nei chcesz wiedziec, to ja ci podpowiem. Na stanowisko wicepremiera powoluje prezydent (Lech Kaczynski) na wniosek premiera (Jaroslaw Kaczynski). WIec juz wiesz.

A możesz przeczytać mój post z godz. 18:11? (w tym topiku, trzecia strona)

Gość Do Hernana
Znaczy sie slpey byles dwa lata temu, ale to tylko daje nadzieje ze za dwa lata przejrzysz calkiem na oczy i zobaczysz oszustwa kaczynskich.

Oszustwa? A czy wiesz, że nowy minister sprawiedliwości jest skorumpowany?

Poprzedni minister sprawiedliwości to wyjątkowo uczciwy człowiek (moim zdaniem).

Gość Do Hernana
Twoim zdaniem 2 lata temu Lepper byl ucziciwym czlowikiem. A na skorumpowanie Cwiakalskiego masz jakies dowody? Zatajenie takowych przed prokuratura jest przestepstwem.

Gość Do Hernana
Lisiczko - moim zdaniem to zakompleksiony dzieciak, ktory zawsze byl od innych gorszy, wiec wykorzystal swoje najgorsze cechy charakteru by dojsc na szczyt i "pokazac" tym innym. W sumie szkoda, bo moim zdaniem skonczy kiedys w psychiatryku.

Uważam tak, bo w 2005 roku Ziobro zaostrzył niektóre akty prawne, które teraz nowy minister sprawiedliwości z powrotem złagodził.

A dzięki temu najgorsi przestępcy znów będą traktowani "z ulgą".

Post z godz. 23:45 jest oczywiście dokończeniem tego z 23:44.