Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostania niedziela

mąż na kontrakcie za granicą a ja sama, kto się przyłączy?

Polecane posty

Już nie potrzebuję pomocy Asik :p Andzia !!!!! no nie nie wieżę ,wiesz powinnaś na przywitanie dostać pachem na dope ,ale już nie będę taka wredna . Opowiadaj co tam sie działo u ciebie jak cię nie było .

🖐️ Kasiu mój syn też nie zdał,nie przejmuj sie zdasz następnym razem.Ja znów mam doła:( Ale wiem ze minie,muszę poryczeć troche i przejdzie.Pozdrawiam.

Witajcie🖐️ widzę że ciekawie u Was! Ufo macie i inne rozrywki...a ja za to mam słoneczko i wiosnę! Nudy takie ostatnio jakies u nas że i pisac nie ma o czym, czekamy na ferie, za tydzień się zaczynają , mo,że gdzies się wybierzemy na jakąś wycieczkę. 😘😘 WAlentynkowe dla wszystkich!!!

A durne te Walentynki że hoho:-P Co za ufo zaś:-O 😘 dla wszystkich nie walentynkowo NORMALNIE tak ooooooooo:-D

🖐️ Łe tam z walentynkami ,dla mnie od lat dzień jak co dzień ,może później jak już będziemy razem to będziemy świętować ,ale wiecie co wyniki mam super :D i na to konto kupiłam sobie wiadro lodów czekoladowych :D podzielę się z wami ,ktoś chętny ;)

slim-kamelia to poproszę truskawkowe w polewie czekoladowej. A że masz takie dobrze wyniki...to i dwie porcje nawet zjem :D

No to dawaj tych lodów troche, a co tam! Moga byc jakie tam masz... Cieszę sie żeś zdrowa!!!

No to jak już na futrowałam was lodami :p to teraz zaleję was Likierem Sheridan's bo nic innego nie mam . A tak sobie siedzę i siorbam małymi łyczkami , piję za was jak by co ;) No to Zdrówko wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co tam ,jak tam ? jak mija dzionek hyyy , u mnie słoneczko świeci ale mrozi Mi się pralka popsuła ,zalała mi całą łazienkę wrrrr

jezuuuuuuuuuuuuuuu jak mnie cyngiel boli,znaczy glowa,pada deszcz dzis,ciezka pogoda,jeszcze na dodatek tramy,metro i busy sobie strajk zarzadzili,mam nadzieje ze jutro beda jezdzic pacany Justa ja tez sie szykuje do zakupu nowej pralki,ta jeszcze dycha ale w czerwcu kupimy nowke ;) bo strach sie bac

Hej Słoneczka Moje :) A tam ja nie pisalam bo Mezuska w domku tyle mialam, a po drodze to do pracy chodzilam i jakos tak czasu nie bylo :D ale teraz sie poprawie tylko nie bic mnie...prosze :D :D :D Widze ze nowe kolezanki sie pojawily - witam Was cieplutko :) U mnie dzis taka piekna pogoda była, tak sie z Niuska wyganialam po polku tylko cos marna ta moja kondycja a trzeba sie wziasc za siebie bo to juz wiosna za rogiem :D Buziaczki 👄

Dziewuszki zapraszam Was na krokieciki z miesem i kapustka do tego oczywiscie super wypasiony barszczyk...no a na deser proponuje ciasto drożdzowe z kruszonka :D no i moge jeszcze kawka polać :D buziam mocno !!!

cze wszystkim :D widzę, że cisza nastała.. zima przybyła czy co? grzejecie dupaśki pod pierzynkami.. :P a może Wy jeszcze w wyrkach?? bo mnie to by się przydało poleżeć chociażby z godzinkę, może 2 bo pół przytomna ostatnio wstaje :( dzieciaki szaleją i nawet nie ma kiedy się przytknąć choć na chwilke... Jolu a u Ciebie jak z tą wiosną?? i co u reszty słychać??

Hej🖐️ Wiosna jest, a jak!!! Dzis zimniej co prawda, ale za to kwiatków w ogródkach że ho, ho, ho... U nas dziś ostatni dzień szkoły, tydzień ferii od poniedziałku, sie będzie działo w domu...:P Słyszałam że u was dziewczyny zima??? Prawda to?

🖐️ Anetko ZDRÓWKA ,SZCZĘŚCIA,100 LAT !!!!! I CZEGO TAM SOBIE JESZCZE ŻYCZYSZ !!!!! 🌻 dla reszty bandy po 👄 -ku Nie mam weny i nic nie napiszę .

spoznione ale .....zyczenia sto lat niech zyje nam ;) sluchajta,szykuje sie do zakupu kocura rasy Ragdoll,no odbilo mi ;),od zawsze bylam kociara,jak sie uda w czerwcu odbiore 5-mcznego kociaka Ragdollla ,wczesniej sie nie da,normalnie do odebrania sa od kwietnia ,trzymac kciukasy

Hejka🖐️ Co dziewczyny u Was? Zajete jesteście czy cuś? Ja rozumiem zimę, ale żeby aż tak pozamarzać żeby nic nie napisać??? :P U nas ferie, zajęci jesteśmy okropnie. Pogoda zrobiła sie śliczna to odwiedzamy znajomych w okolicach. Pisać babeczki, nie spać!!!

cze, Joluś no u mnie zima na całego, a mrozik jeszcze większy :O czyli tylko pozazdrościć ci tej pogódki można... to ile masz na plusie kresek?? u mnie niestety małe komplikacje nastąpiły, które mam nadzieję niedługo się skończą... muszą!! a co u reszty... bo naprawdę cichutko coś się zrobiło...

He he, nie mam termometra ale w prognozie w necie pokazuje 12 stopni, i pewnie tyle jest, chociaz pochmurno... Ale ten wasz mróz mnie przeraża, nienawidze zimy!!! A kłopoty duże, czy raczej mniejsze do pokonania na szybko??? Buziaki😘

🖐️ Asia czy to takiego kociaka będziesz miała, co na faceboku masz fote hyyy jak tak to ładniutki a to będzie kot czy kotka . Łoj Jolka jak ja ci zazdroszczę tej wiosny, no toć u nas takie mrozy ze szok !!! Olcia problemiki masz ,życzę ci żeby szybko i dobrze sie rozwiązały ;) A ja mam chwilę zwątpienia :o,mam nadzieję ze mi przejdzie .... pa 👄

hejka Justa w co watpisz?Ty wez glupot nie gadaj,dupa w troki ,cyc do przodu i wista wio ;) a gdzie ta nasza kreciola cholerna ;),pewnie najezdzic sie nie moze ,czy do Bogusia pojechala ;) Justa tak bede miala takiego kotka,juz zarezerwowany,zaliczka wplacona,juz bym pojechala,tylko za maly jeszcze ,tu macie fotki moj to Elvis http://ragdoll-marianna.blogspot.com/p/nowe-mioty.html

Hej🖐️ Elvis boski!!! Chociaż Emil tez mi sie podoba! Fajne kociaki. Dziewczyny doopy wam przymarzły czy jak? Kasica kiedy nawiedzasz męża? Pisać co u Was/!!! U mnie dziś pada, ale ciepełko.

ja mam dzis gosci ,tescie zawitaja ;),chata juz posprzatana,tylko prasowanie mi zostalo ale zaraz sie zbieram za robote Jola no Emil podobal sie mojej malej,ale wybralismy Elvisa bo nasi znajomi maja syna co Emil sie nazywa hehehe,dosc czesto sie spotykamy wiec dziwnie byloby wolac na kota tak samo,a zmieniac imie jak kot bedzie u nas w wieku 5m-cy nie wiem czy by prwywykl do nowego imienia, dlatego Elvis prawdopodobnie jest najwiekszy z gromadki ;)

co tak zacichli aaaaaaaaaaaaaaaaa Justa STO LAT KROLOWO ;) wszystkiego najlepszego 🌼

Witam szanowne panie🖐️ Co sie stało z Wami babeczki??? JustA i ja życzę najlepszego! U mnie pogoda łADNA, nawet bardzo, wiosna pełna para i jakos leci...Troche mam takich różnych spraw do pozałatwiania to czasu brakuje, ale bez przesady! zagladac i pisać! Kasia jak prawko??? Asica, pisz jak po wizycie teściowej? Do mnie na swieta teście przybywają na 2 tyg, ciekawe jak będzie?

Hej , dziękuję za życzenia ;) załamać się można że to już bliżej niż dalej :o Dziewczynki nie pisałam ,bo mam masę problemów .Że też takie fiuty łażą po tej ziemi ,ale widzę że nie tylko ja zamilkłam ! To stawiam kawunie i resztki torta

Widze ze nie tylko u mnie problemy... wpadlam w takiego dola i nie moge sie pozbierac... ech... moze sloneczko wyjdzie to bedzie co lepiej... buziaczki :*

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 po kfffiotku dla Was Babeczki!!! Co tam dziewczyny problemy, niestety nie omijaja nikogo...ale damy rade, a jak juz porozwiązujemy, to kiedys się pośmiejemy z tego:P