Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rossinkaaaa

Jak to jest z tym jedzeniem w czasie karmienia, można smażone jeść, a kawa?

Polecane posty

Gość rossinkaaaa

Nie wiem czy mogę pierś z kurczaka sobie usmazyć, co wogóle można? Czy kawa bezkofeinowa jest dozwolona

ja całą ciąże piłam rozpuszczalną z mlekiem jedną dziennie podczas karmienia też ale bez mleka i zaraz po karmieniu tak mi lekarz poradził wtedy do następnego karmienia mija trochę czasu małej nic nie było nie miała nawet kolek nigdy ale wiesz każdy dzidziuś jest inny musisz sama sobie wypróbować a co do smażonego to lepiej gotowane jednak

Gość mamusienka
raz na jakis czas jak zjesz cos smazonego to nic sie nie stanie tylko nie przyprawiaj za mocno miesa :)

musisz sama wyczuc i poprobowac, ja sobie zrobilam rosol i maly dostal bolesci a piers z kurczaka usmazylam, lososia tez usmazylam i zjadlam i nic mu nie bylo :) kawy niby nie mozna ale jezeli napijesz sie raz to przeciez nic sie nie stanie, gozrej jak zamaiarujesz delektowac sie kawa codziennie kilka filizanek :)

Gość Janina80
jestem tego zdania, że trzeba w czasie karmienia jeść wszystko, no może oprócz ostrych przypraw, ale trzeba wprowadzać to po kolei i obserwować maluszka, czy to mu nie szkodzi, chodzi o to, zeby brzuszek nie bolał...

sama musiz zobaczyc czy nic sie nie stanie ja akurat moglam jesc wszystko jak urodzilam to zaraz byla wielkanoc, bigosiki itp jadlam wszystko ale malo i nic nigdy nie bylo kawe tez pilam

ja tylko miesiac jadlam gotowane i na wszystko uwazalam. ale po miesiacu jadlam doslownie wszystko bo nie mialam sil ......smazone czekolade truskkawki..tylko ze moje dziecko nie mialo alergii i kolki....a kawy u nikalam i nie pilam.jedynie inke