Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolalola

Dobra pralka, wasze opinie

Polecane posty

Gość jolalola

Mam zamiar kupić pralkę , co polecacie? Z góry dziękuje za wszystkie rady :)

firma bosch jest dobra, ale nie nalezy do najtańszych nowoczesna, oszczędna, trwała

Zgadzam się z Ewą. U nas chodzi już coś pod 10 lat. Bezproblemowo.

polecam Candy u moich rodzicow chodzila bez szwanu cos okolo 10 lat, teraz kupili nową. ja tez kupilam Candy, model TXT. cop rawda mam ją dopiero od miesiąca, ale sprawuje się super. i ten wybór programów...:) polecam

Gość asionek
ja polecam tylko i wylacznie Miele!! sama mam i jest rewelacyjna:-) ubrania poprostu ozywaja w niej:-) no i jest to marka jak mercedes w samochodach.............droga ale warto:-)

Gość keriki
Pralki Candy odradzam zdecydowanie, może kiedyś były dobre ale teraz mają słabe blachy i szybko korodują. Polecam wiodących producentów: Bosch, AEG Elektrolux, Siemens, są nieco droższe ale bardziej niezawodne i trwałe. Miele jest super ale kogo na nią stać?

Ja mam AEG polecam!! Ma więcej programów nioż potrzebuję ;),obroty 1200 z redukcją, pranie skrócone do większości programów,wyświetlacz z czasem do końca prania i możliwość zaprogramowania godziny prania....śmiga bez zastrzeżeń od 2 lat :D

Zdecydowanie Bosch-poprzedniego Boscha miałam 12 i po raz pierwszy się zepsuła,poszedł programator,więc stwierdziłam,że pora wymienic na nowszy model i zakupiłam Boscha WAE2036K PL-mam od 3 miesięcy i jestem super zadowolona.

Zdecydowanie Bosch-poprzedniego Boscha miałam 12 i po raz pierwszy się zepsuła,poszedł programator,więc stwierdziłam,że pora wymienic na nowszy model i zakupiłam Boscha WAE2036K PL-mam od 3 miesięcy i jestem super zadowolona.

Gość Wielki Strach
Nie polecam Indesit- droga, a slabizna. Nasza 4-letnia pralka za 1800 PL już raz byla naprawiana. Nie kręcił się bęben, pan z naprawy wymienił jakiś tam panel i zainkasował 170 PL. Już po roku używania zrobiła się bardzo głośna. Poza tym kiedyś moja teściowa oparła się o otwarte drzwiczki i drzwi się od razu wygięły, a powinny być bardziej wytrzymałe, muszę podkładać ręcznik, bo dołem wycieka woda. Koszmar.

Wiesz co pralka to w sumie poważny zakup . Ponieważ jeżeli kupisz coś słabego to zaraz będzie Ci się popsuje a monterzy uwierz mi na słowo nie są tani :D . Dlatego polecał bym Ci stronę rankingu RTV http://rankingowcy.pl/ . Znajdziesz tutaj najlepszą pralkę którą polecają ludzie ale także sklep w którym sprzedawana jest w najniższej cenie także trzymaj się mam nadzieje że pomogłem ! 5ka