Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawwwa26

A kto z Was NIE MA konta na naszej-klasie i dlaczego?

Polecane posty

Gość truskawwwa26

Pisać prawdę! :) Kto nie ma, lub kto usunął i czemu? Ja usunęłam, po tym jak jakieś obce osoby z netu z którymi rozmawiałam, poznały moje nazwisko przez to że niefortunnie wpisałam tam nr gg. Drugi powód to taki że miałam w liceum parę osob ... powiedzmy z którymi nie do końca się lubiłam. Zdjęć nie dam, bo jesli brzydkie to pomyslą że zbrzydłam... mogę dać oczywiscie ładne, profesjonalne zdjęcia - ale to by wyglądało przekomicznie. Poza tym nie mam się czym chwalić. Ani nie wyszlam za mąż, ani nie mam super pracy, ani nie wyjechalam z miasta, podczas gdy inni ludzie - powyjeżdżali, założyli rodziny, są zupelnie innymi osobami. Powody moze i głupie. A jakie są wasze?

Gość buytmkokk
dzis sie nie dowiesz,cala kafe w hibernacji,rzuc temat jutro,moze niemrawcy se pojda

Ja nie mam. Skasowałam, bo zaczęli mnie zapraszać do znajomych prawie obcy ludzie i to masowo (np. były chłopak siostry kolegi z klasy, kolega sąsiada, którego raz na oczy widziałam, ludzie z którymi w szkole nie zamieniłam nigdy ani słowa albo ktoś, kto ostentacyjnie nie mówił mi "cześć" na ulicy). Kontakty z dawnymi znajomymi odnowiłam, o to mi chodziło, a wcale nie mam ochoty, żeby każdy, kto wpisze moje imię i nazwisko w wyszukiwarce, wiedział jak teraz wyglądami i co robię:o

Gość taka mala jedna
Ja nie zalozylam konta na fotce, poniewaz za czasow liceum mialam kilku wrogow, ktorzy doprowadzili mnie w tamtych czasach do depresji. Bez powodu mnie wyzywali i dręczyli. Traktowali jak smiecia. NIe chce zeby teraz cokolwiek komentowali na moim profilu. nie chce im o mnie przypominac, nie chce sama wracac do tamtego trudnego dla mnie okresu. Drugi powod: nie mam az tak wielu znajomych zeby ich dodac do profilu. Duzo by sie ich nie znalazlo. Po trzecie: jakos mnie nie ciagnie do zalozenia profilu, nie widze w tym DLA MNIE korzysci ani satysfakcji, przyjemnosci.

Ja nie mam. 🖐️ Dla czego założyłem.. pogadałem.. nie ubiorę się w spodenki i nie wejdę do pisak0ownicy znowu.. wyrosłem z tego.. jakieś .. niuanse sprzed ponad 20 lat.. mnie nie interesują. Jako jedyny założyłem topik. I co dziś 42 latkowie zaczęli się kłócić. Obejdę się. :classic_cool:

Ja nie mam i nie zamierzam zakladac moze i mam sie czym pochwalic i fajne zdjecia tez by sie znalazly tylko nasuwa sie pytanie po co? Zalezalo mi na odnowieniu znajomosci z konkretnymi osobami ale jak zobaczylam dzieki mojemu bratu kto jest z mojego liceum i innych szkol tam zalogowany i poogladalam ich zdjecia to mi sie niedobrze zrobilo a to dlatego ze te osoby za ktorymi nie przepadalam a reszty nie ma niestey:(

Gość bo skasowalamp
powod jak wyzej zaczeli mnie zapraszac a to pani z warzywniaka a to ekspedientka z miesnego lub sasiedzi hehe

ja nie mam i miec nie bede. uwazam to za totalna glupote. jak bym chciala miec kontakt z tymi ludzmi to nadal bym go miala (szczegolnie, ze niedawno ukonczylam liceum). poza tym kontakt z tymi, z ktorymi chce miec to mam nadal a reszcie nie musze sie chwalic gdzie mieszkam ani pokazyac super zdjec z wakacji. jeszcze jako tako rozumiem starsze pokolenie (w sensie moi rodzice, dziadkowie). za ich czasow nie bylo internetu, ludzie sie rozjezdzali i kontakt sie urywal. cala reszte zakladajaca sobie tam konta (w szczegolnosci rzesze 15-16-20 latek) mam w glebokim powazaniu.

Gość okdwjdo
Nasza-klasa , podsumowujmąc , to zwykle masowo komercyjne gowno. Nie zamierzam tam sie logowac i robic z siebie kolejna osobe w ,,szeregu" szarej masy. Nigdy sie nie zapisze.

Gość Bandziorzyna
Naszą klase powinni przerobic na adres żal . pl :O Aż żal mi tych szalonych 15stek i nieco starszych przescigajacych sie kto ma wiecej znajomych :O Aha, rozumiem starsze osoby, np moja mama, ojciec. To jest zrozumiale. A kontakt z tymi co chce- to mam. Bez logowania sie na tym durnoctwie. Nie musze miec wielu znajomych by byc szczesliwa. Wystarczy kilka sprawdzonych.

Gość dfgdgsdfg
a czy ktokolwiek z was, tak jak ja, po prostu wpada w dołek, będąc tam? własnie zobaczylam że moja najlepsza przyjaciolka z liceum, za którą wciąż tęsknilam, z którą szukalam kontaktu, ale wyprowadzila sie i nikt nie wie gdzie jest - mieszka od paru lat za granicą, ma cudownego męża i dziecko? A ja głupia się łudzilam że wciąż mieszka w naszym miescie tylko ja jakos, kurwa, nie moge wyjsc za maz

Gość kokokokokokokok
Nasza klasa to kupa gnoju. Ja tam sie nie zaloguje never :P

Ja założyłam kiedyś, dawno... Jeszcze niewiele osób wiedziało o tym portalu, moje klasy (podstawówka, gimnazjum i liceum) nawet tam nie istniały :) zapomniałam o tym koncie i po jakimś czasie, gdy zaczęła się ta cała moda na naszą klasę, skasowałam bo zaczęłam dostawać jakieś durne zaproszenia od osób, które najwyraźniej chciały kolekcjonować znajomych, miały ich po 300-400 :/ części nawet nie znałam osobiście tylko z widzenia albo wręcz pierwszy raz widziałam na oczy :/ ostatnio jednak mam ochotę założyć konto jeszcze raz, bo znalazłam koleżankę, która w podstawówce wyjechała do Irlandii i kontakt nam się urwał... Ale coś mnie powstrzymuję, nie lubię robić tego, co wszyscy...

Ja też nie mam. Nie widzę w tym sensu. Chwalić się, gdzie wyjeżdżałam na wczasy, jaki mam status społeczny i publikować zdjęcia mojej rodziny? To chore - lekko.

Gość ja tak samo
korzystajac nie ze swojego konta, a meza odnowilam kontakty, ale tylko z tymi co szukalam. po co mam sie spotykac z jakimis kolezankami z podstawowki, ktorych dzieje mnie nie ziebia i nie grzeja? przeciez jakbym chciala,to bym z nimi miala kontakt. czym mam sie chwalic? wakacjami za granica? nowym samochodem? wyksztalceniem i pieniedzmi? glupota. a poza tym - nasza klasa - to chyba dotyczy znajomych z klasy, a nie ze mojego meza zaprasza do kontaktu jego np.fryzjerka...?

nie mam i nie będę miał nigdy sięz ludźmi nie dogadywałem więc... po co mam się dopisywać do klasy z ludźmi którzy mnie nie obchodzą i których ja nie obchodzę. zresztą nie miałby też się czym pochwalić w tym super serwisie :classic_cool: żadnym zdjęciem itd... wszyscy, o ile to kogoś obchodzi, by się jeszcze utwierdzili w przekonaniu że jestem życiowym nieudacznikiem. nie będę dawał nikomu satysfakcji :P

Gość P ...........................
juz nawet nie wspomniajac o tym jak folno ta strona chodzi :P