KlauDDynka69 0 Napisano Luty 4, 2008 Witam! No więc postaram się to jakoś ogarnąć to całe zamieszanie moje i napisać w miarę czytelnie. Moja ostatnia miesiączka była w listopadzie. Pierwszy dzień miesiączki 23 listopad, czyli cykl trwa już 74 dni!! Zawsze dostawałam @ co 35 dni, więc powinnam dostać 27 grudnia. Owszem miałam wtedy bóle piersi, kłucia w podbrzuszu, jajnikach, i przez jeden dzień był śluz taki brązowawy i na tym koniec. 16 stycznia zrobiłam test - wynik był negatywny, więc czekałam na okres który powinien pojawić się ok. 30 stycznia. Nie współżyłam od tego czasu. Już ok 20 stycznia miałam kłucia w podbrzuszu itp, 22 miałam brązowy śluz. Na tym koniec. Ale od tamtego czasu okropnie spuchły mi piersi, bardzo mnie bolą, sutki, i gruczoły po bokach, i mam skurcze w podbrzuszu i pikanie w jajniku lewym. Dodam, że od 22 stycznia brałam antybiotyk przez 5 dni. Dopiero 27 stycznia miałam stosunek, bez zabezpieczenia. Kupię dziś test w aptece Quick View, ale wynik może być zły. Przecież takie objawy to za wcześnie.. Chyba, że tamten test się mylił... I tu moje pytanie czy ja mogę być w ciąży? Czego objawami mogą być te opisane wyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach