Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wujek Kaźmirz

Czy wierzycie w ewolucję ?

Polecane posty

Gość yhyy
Bóg sworzył ewolucje amen koniec topicu dowidzenia państwu

Widzisz... tu wychodzi twój brak wiedzy z dziedziny erystyki i retoryki. Gdybyś znał, nigdy byś nie użył tego jako argumentu. Nie znasz, nie wiesz i co gorsza, nie czujesz, że przykład z mamusią argumentem nie jest:)

To przepraszam wielmożna Pani, ja niegodzien z Panią polemizować. A tak szczerze to zasłanianie się erystyką i retoryką gdy nie ma się racji nie jest zbyt dobrze postrzegane.

Że niegodzien jesteś, to się samo przez się rozumie. I cóż ja pocznę jeśliś głąb? Na tacy ci podsuwam, gdzie się dokształcić możesz aby takich bredni w przyszłości nie tworzyć. Skoro wolisz być przekonanym o swojej racji matołkiem - twoja sprawa. Znajomość erystyki i retoryki nie hańbi. Hańbi niewiedza.

Ty nadal myślisz że rozmawiamy o ewolucji ? Myślałem że o moralności mniejszego zła i obrony rodziny/przyjaciół/ludzi przed bandziorami.

Jeśli chodzi o ewolucję to już dawno napisałem że uznaję ewolucję ale dopuszczam możliwość że nie jest to prawdą. Że gdy nas już nie bedzie na tym świecie ludzie poznają nowe rewelacyjne wyniki badać.

W tej chwili mówiliśmy o postrzeganiu dwóch dziedzin" erystyki i retoryki.

Dobra musimy zakończyć rozmowę bo po: 1. Rozmawiając z Tobą mam wrażenie że cofam się w rozwoju 2. Czas zabierać się za robotę 3. Niektórzy są z założenia niereformowalni. Pozdrawiam i życzę powodzenia z takimi poglądami. Tylko pamiętaj, nie broń rodziny przed bandytami bo kto wie, może chcą pomóc. See'ya

Jak to dobrze, że gruntowne wykształcenie nie pozwala mi się cofnąć w rozwoju nawet podczas rozmowy z tobą

Tak szczerze to twoje przepychanki słowne nie wróżą ci dużej inteligencji. Już od maleńka wmawiano mi że głupiego nie przegadasz. Coś w tym jest.

"od maleńkiego" się mówi, ale cóż. Przecież tobie wiedza potrzebna nie jest:)

Wiem, acz rozmawiając na forum publicznym (ogólnokrajowym) nie używa się gwar a języka tzw. literackiego

Gość wikipedia dla mas niemyślących
kolejna "skucha" Kazik, jak możesz wikipedię uważać za wiarygodne źródło jakiejkolwiek wiedzy?! WSTYD.