Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lejla22

Cudowna przemiana .Schudalm 9,5 i mam perfekt figurę .

Polecane posty

Gość Lejla gratulejszyn
mogłabys rozpisac mi swoją dietę -dla siostry,boryka się z nadwagą Igor

Ah...Ja mam 1,65m wzrostu a warze chyba teraz 58 kg ...i wcale nie jestem jakaś gruba...w tali mam 65cm w biodrach(tyłku właściwie) 92 cm i w biuście tez 92...Autorko...jak na moje oko to masz trochę za chude te nogi...nigdy nie lubiłam figury modelek i bardziej podobają mi się z "grubszymi" udami ale ładnie ukształtowanymi przez ćwiczenia :)

Gość red sock
Cii, lepiej tak nie pisz, bo "ekspertka" wyzwie Cie od zakompleksionych bab;)

Nie jestem zakompleksiona...w sumie jestem szczupła uważam tylko że mam o jakieś 2-3 cm za dużo na brzuchu pod pępkiem i mam trochę nie wyćwiczone uda ale to idzie przeżyć i nie jest jakaś tragedia...a ja po prostu szczerze wyrażam swoją opinie ...nie jestem zazdrosna.Raczej trochę dziwi mnie ten samozachwyt ale ja pewnie mając 10 kilo za dużo po pozbyciu się tego też bym się strasznie cieszyła i była z siebie dumna :) Ja właśnie jestem na diecie i jem dziennie do 1200kcal :)

Gość panna mloda niebawem
jak na moj gust to ta kobeta jest za chuda , nogi ma jak patyki, zeby nie było to studiuje technologie zywnosci i tez bede dietetykiem...aha zazdrosna nie jestem choc tez sie odchudzam do slubu to jednak moim celem nie jest bycie patykiem

Przerażają mnie dziewczyny które ważą 40 kg i jeszcze chca się odchudzać jeszcze i jeszcze....to jest czas anoreksji...to przecież chore te dziewczyny wmawiają sobie że im są chudsze tym są piękniejsze nawet jeśli wyglądają okropnie ...wmawiają sobie że wszystkim się podobają a jak nie to tylko zazdrosnym dziewczyną które chciałyby wyglądać jak one ...ale cóż się dziwić skoro osoby publiczne takie jak angelina jolie przyznają że sa dumne ze swojej anoreksji...ang ma nawet tatuaż z hasłem anorektyczek ;/

Gość Lejla ja chciałabym
się z Tobą skontaktować. Potrzebuję doradzenia :). Jak to zrobić?

Gość DORADZENIA
a może porady?

Gość Lejla ja chciałabym
Może być "porady" :) Faktycznie brzmi lepiej :)

Masz bardzo ładną figurę, ale forumowiczkom radzę się nie napalać tak bardzo;) Nie każdy jest w stanie osiągnąć taką wagę. Wiem to po sobie. Mam 168cm, ale jestem dość umięśniona. Ważąc 49kg wyglądam tak żałośnie, że sama na siebie nie mogę patrzeć. Wystają mi żebra na plecach i znika tyłek. Nawet moje grubiutkie udka znikają:) Oczywiste jest to, że będąc cały czas na wysokobiałkowej diecie, uprawiając sport, nie ma się cellulitu. Ale ile można?:O Ja w sumie mam to w dupie, właśnie zjadłam dwa pączki, bo miałam ochotę. Po prostu nie chce mi sie ciągle myśleć o tym, co jem, bo to nie jest normalne. Co do okresu- nie chodzi o białko, a o ilość tkanki tłuszczowej w ciele. Jeżeli u kobiety spada poniżej 18 procent, to wtedy automatycznie organizm odbiera to jako skrajne wychudzenie w skutek niedogodnych warunków środowiska, więc nie ma się po co rozmnażać. Tak się dzieje i u zwierząt, i u ludzi. Podobnie jak stres, który też naturalnie miał świadczyć o trudnych warunkach środowiska- dużej konkurencji, braku żarcia itd. W takich wypadkach podnosi się prolaktyna i okresu się po prostu nie ma. Białko nic tutaj nie pomoże. Po prostu mimo małej wagi masz normalną ilość tkanki tłuszczowej, dlatego też wyglądasz normalnie.

ładna figura. Tez chcialabym mieć tak szczupłą talię. niestety w moim wypadku chyba nie jest to możliwe.figure mam taką ze nigdy nie bedę osą. w talii mam 62-63cm

Bardzoprosze podaj przepisy na dania które jadasz bo mnie to bardzo zaciekawiło

Gość Leija22
Witam serdecznie, padło pytanie ile mam po środku uda -otóż 43 cm . Powiem tak diety dostepne w pismach kobiecych lub cudowne 7 dniówki po których ,,ubywa ,, nam 4 kg tak naprawde są nieksuteczne .Jest kilka istotnych kwestii w odzywianiu które gwarantuje nam szczupłą sylwetkę ,odtruwa organizm z toksyn,przy tym świetnie oczyszcza jelita i daje mnóstwo energii. Moja dieta a raczej tego słowa już staram sie nie używać więc zastapie go rodzajem odzywiania jest w 100% bezpieczna,bardzo zdrowa i skuteczna .Skłąda się z trzech etapaów i jest dobierana indywidualnie poprzez długi wywiad o szerokim zakresie . Ostatnuio moja pacjentka przyznała że czuje się zdrowsza,młodsza a porannne ważenie ją juz nie dołuje .Ciesze się że swoją wiedzą ,ogromna wiedzą w zakresie dietetyki ,doświadczeniem i konsultacjami w swoich pogkądach odnosnie diety ze specjalistami w zakresie dietetyki które miałam mozliwość przeprowzdzić będąc w Anglii mogę pomóc i udzielić rady osobą które chcą nie tylko schudnąć ale również cieszyć się zdrowiem i energią . Tak przyznaje mam szczupłe nogi ale własnie o takich nogach zawsze marzyłam .Do tej pory trzymam zdjęcie moich wcześniejszych dośc okazałych i według mnie grubych ud .Chciałam schudnąć i osiągnełam wymarzony efekt.Owszem kosztowało mnie to wile silnej woli,cierpliwosci i zmiany nawyków zywieniowych diametralnie. Pozdrawiam . Lejla

Gość Znerwicowany
wczesniej wiele dziewczyn prosiło Cie o pomoc

Z góry bardzo przepraszam że mój post jest na pomarańczowo ale to wynik żle wpisanego pseudonimu,rzecz jasna z pospiechu bo jestem bardzo zabieganą osóbka a staram się odwiedzać to forum regularnie.

skoro tak sie na tym wszystkim znasz to poradz mi proszę co mogę zmienic w swoim ciele. oto link(nie patrzec na bieliznę proszę;)) http://images30.fotosik.pl/150/aa36b1e4f454100b.jpg nie sądzę zebym musial chudnąć ale mówilas cos o cwiczeniach kształtujących sylwetkę. co będzie dobre na szczupłą talię i w ogóle na poprawe wyglądu?

Obiecuje że odpowiem na wszystkie pytania .Cała ta dieta przedewszystkim opiera się na zdrowym odzywianiu,nie jedzenia mięsa ,zakaz picia mleka i spożywania serów topionych czy żółtych..Zabronione jest jedzenie typu fast food,picie gazowanych napoji i spozywanie herbatników czy ,,cudownych,, produktów light bo to zwykła ściema .Zawsze powtarzam moim że oprócz tego co ja im przekaże tak naprawde ważne jest czy one same chca podjąć wyzwania i mają tyle silnej woli i wytrwałości by swoje zwykle katastrofalne nawyki żywieniowe zmienić na te właściwe.Mówie im również

a jezeli lubie jesc tylko i wylacznie piers z kurzczaka i ser zolty(chodzi o te "zakazne" produkty) to tez musze z teo zrezygnowac??calkiem ,zupelnie??:O

Gość pmaranczzzzzzza
gupi psitka skoro takas zabiegana to po co wchodzisz na forum i sie przechwalasz, skoro chcesz po moc to czemu nie napiszesz jadlospisu i rad, tylko gadasz wciaz o sobe zostawajac grube laski bez odpowiedzi? mi ogolnie twoj tylek sie nie podoba gdyz jest za szeroki tak dla twojej wiedzy :P nie czegos takiego jak perfekt figura.... jedni wola miec kraglosci inni anoreksje i tyle jest gustow co osob na swiecie. naucz sie polskiego bo jakos malo wiarygodna jestes pomimo swojego doswiadczenia, wiedzy, wyksztalcenia, konsultacji, i ogolnie bysrego umyslu :P ja bym nie poszla do ciebie na odchudzanie bo oprocz wiedzy trzeba byc tez milym czlowiekiem zaufanym, a ty mi wygladasz na zadufana w sobie laske ktora gardzi dziewczynamiz udami w wymiarze L

Do kalejdoskopia---> masz szczupłą sylwetkę .Cwieczenia tu nie przyniosa porzadanego efektu jesli nie będziesz się zdrowo odzywiać,pić herbatek moczopednych i nalewek z imbiru oraz regularnie oczyszczać jelit .Dopiero wtedy ćwieczenia przyniosą pożądane efekty .Mimo swoje bardzo szczupłej sylwetki i talii osy mam świetny wypukły tyłeczek który sama dopracowuje odpowiednimi ćwiczeniami prowadzonymi przez amerykańską instruktorkę .Cwieczenia mam na płycie dvd.

Gość zaczynam sie zastanawiać
czy to nie jest jakas prowokacja :D

Gość Znerwicowany
tylko i wyłacznie prowokacja,przeciez Ona bzdury wypisuje

Jestem bardzo zaufaną osobą i cieszę się ogromną sympatią wśród koleżanek i klientek .Najpierw musiałabys mnie poznać a na pewno juz przy pierwszym spotkaniu zmieniłabyś zdanie i przekonała się że nie jestem zadufaną w sobie dziewczyną .Powiedziałaś że gardze osobami w rozmiarze L ...Ja nikim nie gardzę i każdemu człowiekowi należy się szacunek i akceptacja .

"jesli nie będziesz się zdrowo odzywiać,pić herbatek moczopednych i nalewek z imbiru" hmmm dziwne to jakieś ;)

Ludzie którzy mają kompleksy i zaniżone poczucie własnej wartości wykazuja się dużym brakiem zaufania , są nie ufni .A to że ktoś pisze że załozyłam swój topik dla prowokacji to się grubo myli .A że takie teksty tu czasami na forum padaja to norma. Zaraz napisze swoje przykładowe dania i odpowiem na reszte pytań.

Gość no i po co ta 2
Hej. Bardzo ładna figura. Gratuluję:) Obecnie ważę 52 kg ale planuję zejść do 49 kg. Mam 168 cm wzrostu. Mam prośbę mogłabyś powiedzieć ile masz cm w udzie? Będę bardzo wdzięczna. Jeszcze raz gratuluje samozaparcia :)

Do perła---> Jeśli chcesz schudnąć i utrzymać szczupłą sylwetkę zabronione jest jedzenie kurczaków i sera zółtego .Już mówię dlaczego.Kurczaki są na hormonach a ser zółty ma mnóstwo konserwantów.Mało osób wie że konserwanty tez są opowiedzialne za tycie .Wiem ,wiem zaraz ktoś nieświadomy niezle mnie skrytykuje że mówie bzdury itd.To nie są bzdury tylko prawda potweirdona badaniami przeprowadzonymi na osobach ze skłonnością do tycia lub otyłych .