Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lejla22

Cudowna przemiana .Schudalm 9,5 i mam perfekt figurę .

Polecane posty

zalosne jest to wasze poczucie humoru - podszywy i ich wielbicielki, strasznie prymitywne, zenada. dlatego generalnie nie lubię kafeterii - tyle tu wrednych, prymitywnych gówniar, coz, zawsze czerni bylo najwiecej, sprawiacie ze swiat jest paskudny, zawistne, nieprzyjazne, nietolerancyjne i glupie pustaki ktore czerpia radosc z tego ze kogos poobrazają, zalosne, niedowartosciowane, tracace czas na produkowanie wredych postow, zakompleksione ludki. gdybyscie takie nie byly - nie marnowalybyscie czasu na takie \"dyskusje\" zabierajac glos we wlasciwy wam - malym ludziom - sposob. nieliczne sympatyczne tu osoby przywracaja wiare w ludzi lejla olala topik - ma rację bez odbioru

Gość a twoim zdaniem
w porządku jest nabijanie się z ludzi i podawanie za kogoś kim nie jest? bo to właśnie robiła autorka.. a innych obrażasz Ty... my tylko nie dałyśmy się nabrać.. i gówniarą nie jestem!

Gość do Lejla22
A ja Ci gratuluję i podziwiam i chciałabym skorzystać z Twoich rad. Proszę napisz co przykładowo jadasz,poprostu wymień:) I wspominałaś ze sie oczyszczasz? jak, warzywno-owocowo? głodówka? preoszę napisz bo chciałabym spróbować Twojego sposobu. Dziękuje za odpowiedz i nie przejmuj aisę nimi...zazdrosc i tyle:). Pozdraiwam:)

Gość upupek
Lejla22- odpisz proszę. i nieprzejmuj sie innymi zazdrosnikami, a maja czego zazdroscic:)

Gość WHITELINE
LEJLA22 juz tu ni wroci hahahh pozakladala nowe topiki ;p

Gość tak sobie myślę teraz....
Nie jestem zazdrosna, bo i czego mam zazdrościć i komu?? Figury tej dziewczynie na zdjęciach? Nie zazdroszczę - podoba mi sie moja własna. I zanim zarzucą mi wszyscy, że jestem spaślakiem - noszę rozmiar 36.

Gość do Whiteline
które to tematy teraz założyła?

Gość tak z boku
ulubione słowo Lejli22 to MEGA, mega dieta mega zazdosc mega szczuplosc mega kompleks ale z niej wariatka;/ dobrze ze znikla lub zostala zablokowana przez admina...

Kuraiko, wydaje mi się jednak ze mięso jest bardziej nafaszerowane chemią i antybiotykami niż warzywka...

Gość i mega wypukły tyłeczek
:)

Gość Lejla napisz
proszę o tym twoim oczyszczaniu i o np przykładowym jadłospisie? jesz kolację? pozdro:)

Gość
ale nie chodzi o faszerowanie tylko o białko :/ nie umiecie czytać? :/ i nie piszę co JA o tym sądzę, tylko jakie jest podejście dietetyków. osobiście prawie nie jem mięsa :P a warzywa mam własne z działki, jabłka z pewnego źródła i stosuję większość rad podawanych przez Lejlę :P jednak takie rzeczy to powie większość lekarzy i możecie sobie wyczytać na necie lub w babskich gazetach, więc dziewczyna Ameryki nie odkryła. a jej sposób bycia na forum \"jestem mega zgrabna\", \"faceci się za mną oglądają\", \"należę do pięknych kobiet\" i przedstawianie się jako ekstra spec powoduje u innych rozdrażnienie, bądź rozbawienie jak u mnie.

Gość ja tu nigdzie nie widze lejla
zebys ty miala talie osy. tyłek też masz duży. to ma być perfekcyjna figura?

Gość Lejla- odpisz na moje pytania.

Gość jihefkldsfknmsdf
Lejla22 jestes z Dąbrowy albo z Sosnowca? bo wydaje mi sie ze Cie znam.

Gość Lejla gdzie jesteś

Gość WHITELINE
Topik LEJLI22 umarł smiercxoa naturalna alejla szaleje po innych topicach i wciska ludziom kity;p

Gość Meezy
LEJLO22! Może i masz cos w sobie ale figury to az tak pieknej nie masz! Za wielka dupa a za chude nogi! Pupa musi byc zgrabna, lekko wypukla nie za duza, nie za mala ale bardzo jedrna! I najlepiej jak spodnie lekko wcinaja sie w tyleczek a nie walek ogrodowy ktory ty tu prezentujesz! I nie badz tam egoistka bo takich osob jak ty o kreconych suchych wlosach jest mnostwo, ktore to uwazaja sie za pieknosc swiata! Jezeli juz bys byla taka naprawde to dawno widziala bym cie w telewizji! Ale zal mi Ciebie!

Gość nie powiedzialabym ze masz
piekne wlosy....wrecz przeciwnie :P

Gość asdfas
Lejla ale z Ciebie pustak.. może Emma Cię wywieje??? Nogi dół OK, góra - bleee bo całość wygląda jakbyś na jakiejś beczce seidziała w dziecińskie. Po prostu masakra. nie wiem czy masz jakikolwiek biust, pewnie nie, ale po co pustaku? Jescze jedna porcja ?

Gość just me 20
jestescie WSZYSCY BEZ WYJATKU p o j e b a n i lacznie z cala durna lejla i innymi

Lejla szczerze gratuluje! masz ogromna wiedzę! ignoranci przy odrobinie pokory mogliby sie wiele nauczyc i wykorzystac w codziennym zyciu wiele wspanialych wskazówek od Ciebie........... ale coz ......ich strata. Ja tez troszkę interesuje sie zdrowym od żywianiem i potrafię odróżnić mądre i użyteczne porady od bzdur, cudownych diet itp. Naprawdę szczerze gratuluję wiedzy!! Na pewno pomożesz jeszcze wielu osobom, które chca się poczuć szczupłe, a przede wszystkim zdrowe! Twoja wiedza w dużej mierze pokrywa się ze świetnymi zaleceniami makrobiotyki i dr. Gilian Mckeith! Bardzo chciałabym się z Tobą skontaktować mój email: caya88@wp.pl pozdrawiam :))

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość no i topik zdechł
:(