Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lejla22

Cudowna przemiana .Schudalm 9,5 i mam perfekt figurę .

Polecane posty

nie kłam zenuś :) ja wiem że ty nie uprawiasz pilatesu i nie umiesz założyć lewej nogi za środkowe ucho :D

ty to jakaś dziwna jesteś. przeciez człowiek nie ma środkowego ucha. gdyby było inaczej to by mi przecież powiedzieli na konsultacjach. w LONDYNIE!!!

Piedzieli się londyn to szambowisko teraz modny jest paryż i ja tam mieszkam bo to miasto dla pięknych ludzi czyl itakich jak ja :D

lilia wodna jest piekna a potem gnije i smeirdzi pod plywem slonca wiec szybko zgnijesz;]:D

w paryżu to murzyny noszą klapki do futer wiec sorry!!! idę się podziwiać. jutro wrócę i wam pomogę!!

no jak to nie ...:D ma środkowe oko ...wiec i środkowe ucho :D o ty gupia nie wiesz ja byłam na zajęciach u wróżki ech ty to taka zacofana jestes...ale to przez ten londyn ...

Taa...to ciekawe dlaczego tam sa wszystkie pokazy mody :D W londynie nie ma co robić pokazuf dla wieśniakuf :D

Gość tak sobie myślę teraz....

ups ;) mam 170 cm wzrostu ważę jakieś 53 kg, w talii aż!!! 63 cm czy to znaczy, że jestem spaśluchem??? I nigdy nie osiągnę tego, co chcę???

no właśnie grubasko ....musisz być taka idealna jak my to będziesz mieć co będziesz chcieć :D

cholerka :( I na dodatek 30-tka na karku... Jak nic przegrałam życie i chyba trzeba juz sobie miejsce na cmentarzu wykupić... Ale może... Może jak zacznę jeść same kiełki, kiełki i tylko kiełki, to osiągnę wagę 46 kg i będę idealna??? Dam radę do 40tki dociągnąć?

Gość kiełki i fetę

to od jutra ;) Każda dieta jest dobra od jutra :P Na śniadanie kielki, na obiad feta, na kolację... szklanka zimnej wody, żeby jeszcze mi się seksu odechciało, bo wiadomo czy to źle nie wpłynie np. na mój tyłek. Urodziny mam w grudniu - jeśli do tego czasu pociągnę jedynie na takim jadłospisie, myślę, że spokojnie spotkam się z ukochana babcią na tamtym świecie.

wiesz ...nie doczytałam...po 30 i gruba...przegrałaś życie nie wiedziałam że z ciebie takie pruchno....to nawet nie ma sensu się odchudzać mozęsz od razu szykować się na śmierć :D

Gość jassssssssssssssssssssne

Gość gusia111
Leila czy to prawda że nadmiar białka zwierzecego jest szkodliwy? chodzi mi oto ze w wielu dietach pokarmy węglowodanowe zastępowane są właśnie białkiem zwierzęcym, np dieta kopenhaska, czy to bialko powoduje tycie? ja np uwielbiam twaróg, czy jego nadmiar jest szkodliwy, nie moge schudnąć, co ty proponujesz jesć, warzywa owoce i zboza?

Gość frustrated one
leila i cii boskie jestescie :D sei usmialam :D:D:D nie zebym sie od poczatku topicu nie smiala :P

Padłam wczoraj - przeraziła mnie wizja tej nieuchronnie zbliżającej sie trumny ;) A skoro wszystko jest niezdrowe, zabronione albo zawiera jakieś szkodliwe substancje, to co jeść?? Przecież warzywa sie kupuje. Nie wie się, w jaki warunkach rosły, czym je nawożono, spryskiwano itd. Z kiełkami może być tak samo - nie żebym się czepiała ;)

Gość Lua
to co miało być zachętą do zdrowszego odżywiania (choć nikt nikogo nie zmusza), stało się beznadziejnym wywodem podszywa i ''admina'' , po pierwsze adminowi nie przystoi takie zachowanie, po drugie dyskusja powinna być zamknięta bo za duzo niedorozwoi się tu pałęta... autorka topiku jeśli nawet coś skopiowała, wymyśliła,przekręciła (choć nie sądzę) to chyba raczej miała na myśli pokazanie że jak ktoś chce- to może schudnąć. i tyle. nie doszukujcie się ''autoterapii'' itp, musicie każdego osądzać? dajcie spokój ludzieeee , naprawdę nie warto

Do Lua - osądzanie w tym przypadku nie jest takie złe. Na tym forum bywają młode dziewczyny, czasem nastolatki z gimnazjum. Moja młodsza siostra miała 13 lat, kiedy zachorowała na anoreksję. Widziałaś coś takiego z bliska? Jak dziewczynka w tym wieku robi z siebie kościotrup, bo jakaś koleżanka z klasy się z niej śmiała, że ma duży biust, a w gazecie dla dziewczyn napisali, że teraz najmodniejszy jest rozmiar \"0\", wiesz jak to wygląda? Wpadnie jedna czy druga na taki topik, poczyta i stwierdzi \"też chcę być idealna, wspaniała, cudowna, niech mnie kochają faceci\". I co - odstawi wszystko jak leci, bo kurczak na hormonach, bo warzywa pryskane, bo jogurt tuczy. A potem skończy się na karmieniu sondą i kuracji, która czasem trwa latami. Jak widzę takie bezmózgie laski jak Lejla, (wybacz, Lejla), to złość mnie łapie od razu, bo to, co one wygadują czy wypisują na forum jest żałosne, a czasem zamiast zmotywować do pracy po prostu dobija i wpędza nie tylko w kompleksy, ale i w różne choroby typu anoreksja czy bulimia. Do Lejla, nie wiem, ale chyba przeoczyłam Twoje odpowiedzi na moje pytanie, szanowna Pani Dietetyk...

Gość takaJednaObserwatorkaZ Kafe
a ja tak szczerze myślałam ,że na tych zdięciach zobacze coś oszałamiającego a tu klaps. Aha i co z tego jak jesteś szczupła skoro możesz mieć brzydką twarz i wtedy figura nie pomoże:D Włosy też masz takie jakieś nie tęges.... Ps. nie napisałam tego z zazdrości bo trzeba naprawde wyglądać jak wenus...

Do arum--->chciałeś mi udowodnic rację której tak naprawdę nie masz i na dietetyce kompletnie się nie znasz. Do innych osób ,które nie mają kultury za grosz i toczyły dyskusje z podszywem proponuję wizytę u psychologa bo ani to śmieszne ani zabawne jedynie mogę przyznać że żałosne. Do takiej jednej obserwatorki ----> figurę mam fantastyczną która wzbudza podziw wśród moich koleżanek i znajomych oraz mężczyzn i tego nie zmienisz bo prawda jest taka że tak jest . Kwestia moich włosów to kwestia gustu.Ja mam naturalnie kręcone i nigdy nie farbowane sliczne jasno brązowe włosy .Zdjecie tego nie oddaje zupełnie .Na żywo są bardzo ładne i pełne połysku.Karnacje tez mam raczej śniada a cerę i rysy twarzy bardzo ładne .Pokazałam figurę bo to nad nią musiałam jedynie popracowac i postanowiłam schudnąć.Cerę ,włosy i urodę zawsze miałam .Jestem ładna i zgrabna tak dla Twojej wiadomości ale to nie jest w zyciu najważniejsze i zdaję sobie z tego sprawę .Jednak uroda bardzo pomaga w życiu a szczupła syletka i zadbane ciało jest miłym widokiem dla oka .

aurum - bardzo mi przykro z powodu Twojej siostry. Mam nadzieję, że z tego wyszła 🌼

Gość złota kotka772
Lejlo22 gratuluje wytrwałości w osiągnięciu pieknej sylwetki.Zdjęcia robią wrażenie serio .Przy nie wysokiej osobie taka figurka to atut. Przepisy super.Dziękuję skorzystam na bank .A podszywem Leila22 sie nie przejmuj bo komuś najwyrażniej się bardzo nudziło w nocy . Ktoś kto wmanwiał że kopiowałaś teksty najwyrażniej dał sobie lub dała spokój .To oczywiście nieprawda więc dowodów nie miała a że sobie napisała że skopiowane żeby wpisac w wyszukiwarce Lejla22 to był tylko niezły wymysł.A stwierdzeniem a raczej pisząć że skopiowane z gazety.pl czy wizażu się ośmieszyła bo to oczywiście nieprawdą jest .Z ciekawości zapytam tylko ile masz lat?Domyslam się że 22 ?

Gość no ale gdzie ta super figura
bo wkleiłaś tu tylko szczupłe nogi, jakich sporo można zobaczyć na ulicy. nic co by się wyróżniało. Mam tyle samo wzrostu i przy wadze 51 kg byłam nawet lekko chudsza od Ciebie, więc dziwne że ważąc mniej masz taką figurą jak ja z wagą 54-55 kg

Gość boni 666
do lejla22 dzieki za przepisy na pewno skorzystam, tylko mam pytanie jeszcze- gdzie kupujesz te produkty ktore polecasz w jakims markecie? sklepach ze zdrowa zywnosicą...nie mam pojęcia gdzie mogłabym je dostać a bardzo bym chciała zastosowac sie do twoich zalecen.. pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje figury

Gość do boni 666
KOSMOSY to pewnie NIGDZIE nie znajdziesz, reszta normalnie, w zwykłym sklepie

ach dziękuję boniu dziękuję! bij dalej pokłony prosze , tylko czoła nie rozbij!!!