Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lejla22

Cudowna przemiana .Schudalm 9,5 i mam perfekt figurę .

Polecane posty

Gość niegodnam niegodnam
........

znaj moją dobroć - możesz mi umyć stopy, chcesz?? :-)

ja tu tylko chcę pokazać, że jak ktoś chce to może mieć ładną figurkę. zupełnie na marginesie wspomniałam tylko w co drugim poście że mam śliczną buźkę, lśniące włosy, nieskazitelną cerę "od zawsze" Owszem, nie ma to nic do rzeczy, ale jakoś samo się napisało uuupss!

I wyszło szydło z worka że się dziewczyna kocha w sobie mimo że powodu ku temu nie ma żadnego :D Nie masz oszałamiającej figury więc się sobą tak nie zachwycaj bo to najzwyczajniej żałosne :)

Zachwycać się sobą to może angelina jolie adriana lima itp. bo one przynajmniej mają powód :)jestem tolerancyjna jak jasna cholera ale wkurzają mnie dziewczyny które piękne nie są inteligentne tez nie znać się na niczym nie znają a uważają się za 8 cud świata i przechwalają umiejętnościami których nie mają ...piszesz że każdemu należy dobrać odpowiednią dietę dla niego a każdemu radzisz żeby jadł to samo ...taka z ciebie specjalistka ? zabawne...znasz parę nazw takich jak brązowy cukier i myślisz że jesteś świetną doświadczoną specjalistką :D Przystopuj moja droga z samouwielbieniem :)

Gość co fajnego jest
Nadal nie odpisałaś na moje pytania. Nie jesteś dietetyczką tylko chciałabyś byc. Uważasz się za osobę dojrzałą a piszesz jak dziewczynka z gimnazjum. Dietetyczka nie pisałaby jaka jest mega cudowna ale radziła jak zdrowo sie odżywiac. Dietetyczka na poparcie swoich teorii nie wklejałaby 4 obciętych zdjęc, nie pisałaby pierdoł o super figurze i przecudnych włosach. Jesteś małym niedowartościowanym dzieckiem spędzającym czas z nudów na forum.

Gość ...........k.........
wiecie przeczytałam cały topik i jest mi wstyd nie wiem jak mozna zachowywac się tak po gowniarsku jesli to co pisała autorka wam nie odpowiada tak jak mnie to nie powinnyscie tu bywać i dac jej spokoj jesli nie ma wiedzy i tak sie nie wybroni i kazdy zobaczy jaka z niej dietetyczka badz nie niestety chyba wyłaza wasze kompleksy i to ze nie potraficie zaakceptowac ze ktos lubi siebie w pelni i nie uskutecznia falkszywej skromnosci jako polski narod musimy sie jeszcze wiele nauczyc TOLERANCJA wolnosc słowa żenua :)

Lejla, skoro nie mam takiej wiedzy a Ty masz, to dlaczego nie odpowiesz na moje pytania? :) Nie chce Ci się? Musisz się skupić na utrzymaniu szczupłej sylwetki? Masz rację, nie jestem zawodowym dietetykiem, wszystko co wiem o racjonalnym odżywianiu i dietach wiem z książek i od lekarzy mojej siostry. Myślę jednak, że Twoja wiedza jak na osobę wykształconą właśnie pod tym kątem jest dość uboga albo inaczej - kończy się na zasobach gazeta.pl i wizaz.pl, tak? Bo ponoć stamtąd kopiowałaś przepisy. Do \"tak sobie teraz myślę\" - tak, moja siostra 6 lat zmagała się z chorobą, ale początkowo nikt nie dawał jej szans. Kiedy trafiła do szpitala przy wzroście 165cm ważyła 37kg, w newralgicznym momencie schudła do 33. Po powrocie ze szpitala ważyła 39kg, nie jadała z nami posiłków, a w wigilię zjadła tylko opłatek. Z czasem i z pomocą kuracji psychiatrycznej i psychologicznej, jakoś doszła do siebie. Teraz ma całkiem normalną wagę, jakby nigdy nie chorowała - 54kg, jest już dorosłą dziewczyną i na dodatek piękną. :) Ale od tego momentu jestem uczulona na wszelkiego rodzaju \"lejle\", które pokazują jak to są wspaniałe i piękne, i szczupłe nie myśląc o tym jak mogą wpłynąć na inne dziewczynki, szczególnie te w młodym wieku... :(

Gość tak krótko mówiąc arumie
lejla nie kopiowała postów tylko sama pisała .Ale ty hehehhehe uwierzyłeś że z wizazu lub gazeta.pl bo co? bo ktos tak powiedział .Durny jesteś!!! Przeczytaj jej wszystkie odpowiedzi,są jej,powtarzają się takie same błędy osrtograficzne i słowne .Jej słownictwo jest profesjonalne a produkty lub zalecenia na pewne schorzenia są bardzo trafne .Poczytaj jakie dała przepisy i jak swoimi słowami wyjaśniła jak to przygotować.Trzeba być przygłupem,aby jej nie wierzyć i egoistą( to się tyczy do wszystkich podszywów i osób obrażających tę dziewczynę co załozyła topik) aby nie uszanowac jej zapewne jak to napisała cennego czasu i wiedzy którą chciała się podzielić. Co do figury autorki topiku nie mam zastrzeżeń .POdoba mi się i to bardzo -zazdroszcze jej szczupłych ud i uważam żed ma piękne łydki.Nie piszę tego aby się jej przychlibić ale jak na mój gust ma ładną figurkę choć widziałam też lepsze .

Gość Lua
aurum--- to czy srodowisko ma tak duży wpływ na małą dziewczynke to też jest kwestia tego czy rodzina wpaja jej poczucie własnej wartości i żadna lejla nie bedzie miala wtedy na to wplywu, a przynamniej nie powinno tak byc. nie mozemy wszystkiego zwalac na trzecie osoby, wszystko natomiast wynosimy z domu - od strony psychologicznej. szkoda dzieciaka. ale nie powinno sie grzmiec na lejlę skoro chwali się figurą. tak samo inni chwalą sie nowym lepszym samochodem i co? ktos popelni przez to samobojstwo ze wiedzie zycie na nizszym poziomie i go nie stac, to wtedy trzeba wyzywac sie na wlascicielach super bryczek?:) prawdziwa przyczyna tkwi gdzie indziej a nie w srodowisku...

Gość taaa.... szczególnie
ten przepis z KOSMOSĄ - rewelacja !

Gość ssalssa
Z tego co piszesz wnioskuję, że nic innego nie robisz tylko siedzisz w domu. Żeby mieć czas na przygotowywanie kotlecików z brokuł itp, no i chyba masz też dużo kasy skoro stać Cię na wszystko naturalne, drogie i smaczne. A co do Twojej perfekt figury to super, tylko troszkę skromności by się przydało kochana. Ja też nie jestem jakaś brzydka,ale nie chwalę się tym na forum. Wszystko ok, ale nie musisz wciąż powtarzać, "jestem super, jestem super, jestem super" "mam perfekt figure, faceci sie za mna oglądają" jakoś śmieszniesię to czyta. Z resztą ubawiły mnie Twoje komentarze do łez. Jesli zamierzasz pisać, że jestem pewnie zakompleksioną idiotką, proszę bardzo:-) Cenię swoją wartość i Twoja opinia jej nie zaszkodzi:-) Pozdro

Gość kaczka dziwaczka k8
napisz mi lejlo co mi radzisz ,bo mam skłonności do przejadania się ... niestety.Z góry dziękuję :)

Lua, wiesz, praca rodziców przy wpajaniu własnej wartości może być syzyfową pracą, jeśli dzieciak idzie na w-f i słyszy za sobą docinki pt. big cyc czy inne. Choćbyś starał się bardzo i usiłował dziecko przekonać, że jest wartościowe, bo jest mądre, ładne, etc. etc. to i tak może spalić na panewce, bo zawsze chce się dorównać do rówieśników. Taka prawda. Każdy chce być lubiany, niezależnie od rodziców i poczucia wartości. Dzieciak w wieku lat 13-18 myśli inaczej niż dojrzała, pewna siebie kobieta czy zadowolony z siebie facet. Punkt widzenia zmienia się wraz z punktem siedzenia. No i wybacz, ale do najuboższych też nie należę - samochód i mieszkanie mam całkiem, całkiem - niestety nie wystawiam ich ciągle na publiczny podziw, nie zakładam o nich topików itp. Skromność też można wynieść z domu. ;) A tak w ogóle to mam wrażenie, że połowa nicków chwalących lejlę to ona sama w przebraniu. Pozdr. ;)

Gość przeciez ta druga leila
to podszyw!!! sie dajecie nakręcać

Mam takie małe pytanie jakie ćwiczenia polecasz na brzuch i uda? oczywiście dieta odpowiednia do tego, dodam że jestem alergikiem i bardzi wiele produktów mnie uczula już i tak uważam na to co jem. Z góry dziękuję za odpowiedź:) P.S. Marzą mi się takie nogi jak Twoje:)

Gość tak sobie myślę teraz....
Aurum - pogratuluj siostrze :) Stoczyła prawdziwą walkę z samą sobą, ale wygrała 🌼 Wiecie, co Drogie Panie - zachwycające się autorka topiku i bezkrytycznie przyjmujące wszystko, co napisze... Pierdolicie, jak potłuczone - wybaczcie ostre słowa, ale ręce, nogi i cyce opadają, jak się Was czyta. Po pierwsze zero poczucia humoru - rozumiem, że to umiera wraz z gubionymi kilogramami ;) po drugie - zero dystansu do siebie i świata i po trzecie - baaaardzo naiwna dziecięca wiara we wszystko, co ma w tytule dieta, super figura itp. slogany...

Gość WHITELINE
ja wiem co pisałam bo mam na to dowód i wiem ze jej teskty sa kopiowane bo ktos pisal i kazdemu zdarzaja sie błedy....mam na to dowód a WIELKA LELJA 22 znikła haha wstyd jej

Gość pokaż ten dowód
idiotka z ciebie jest chora psychicznie WHITELINE HEHEHEEEE

Gość stara ale nowa
moze i schudla tyle ale nie uwazam zeby kazda dziewczyna mogla taka byc, to zaley od budowy jedne jedzac co chca maja rozmiar xs a jedne prawie sie głodzac nie zejda ponizej 38. ja głodzac sie mailam taka figure wazylam 42 /168 cm i co mi z tego wyszlo .? nic. jak sie chce schudnac to sport,dieta.szkoda ze teraz dopiero o tym wiem:) teraz mysle ze to nie chudosc jest najwazniejsza ale proporcje:) pozdrawiam

k---> wiesz tylko takie zachowanie jest po prostu bardzo denerwujące...i ja nie mówię o zdrowym lubieniu siebie ...nawet jak ktoś nie jest skromny to ok ...ale takie samouwielbienie działa nie tylko mi na nerwy.

Gość grgrgrrrrr
ale tu nikomu nie przeszkadza chyba to co ona pisze tylko fakt, że gówno ma to wspólnego z prawdą bo gdyby rzeczywiście była dietetykiem ( potem się rozmyśliła i napisała że zajmuje się reklamą...bez komentarza) rzeczywiście chciała pomóc a nie maniakalnie podkreślać walory kogoś kim nie jest, rzeczywiście wkleiła swoje zdjęcia i pisała własne teksty a nie wklejała cudze - to Ok to co fachowe skopiowała i przecież każdy może sprawdzić a "fachowy żargon dietetyka" jej autorstwa to teksty typu "triki dietetyczne na smukłe uda płaski brzuch i szczupłe nogi" triki dietetyczne??? co to takiego?? haha rozumiem że zależnie od tego co jemy to tak nam się kształtuje sylwetka?? a ja myślałam że to o ćwiczenia chodzi...o lejlo! jesteś wielka oświeciłaś mnie!!! ;-) "wszystko dzieki prawidłowemu odzywianiu i diecie" - masło maślane!! przecież prawidłowe odżywianie i dieta to to samo.. " pożywna zdrowa i mega odzywcza" kolejne masło maślane.

Gość grgrgrrrrr
i CHICIOR!!!! przebija wszystko!!! "pełnowartościowe białko roslinne" to ja w lo uczyłam się takich podstaw, że białko roślinne nie jest pełnowartościowe!!! albo białko jest pełnowartościowe, albo roślinne. Ale plamę dała nasza dietetyczka samozwańcza!! i to w pierwszym poście...

Gość A ja się
dalej tej KOSMOSY czepiam :)

Gość WHITELINE
ja nie jestem chora pisze co wiem a dowody juz podalam i nie mam zamiaru sie tak powtarzac jak autoprka topiku a powyzej macie kolejny dowody jake podała autorka GRRRRr LEJLA22 to dalej waszym zdaniem jest dieteczka??? dziewczyny spojrzcie relanie na chora umyslowa lejle ktora sie dowartosciowuje na necie..a gdzie jest teraz jakos znikla...

Gość
dawno się tak dobrze nie bawiłam czytając jakiś topik :D dziewczyny zapamiętajcie - ŻADEN lekarz, czy to dietetyk, czy dermatolog, zakaźny, rodzinny itd, niezależnie od tego czy sam jest wege czy nie, nie będzie was namawiał do wyrzucenia mięsa z diety!!! właśnie chodzi o te białka, te z mięsa są uznawane za niezastępywalne... dietetyk co najwyżej może zalecić drób i ryby, a nie każe wywalić mięso bo \"sama przez to schudła\". nie wiem jaką Lejla szkołę kończyła, ale jej poziom wskazuje na pobieżnie zdobyte wykształcenie w tym zakresie.

Gość hggfh
niezastępywalne ;-P heheheheheheheheh Wcale nie takie NIEZASTĄPIONE... biorąc pod uwagę zwierzaki faszerowane antybiotykami i inna chemią to już lepiej jeść białko innego pochodzenia.

Gość
hggfh -----> szczerze powiedziawszy ukułam takie słowo, bo niezastąpione mi jakoś nie pasuje w tym kontekscie :P niezastąpiony to może być człowiek, a nie przedmiot :/ na pewno jest odpowiednie słowo, może ktoś je zna :/ niesuplementarny może? :/

Gość
no i ja piszę tylko o tym, jakie do tego podejście mają lekarze. chemia tak czy owak jest we wszystkim - mięso ze sklepu na pewno jest tak samo syfskie jak ta piękna marchew w środku zimy, niegnijące jabłka, nie wspominając już o sałacie :/ ale nie o tym tu piszę, tylko chciałabym zaznaczyć, że jako dietetyk autorka nie poleciłaby nikomu takiej diety, natomiast jako osoba prywatna może sobie na to pozwolić

Gość
(a może chodziło o niekomplementarne :P)