Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wujek Kaźmirz

Dlaczego jest tak wiele wróżek a Totalizator Sportowy tzw. Totolotek nadal

Polecane posty

nadal istnieje. Ktoś mi to wytłumaczy ? P.S. Jak naiwnym trzeba być żeby płacić komuś za przepowiadanie przyszłości.

Gość nawet mnie nie wkur*****cie
moze sa tak dobre i nie chca zagarniac co losowanie tej wielkiej kasy, bo totolotek stracilby racje bytu, a wielu straciloby marzenia.

Gość Marian Jurczyk
To tak jak w tym kawale: Do drzwi jasnowidza ktoś puka. Jasnowidz: -Kto tam? A z drugiej strony: - Pan jesteś d... a nie jasnowidz :-D

bo wróżki dostrajają się do stanu emocjonalnego ofiary i poprzez kanał astralny wyciągają istotne informacje o czyjejś przyszłości a kulki niestety nie mają emocji :( ale bełkot :classic_cool:

Tak mi się przypomniało. Kiedyś oglądałem taki Polski serial "Podrywacze" i tam ten główny bohater ten co tak sepleni spotkał jedną panią wróżkę która powiedziała że umie wróżyć z kóttasa. I tam niby coś wróżyła ale nie pamiętam jak to się skończyło.

To zależy... czy kulki analne są w stanie przecisnąć się przez kanał astralny. :classic_cool:

Gość upupup

Ja się obawiam, że ten pedałkowaty prezenter od Lotto zorientuje się błyskawicznie :-o