Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca23457

jak wyjsc z tego z klasa?pomozcie

Polecane posty

Gość to proste jest
no tak więc faceci dzielą sie na skurwieli których chodzi tylko seks i wciskają byle kity by to osiągnac i tych "porządnych" którzy z góry mówią prosto w twarz że jesteśmy dl anich tylko mięskiem do rżnięcia.... no super

Gość Berenika.
Powiedz mu to co myślisz czyli że uważałaś go za faceta z klasą i że mogłbyś się nim bliżej zainteresować a tu taki numer.Po co wymyślać sztuczne scenariusze z wymyślonymi dialogami.Powiedz mu poprostu co sądzisz o jego propozycji.

Gość pytajaca23457
dziekuje Wam za zainteresowanie,macie racje,najlepiej olac i zignorowac,pomylilam sie no coz,zdarza sie,trzeba zapomniec i nie wracac do tego...ale boli fakt ze bylam jakis czas w nim zakochana a on okazal sie zwyklym dupkiem bez zasad..ale coz czlowiek uczy sie na bledach

pytajaca23457 ---> on sie okazał nie tyle facetem bez klasy, ile facetem, który nie jest w Tobie po prostu zakochany (aczklwiek, któremu się podobasz) - stąd Twoja reakcja

Ja kiedys po takiej propozycji od faceta, którego błędnie wzięłam za porządnego, zrobiłam następującą rzecz: najpierw się z uśmieszkiem zgodzilam, a potem jak miało dojść do spotkania - zniknęłam z pola widzenia. Moja satysfakcja, że dał sie nabrać... ;-)