Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mohitooo

Postewię Tarota

Polecane posty

Conan, bo mnie denerwuje, że nie wiesz którą Ty chcesz kobiete :D Pytasz się czy żona czy kochanka Cię kocha :D No sorry... Solidarność jajników.

chcialabym dowiedziec sie kiedy spotkam tego jedynego, drugą polowe?czy bede miec dzieci? i czy spelnia sie moje plany odnosnie pracy?ilona 17.03.1986 z gory dziekuje

Gość asia39
Monika 07.03.2198 czy mnie koś pokocha, czy zaloze rodzine i czy urodze dziecko?

Gość asia39
1968 oczwiscie ;)

Gość Katarsis
Czy teraz nam się uda stworzyć szczęśliwy związek? Będziemy ze sobą? Pobierzemy się? 31.07.88 Krzysztof; 29.04.86 Katarzyna góry bardzo dziękuję za odpowiedz i serdecznie pozdrawiam

o ranyyyyyyyy 7.10.75 co cie czeka? ida do ciebie dobre wiadomosci bedziesz miala jakies pozytywne rzeczy i mogla sie nimi cieszyc nawet "na pokaz" to sprawi ze staniesz sie atrakcyjna kobieca i pewna siebie malaona tak mozesz byc z ta osoba jaka kochasz uwierz w swoje mozliwosci i dzialaj jesli mialabym pisac rady od tarota masz wszystko czego potrzeba zeby zdobyc i utrzymac uczucia tego czlowieka wenezuela76 jestes bardzo atrakcyjna kobieta tak pokazuja karty w sercu albo potrzebujesz dziecka albo sama chcesz czasem byc obdarzona opieka twoj partner z jakiegos powodu zaczyna sie wycofywac ze zwiazku nie chce programowac nokogo ale widze ze maci wode jakas inna kobieta a razie tylko maci nic fizycznie

Gość connan barbarzyńńca
ezoteryczna, wróżę ci wielką przyszłość w zawodzie: nie patrzysz w karty tylko interpretujesz to co usłyszysz od petenta... Wszystko jest cacy do czasu kiedy będzie mówił prawdę :P Ale jeśli będzie kłamał, żeby sprawdzić twoją wiarygodność, to stracisz klienta i tych wszystkich którym powie, że jesteś niewiarygodna :O

Gość kamal1
Kamila 18.04.1986, Paweł 26.02.1985 Czy się pobierzemy i będziemy szczęśliwi?

kiedy spotkam milosc swojego zycia?czy dlugo jeszcze musze na nia czekac?czy to ktos kogo znam czy dopiero poiznam?czy bede miec dzieci? no i czy spelnia moje sie moje marzenia odnosnie pracy? 17.03.1986 ilona z gory dziekuje

Gość blackerry
Mohitooo Chcialabym sie dowiedziec czy donosze szczesliwie ciaze i czy ulozy misie z m oim partnerem??? Anna 26.07.1985 Łukasz 09.07.1985 pozdrawiam

Gość blackerry
Sorry mala poprawka jego data urodzenia 09.07.1984 :)

Gość rakatta
Asia 13.02.1986 Czy wyjade za granice?Czy bede miala dziecko lub dzieci?

Gość Asssiulla
13.02.1986 Czy wyjde za maz? Czy moj maz bedzie dobry?

jesli mozna to chcialabym zebys mi powrozyla Paulina 31.12.88 i Damian15.01.87 kiedy mi sie oświaczdczy o ile wogole sie oswiadczy iczy bedziemy szczesliwi?

Gość andziak801
Anna 23.10.1980. - czy w niedlugim czasie znajde dobra prace? Sławomir 22.11.1982. kiedy zmieni sie nasza sytuacja mieszkaniowa, czy wybudujemy dom?

ja wierzę Aneta - tak ta osoba stanie na wysokosci zadania jednak nie wykluczone ze ktos bedzie chcial przeszkodzic wychodzi ze bez efektu i ze plany twoje jednak sie powioda uczucia na osoby ktore teraz znasz za bardzo sie nie ogladaj los szykuje ci inna znajomosc, ktora moze ładnie sie zaczac miec okres załamania i wyciszenia a pozniej znow wybuchnie Patrycjo 19.04.79 masz jakies konkurentki jesli idzie o luigiego Viznenco natomiast mysli o tobie i darzył cie duzym uczuciem Patrycja 06.03.86 wazniejsze sa dla ciebie uczucia i one maja szanse na powodzenie ale moze nastapic mały krach rada jest taka zebys uwazala na czarodziei słownych i bawidamkow zawodowo dobrze plany sie powioda

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dziekjue ale nie dostalam pytania o dzieci kiedy czy dlugo bede czekać i czy bę de z moim ukochanym sacha wkoncu?

Gość Olusssss
Witam. Ja chciałam zadać pytanie dotyczące mojego obecnego partnera, czy to właśnie on poprosi mnie o rękę..? czy bedzimy rodziną i bedziemy mieli dzieci, jeśli tak to ile. Ola, 26.06 Dziekuje bardzo, pozdrawiam:)

Gość a ty chcesz
a my ni chcymy terota,dzinkyjymy berdzo.

mohitooo- to jak powrozysz mi?troche mi sie spieszy a zalezy mi na tej wrozbie:) z gory dzieki

Gość niestety jest kolejka

Gość connan barbarzyńńca
mam szansę na wróżbę?

Gość mam takie pytanko ..
mohitooo nie dziekuje Ci za wrózbe ;) ale jak bedziesz miala chwilke czasu to tylko chcialam zapytac od nosnie mojej wrozby o taka sprawe napisalas mi : " Ilona z 26.04.84 (...)w najblizszym czasie pojawi sie jakis chlopak i masz szanse ale nie wiem czy nie przegapisz go bo bedziesz myslala o innym PS to czesta sytuacja ze ktos sie nami interesuje jest godny uwagi a my w tym czasie mamy zaprzatniete mysli jakims innym osobnikiem" i chcialam sie zapytac, czy ten chłopak, który sie pojawi czy mozesz mi powiedziec co zrobic albo po czym poznac ze to on, aby go nie przegapić, bo masz racje o jednym sie czasami myśli a nie zauważa sie innego i czy to bedzie jakas milość mojego zycia na którą tak czekam, wiem ze masz sporo prosb o wróżbe ale bylo by fajnie jak bys odpowiedziala :) pozdrawiam

Witam, Chciałabym wiedzieć jaka czeka przyszłość mnie i mojego narzeczonego. Czy będziemy razem?? Jak nam sie będzie powodzić finansowo?? I czy mam szanse na karierę naukowa?? Agnieszka 22.12.1986 Arkadiusz 06.01.1983

Gość e.m.i.l.a.
30.08.81,kiedy znjade milosc,ogolnie moje zycie osobiste oraz praca?gdzie i jak?jak z moimi rodzicami?i gdzie w koncu bede mieszkala?zyla?

Joanno z 5.07.81 wyszło ze tak ze zadzwonia ze bedzie ok jesli sie sprawdzi prosze napisz :) Doraaa wychodzi mi ze jestescie zwiazkiem w trakcie robienia kasy prawie na kazdym poziomie i ty chyba nawet przodujesz:) bo twoj partner mysli tez o rodzinie:) łaczy was cos na kształt buntu przeciwko swiatu i to was wzmacnia to ze wyrozniacie sie na tle innych :) wyjazd daleko dla was niebardzo jest dobrym pomyslem bedziecie mieli tam smutek ale jesli sie uprzecie dacie rade

Gość hjhjhjhjhjh
mohito a skad ty jesteś/ Bo chetnie bym do ciebie wpadła. Dziekuje za wróżba, poprawiła mi humor

przypomne się :) Paulina 31.12.88 i Damian15.01.87 kiedy mi sie oświaczdczy o ile wogole sie oswiadczy iczy bedziemy szczesliwi?

ulusssssssssssss anno w miłoscie rewelacja na twojej drodze przeznaczony mezczyzna i powazne uczucie studia tez ok jestes szczesciarą :)