Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mohitooo

Postewię Tarota

Polecane posty

Gość kaska---28---
30.07.1980 podobno czeka mnie kolizja drogowa w tym mc widzisz cos takiego...? bo siadło mi to na psychike strasznie...

przypomne sie mam jeszce jedno pytanko czy jestem w ciazy jak nie to czy dlugo bede czekala na dziecko,czy powinnam wyjechac do mojego mężzyzny za granice czy lepiej zostac w polsce? przeloz 6 razy

Gość martussss
16.12.1990 kiedy znajde sobie chlopaka??? przełoż 5 razy :)

Gość AFOGATO
czy będziemy razem szczęśliwi i,czy wogóle razem? Ania 07.08.1984 Paweł 22.04.1980

to się przypomnę :) Monika 07.05.1981 jak się ułoży mi życie z mężem? czy będziemy ze sobą do przysłowiowego końca, czy się rozstaniemy za jakiś czas? i jak będzie z moimi finansami?

Gość AFOGATO
jesli taki jest wymóg,to przełóż 3 razy,proszę ;)

Gość Szarlot
Brygida 18.01.1988 Robert 24.07.1980 Razem czy osobno? co ze ślubem, z dzieckiem? Czy jego uczucia są szczere?

Gość panna mloda bede
mohitoo znowu mnie zgubiłas karolina 29.01.1985 kiedy slub

Gość laotulondyn
co znaczy, podwojna linia zycia?a na drugiej rece mi sie linia zycia rozdwaja, a na jednej jest podwojna, tarocistko moze wiesz?

Moi drodzy mam jakies zalamanie formy i sama czuje ze nie powinnam az tyle razy dziennie stawiac kart systematycznie acz pomału będe odpowiadac na zadane pytania ale nie chce tego robic na "odwal się" bo chyba nie na tym to polega.... powaznie podchodzę do tego co robię i chce robić to DOBRZE Pozdrawiam i przepraszam za zwłokę

Gość panna mloda bede
pewnie kochana nie przeciazaj sie!! odpocznij nie pali sie

Gość gryzdela
i jak?

Gość POWROZY MI KTOS WKONCU PROSZE
Ja Agnieszka 19.08.86 on Marcin 09.03.79 czy nam sie ulozy i czy jego uczucia sa szczere ??? PYTAM JUZ TRZECI RAZ

Gość misiulaaaa
Mnie to już nikt nie powróży... :(

Gość princeska85
ewelina 10.01.1984 ciekawi mnie czy wyjde za mojego obecnego proszę trzy razy przelożyć

Sylwia 23.12 1978. Mam pytanie odnośnie pracy, czy dostanę i jeżeli tak to kiedy mogę się jej spodziewać...

Gość manda18
Kiedy znajde prace i urodze dziecko? 14.07.1988

Mohito wyślij mi na maila swoj numer gadu jeśli chcesz, bo chciałabym Ci się coś zapytać. Nie chodzi o postawienie tarota tylko ogólnie :)

pronceska85 Ewelina10,01,84 twój obecny facet kieruje się powierzchownością i głownie porządaniem musicie uważac jesli nie chcecie \"zaliczyc wpadki\" z małżenstwem to chyba nie tak prędko głownie seks strasna stsyga czy jestescie za granicą albo planujecie taki wyjazd? bedzie on korzystny finansowo co moze zrodzic zazdrosc ludzi wiec za mocno sie nie chwalcie finansowo jesli macie jakies plany nie bojcie sie wcielic ich w zycie glownie kart dobre do pracy umysłowej afogato oczywiscie bedziecie razem tylko wiecej ufaj w to bo chyba czasem ciezko ci uwierzyc we wlasne szczescie podobasz sie pawłowi baaaardzo czy planujecie slub? szarlot powiedz mi Brygido czy miedzy wami byly ostatnio jakies spiecia i podejrzenia o zdradę? jesli przejdziecie jakis kryzys bedziecie szczesliwi ale to chyba dla was spore wyzwanie rada troche tendencyjna - bezwarunkowa akceptacja manda 18 w tym roku chyba z praca beda problemy bo wszystko to glownie chaotyczne wizje rada jest taka zeby podniesc kwalifikacje moze studia kursy yja0406 praca moze byc lada chwila czy jestes po studiach konczysz je teraz? bo wyszla mi karta symbolizujaca jakis egzamin (a moze to dyrektor szkoły) jesli beda problemy ze znalezieniem podnies swoje kwalifikacje (chyba ze jestes pedagogiem wtedy rewelacja praca tuz tuz) PS TO CHWILOWO TYLE JESLI MĄŻ ODEJDZIE MOŻE UDA MI SIĘ COS JESZCZE SPŁODZIC POZDRAWIAM

Gość kasza gryczana
dobra, ja juz nie chce tej wrozby..

Gość agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Raz jeszcze ja. Napisalas, ze w pracy rozpoczetej w marcu spelnnie sie i poradze sobie oraz, ze spotkam tam mezczyzne, ktory bedzie mi przychylny. Moje pytanie brzmi: Kim bedzie ten mezczyzna, w jaki sposob bedzie mi pomagal? I dlaczego bedzie przychylny? Co do mojej kariery, czy w przyszlosci mam szanse zrobic ja w zawodzie, w jakim niebawem zaczne pracowac? I czy mam szanse na dojscie do wiekszych pieniedzy? To wazne, bo musze liczyc tylko na siebie. Aga, 150479, godz. 15.24 Karty przeloz 2 razy.

Gość imarika
kiedy zajdę w ciążę?? marika 23.05.1979

kasza gryczana :-o Faktycznie ta wypowiedź byłą kulturalna... Pamiętaj, że to za darmo... I że ktoś robi to z dobrego serca.

Gość Olusssss
Mahitooo chcialabym Cie zapytać kiedy wezmiemy ślub z moim partnerem.. i czy w ogole wezmiemy..?

przypomne sie mam jeszce jedno pytanko czy jestem w ciazy jak nie to czy dlugo bede czekala na dziecko,czy powinnam wyjechac do mojego mężzyzny za granice czy lepiej zostac w polsce? przeloz 6 razy bardzo mi na tym zalezy

_lolus_ paulino jesli pojedziesz za granicę to na pewno zajdziesz w ciąże wyszło mi ze chcesz tego ale moze nie do konca to przemyslane bo niesie ze soba masę obowiązków

Gość agaaaaaaaaaaaaaaaa
mam nadzieje, ze moge liczyc jeszcze na te dodatkowa odp. :) bede wdzieczna

Gość zielona zabucha
a ja, aja ja....zapomnieliscie o mnie?