Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

MAGIA, TAROT, WYWOŁYWANIE DUCHÓW- wierze, ktoś jeszcze?

Polecane posty

Gość iwona 27.03.1965
Czy będę z obecnym moim przyjacielem? Czy zamieszkamy razem?

Gość mam do Ciebie pytanie
Ezoteryczna: a zdałaś sobie sprawe z tego że jestes w pakcie z diabłem??

Gość mam do Ciebie pytanie
ale w 100 % wierzę że masz do tego dar,nie każdy to posiada

Gość Margo2309
mam pewien dylemat.Kiedyś byliśmy parą ale nasze drogi się rozeszły,założyliśmy rodziny. Kocham tego mężczyznę ale przez jedno słowo w sms-ie obawiam sie ze straciłam z min kontakt. Mam tylko jedno pytanie czy ułoży się między nami kiedyś , moja data to 23.09.64 jego 11.03.62. Pozdrawiam i dziękuję.

ania 07.08.1984 adam 12.12.1981 prosze,ezoteryczna powiedz co ś o przyszłości tego zwiazku... Ładnie prosze?? ;)

Gość doris3
prosze cie pomóz mi czy cos z tego wyjdzie ,czy beda z tego kłopoty ,czy mamy szanse to przetrwac choc cały swiat jest przeciwko nam ,a szczególnie nasze rodziny (poniewaz jestesmy w zwiazkach}Dorota 15.09.74 ,Mariusz 18.11.74.Jestes ostatnia deska ratunku .Dziekuje z góry...

Gość cos nie tak
ja 17.01.1989 on 03.03.1982 czy pogodzimy sie czy mu zalezy na mnie?cos czuje do mnie?

Gość Tajemnica122403
Mam na imię Karolina,urodziłam się 24.03.1987r. Mam pytanie co widzi Pani w kartach??Co mnie czeka??Czy Patryk żałuje,że mnie zostawił??Czy dojdę do siebie po tym co ostatnio się wydarzyło??Pozdrawiam i czekamna odpowiedź

Gość Olcia1991
Chcialabym wywolac ducha mojego ojca, ale nie bardzo wiem jak sie za to zabrac i czy wogole sie za to zabierac... chcialam z nim porozmawiac, dowiedziec sie wielu rzeczy poniewaz go nie znalam. Czy moglabys mi powiedziec co mam robic zeby Go wywolac i co zrobic zeby bylo to bezpieczne? Bardzo prosze i czekam na odpowiedz [jezeli jest taka mozliwosc prosze o odp na moj mail] PzDrO:*

Gość vera_11
Jaką ma przyszłośc ten zwiazek? moja data ur.02.09.71 i Jego 12.03.80r Pozdrawiam:)

kiedy widzisz u mnie macierzyństwo i jak bedzie ono przebiegało, jakbys mogła jeszcze czas określić mniej wiecej kiedy. Ja ur. 15.06.1986 mój ukochany: 01.10.1981

Jak sie Ezo pojawisz i przeczytasz mojego posta to sie odezwij do mnie:) namiary na mnie widzisz w stopce :D Pozdrawiam

Gość QAZ000
:D

Gość davidolivetti
Zapraszam na moją stronę: http://www.ewrozby.com Napisz dziś a dostaniesz 30% zniżki (wpisz w tytule maila kafeteria)

Gość wrozbitamarek
JEŚLI SZUKASZ ODPOWIEDZI NA WAŻNE, DRĘCZĄCE CIĘ PYTANIA - to dobrze TRAFIŁAŚ/EŚ! WRÓŻENIEM Z TAROTA MARSYLSKIEGO ZAJMUJĘ SIĘ OD 12 LAT... Wróżę na wielu spotkaniach prywatnych . To właśnie powracające pytanie moich adresatów wróżb - dotyczące wróżenia przez internet - natchnęły mnie tym pomysłem ... Jeśli w jakikolwiek sposób nie masz możliwości wyjścia z domu , czy też wizyta u wróżbity jest dla Ciebie w jakiś sposób krępująca - ta forma wróżby jest właśnie dla Ciebie!!! Jeśli jesteś zainteresowany wróżbą to napisz na mój adres : wrozbitamarek@gmail.com a podam Ci dalsze szczegóły. Pozdrawiam Wróżbita Marek

Ja też wierze w takie rzeczy.Właściwie chciałabym być kiedyś wróżką lub czarownicą , bo dopiero się uczę magii.Niedługo mam zamiar kupić karty Tarota i kryształową kule.

Witaj, od ponad roku mieszkam i pracuje w szkocji, chcialabym spelnic marzenia i zaczac studia, czy bedzie to mozliwe. moj imie Anna urodzona 19.09.1989