Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gościnka

topic na pogaduchy -

Polecane posty

A mi kabel USB - ja tam mam stałą i tę samą ilość dziur od lat :P a snu - 10 godzin, jak niemowlak prawie :O piwko...nie mogę, ale batkę piję skrzętnie

zdrowie :-) USB a po tygodniu czlowiek sie dziwi czemu gouda do niego mowia :-D

dziesieć godzin odsypiam imprezy...jesli przyjdzie spac mi dluzej to juz sie nie budze....po co ? kiedy kolejna noc sie zbliza :D

takie pytanko: dlugo jestescie na kafe? ja jakies dwa miesiace, a po tygodniu jestem tu co dzien :-)

oj.ja kafe sledze od 2 lat (w pracy tylko sledziłam) ,teraz w domu to sie "udzielam" od ok.3 miesięcy.

gościnka - pewnie, lubię też poranne duskusje z masłem oraz popołudniowe sjesty z kubkiem w kwiatki ;) ja jestem jakieś 7, 8 lat albo coś koło tego. nie pamiętam A mi kabel USB - łoj, ja raczej nie jestem imprezowa, jesli wiesz, co mam na mysli

mucha ja nie mialam wczesniej stalego dostepu do netu (cale szczescie :-) bo teraz to przepadlam :D

tez przepadłam, mam zaległości w robocie. Wmawiałam sobie,że to przez dziecko ale niestety,winowajcą okazał sie własnie net:-(

Gość tylko przelotem
ale mi checi na herbate narobill :) az poszlam zielonke zaparzyc :)

wow :-) to niezle. nie jestes imprezowa? ja przeciwnie :-) lubie sie pobawic, ale od roku gdzies tak, nigdzie nie bywam bo nie ma w poblizu mnie zadnej fajnej imprezy :-0 a od pol roku w ogole nie mam mozliwosci wyjscia gdziekolwiek i siedze w domku. ale jeszcze przyjdzie na mnie czas :-)

Kurcze,wszystkim ochota na herbate przychodzi, a dlaczego mnie na piwo? Mam problem,jak myslicie? ;-)

ufff!! chce papierocha 😭 normalnie strasznie mnie szarpie!!! i jak tu rzucic? masakra. ale dam rade :-D