Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gościnka

topic na pogaduchy -

Polecane posty

hej USB :-D fajnie ze o mnie pamietasz :-) po drzewach jeszcze nie ale po scianach sie zdarzalo :-) hehe. nie wiem dlaczego. po prostu zasnac nie mogla jakos tak dziwnie. a u ciebie? spokojna naocka? :-)

Gość muchaB77
Hej,tez chce pogadac,mogę?

o a to czemu? mnie tez sie zdazaja ale to jak sama w lozeczku nie jestem ;-) dzis herbatka z gruszka i meliska :-) na sen hihi

Ja młoda mama jestem,czyli powinnam na \"ciąża,poród... itd.\" ale mnie sie juz nie chce tylko o dzieciach gadac.

prosze, smacznego :-) mucha dla ciebie tez zrobilam :-) a jasminowa mniam :-) choc troche za bardzo aromatyczna ta co ja mam

dzięki za batkę :). ja jestem śpioch, ale taki w typie sowy. lubię dłuuuuugo spać, ale nie zazwyczaj nie mogę sobie dogodzieć pod tym wzgledem mucha - i słusznie, ile można wałkować ten sam temat, choćby nie wiem jak absorbujący był :D

gratuluje mlodej mamie :-) ja jeszce nie planuje dzidziusia ale jak jakiegos widze to nie moge :-) USB tak troszke ;-)

no nie wytrzymam :-) mucha biegne po pifko bo jak tak sama bedziesz pila ? :-)

A mi kabel USb=kiedys mi pomogłaś (eś) na forum,miałam jakis problem z komputerem,tylko juz nie wiem jaki.

USB bez powodu wlasnie, nie wiem dlaczego :-0 ale za to dzis sie wyspie :-) po piwku sen mam dobry hehe

hellishbloodystorm >>. ile dajmy na to, snu potrzebujesz ? ...mnie wystarcza 6-7 godzin jesli dluzej spie budze sie zmeczony :O....

Lubie piwko jak cholera, teraz moge se pozwolic bo dzieciak "odchowany" ale nie przesadzam;-)

komary , ochyda :-0 mali krwioijcy!!! ja tam wole wilkolaki :-) jak juz ciapnie to porzadnie i przynajmniej babli nie robi :-D

piwko mniam :-) winko tez pycha ale tylko rozowe :) po czrwonym jakos mi ciezko na zaladku :-)

oh ide w koncu po to piweczko :-) zeby sie musze lepiej pilo oczywiscie :-)