Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gościnka

topic na pogaduchy -

Polecane posty

hehe :-) hej USB :-) niom zachlanne sie to robi... nic nie poradze, jesc kazdy musi hehe :-D

dzs herbatka z anannasem i grapefruitem :-) ma ktos ochote? jak sama wypije wszystko co zaparzylam to pekne :-) w sumie to czemu nie ? hihi :-D

boszeeeeee co ja dzis mialam za dzien dluuugi!!! w pracy tak mi sie dluzylo ze masakra. nie lubie nie miec nic do roboty :-0 ale najwazniejsze: jeszcze 2 miesiace i do domku w odwiedziny :-D hura hura!!!!

o mniam :-) a jaka kurke meczysz? tzn. jak robisz kuraka :-) jakis ciekawy przepis to ja poprosze ;-)

hihih w calosci wypchany farszem ( ryz,pieczarki, watrobka,pietruszka) wszystko posiekane....na topie wszystkie przyprawy tego swiata..bazylia, czosnek w proszku,majeranek,oregano, chili i sol morska

hej co zrobic zeby czosne w proszku zachowal aromat w trakcie i po pieczeniu, bo jak ja go uzywam to fajnie pachnie tylko zanim wloze danie do piekarnika :-0 a w sumie to ja chyba wole zywy :-) zawsze pogadac mozna :-D

i co lepszy jest? bo faktycznie mam taka manna :-) tak i przez ciebie najadlam sie frytek na noc :-p i rybke :-) pycha!!!!

jest lepszy bo jest w calosci rozpuszczony i wchloniety przez bestie..... No jak przeze mnie to wypada mi tylko powiedzieć na zdrowie ;)

wiesz mkabelku nie wiem co mam pisac wiec sie chyba pozegnam na dzis ;-) milo ze do mnie zajrzales :-) mam nadzieje ze bedziesz to nadal robil :-) dobrej nocki zycze i smacznego kuraka ;) papki

o a ja jeszcze raz zajzalam a tu mucha :-) hej kobietko witam serdecznie :-D

zapraszam cie jutro :-) dzis niestety musze juz naprawde leciec. ale tak jak pisalam milo bedzie pogadac jutro ;-) do poczytania w takim razie :-)

hej ludki :-) nie bedzie mnie dzis na kafe wieczorkiem :-( ale Wam zycze milego poczytanka :-)

Gość a co nas to obchodzi
????:O

hej ludki ;-) kurcze nie moge sie dopchac do kompa jak moj facet jest w domu :-) ale wole jak jest w domu, po co mi wtedy internet :-) hehe pozdrawiam bede tu zagladac ale widze ze nikt mnie nie odwiedza :-0 nic to mam nadzieje ze do poniedzialku nie skasuja mi topicu i jeszcze sobie pogadamy :-) 🌻 i popijemy dobra herbatke ;-D

ok. nie bylo mnie ale jestem :-D bez herbatki dzis bo dzis jest dzien kiedy nic mi sie nie chce i mam strasznego lenia i wlasnie z tego powodu nie chce mi sie isc do kuchni i zaparzyc ta cholerna herbate!!! :-0

no i nikogo nie ma :-0 hmmmmmmmm, a ja sie chcialam pozalic :-) jaki to ja mialam dzien do kitu :-0