Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iskiereczka Nadziei

Czy są wśród Was kobietki, które chcą zostać mamami cz.VIII-DZIDZIUSIOWA...

Polecane posty

TABELA I NICK............MIASTO............TERMIN................ ......IMIĘ Gosiaczek26...Szczecin.........26.07.05....Urodziła..... ..Wiktorię Domi24..........Warszawa.......22.05.05...Urodziła...Wik torię i Zuzannę Ania79...........Kielce............08.09.05......Urodził a .........Igę Dorota28.......Zielona Góra....30.10.05...Urodziła.........Bartusia Mia26...........Wrocław.........01.11.05....Urodziła.... ...Mateusza Aga*.............Wrocław.........03.11.05....Urodziła... .....Pawełka Soul..............Warszawa......10.11.05......Urodziła.. ...Alę i Maję Ewka 77........Leszno...........28.11.05......Urodziła........... ..Olę Monika80.......Wrocław.........01.12.05.....Urodziła.... ....Patrycja Anna. Jagoda1977....Rzeszów........17.12.05.......Urodziła.... ... Olę i Wiki Suzinka.........Tarn.Góry.......22.12.05.......Urodziła. ......Mateuszka Sysia1912......Malbork..........03.01.06.......Urodziła. .......Tomusia Lulka79.........Bytom............03.01.06.......Urodziła .......Majeczkę Tu Kasia........Warszawa.......07.01.06.......Urodziła.......Ba rtusia Bozina .........Tarn.Góry ......10.01.06.......Urodziła.......Martynkę DIDO76 .....Piekary Śl. .........06.03.06.......Urodziła......Mateuszka li_de ...........Toruń.............03.03.06.......Urodziła........ .Filipa olala..........ok Bydgoszczy..21.02.06.......Urodziła ...Magdalena Iga Guśka..........Rzeszów..........17.02.06......Urodziła.. .......Julię Roza_..........Olsztyn...........17.04.06.......Urodziła ....Maję Elff - ...........Łódź...............08.05.06......Urodziła.....Dom inika Gonia78........Poznań...........02.05.06......Urodzila.. ..Oscar.. Paula24........Poznań............01.06.06 ......Urodziła .........Patryk Aśka74 .......Trójmiasto.......13.08.06 .....Urodziła...Sandra, Monika Iskierka.........Siedlce...... ...08.11.06.......Urodziła.. ..synuś Eryczek Zabajona........Olsztyn......... 26.01.07 ....Urodziła ..Oleńkę Foli.............Ostrów Wlkp.........08.03.07Urodziła ...Nadię Silve26........Biała Podl........09.03.07..... Urodziła Igorka Andzia77.....Wodzisław Sl........14.03.07.....Urodziła ...córcia Nadia Anna Myszka1975....Katowice...........06.07.. Urodziła Kubusia Sabra.............trójmiasto.........03.06.07....Amelka i maciuś Gosiaczek76.....Morąg..............09.02.08..........chł opczyk Granini.....Gdynia................14.09.O7.............. .Szymonek enigmaa.....Katowice.............08.04.08............... będzie Marysia Iwona 77...Zambrów.............13.05.2008...................?????? ????? ??? maklady......zach-pomorskie......??????????????????????? ?? Estella13.......Warszawa........05.07.2008............ 2 maluszki Kamcia1985....Warszawa........24.09.2008................ ??.............

TABELA II NICK..............1DC.........DC.....dzidzia, może@...czas staranek.....miasto AnA 30............16.10.......30-34.......?...............nie licze juz... beti78............06.07......26 ......01.08...............ponad 2 lata.......łódzkie Nadwislanka......22.08..........27-28 ........ 38 m-ce.... okolice Warszawy (starająca-adoptująca) JaChceFasolke...05.05........?.....04.06........ponad 2 lata...... Chorzów kkkkasia ......17.02....staranka są 2 lata.......Warszawa Menia21.......27.05.....?............?..........Trzebiat ów Judyta73......04.12......28........?..........Szczecin

.....\"ćwierkają wróbelki od samego rana, dokąd idziesz Maryś - moja ukochana..... \" :-) Iwonko👄 wyglądasz śliczniutko, ciąża służy Ci i powinnaś co roku w niej być :-) nawet nie wiem kiedy ten czas Ci zleciał, a Ty już prawie na końcówce.....oj leci leci :-) a do mnie wczoraj przyszedł pas św. Dominika i modlitwy od sióstr i fajnie mi się go nosi - wierzę, że spełni się ten cud i czuję się w skowronkach, jakby ktoś nade mną czuwał :-)🌻 Bozinko👄 wysłałam Ci ponownie zdjęcia, więc daj znać jakby nie doszły, choć ja mam zawsze potwierdzenie czy dochodzą.... widzę, że mała pomocnica Ci rośnie, oj będzie z niej córcia jak sie patrzy i będzie z kim pogadać.....:-) samanta👄 witam w naszym gronie, życzę jak najszybszej fasoleczki👄 sysiu👄 poczekamy na Iskierkę może zmieni (poprawi) tą część :-) hihihihih bo my tak ciągle w tej siódmej jesteśmy :-)haahha kasiulka👄 super że zamierzasz mieć swoją działalność, ja też czekam na środki z unii, wiesz na czym da sie zaoszczędzić to trzeba a skoro dają- to warto brać :-) z pewnością ten topiczek będzie szczęśliwy - też tak czuję :-) trzymam kciuki za staranka, to już niedługo :-) Zabajonku👄 mam nadzieję, że smuteczki i niejasności miną u Was, jak tak patrzę na Wasze zdjęcia to ślicznie wyglądacie razem i tak zgranie, więc będę trzymać kciuki by słoneczko świeciło u Was każdego dnia:-) nadwislanko👄 jakoś czekam na te zdjęcia od Ciebie i doczekać sie nie mogę....Bardzo podoba mi się Twoja postawa, dosłownie taka jaką lubię i sama czasem stosuję - że nic nie dzieje sie bez przyczyny i trzeba zaakceptować i brać życie takim jakie jest - BRAWO!!! :-)👄 ja wierzę, że będzie dobrze i już niedługo będziecie nam wysyłać zdjęcia rodzinne👄 trzymam kciuki, bo te 3 spotkanka szybciutko zlecą, bardzo szybciutko👄 Paula👄tak czytam co piszesz i mam wrażenie że smutnawa jesteś, wcześniej dało się wyczuć radość w tym co pisałaś, a więc specjalnie dla Ciebie byś sie uśmiechnęła i pośmiała, humorki przesyłam : 🌻 🌻 🌻 Wpada blondynka do Pizzerii z gównem w ręku i mówi: - Patrzcie, prawie bym wdepnęła. 🌻 🌻 🌻 Niedźwiedź zakazał w lesie się załatwiać. Ale pewnego dnia zajączek był w samym jego środku i nagle mu się strasznie zachciało. Nie wie co zrobić ale jednak musiał, więc się załatwił. Ale słychać, że niedźwiedź idzie. Więc wiele nie myśląc wziął i ukrył kupę w łapkach. Przychodzi niedźwiedź i pyta: - Ej, Zajączek, a co ty tam trzymasz w tych łapkach? - Nic takiego, motylka... - Pokaż go tu. - mówi niedźwiedź. Zajączek otwiera łapki i powiada: - Ale świntuch! Aaaaleee kupe nawalił !!! 🌻 🌻 🌻 Idą miedzą dwa byki, ojciec i syn. w pewnym momencie w dali widzą stado krów. Młody byczek zaczyna nerwowo podskakiwać... - Tato, tato, zobacz - krówki, tyle krówek, o matko - całe stado. Tato, tato, chodź - skoczymy szybko i bzykniemy po jednej ! - Spokooojnie synu ..... pójdziemy powooooooli i bzykniemy wszystkie. 🌻 🌻 🌻 Stoją dwie krowy na lace i gadają: - Słyszałaś o tej chorobie? - Słyszałam! - Szaleją krowy co? - Szaleją jak jasna cholera! - Dobrze, ze nam pingwinom to nie grozi! 🌻 🌻 🌻 Spotykają się dwa wieloryby. Jeden mówi. - Tydzień temu zjadłem Ruskiego i od tamtej pory pływam wężykiem. - To jeszcze nic - mówi drugi - ja tydzień temu zjadłem blondynkę i od tamtej pory nic nie jadłem. - Dlaczego? - pyta pierwszy. - Bo nie mogę się zanurzyć. 🌻 🌻 🌻 no to tak na dobry początek :-) hihihihi miłego dnia życzę, idę pracusiować :-)

TABELA III Nick......................Imię.................Zodiak... ........wiek.....nr GG estella..................Edyta................Skorpion.. .... ..29.......2662371 mysza29................Bożena...............Lew......... ...29...............? Dorota28...............Dorota................Byk........ ....28................? paula24.................Paulina..............Waga....... .......24.....2880856 sylwia19................Sylwia...............Waga....... .......21.....5679908 Domi24.................Dominika............Baran........ ....24,5......? 38 tydzień.............Kamila...............Strzelec.........19 .........? MEG33 .................Marta ...............Bliżniaki ........33.........? Dioda...................Dominika...........Strzelec..... .....30.........? Aga*.....................Agnieszka..........Skorpion.... .....26 .....5134039 Olala....................Aleksandra.........Ryby........ ......27......8177064 Impersona.............Elka..................Baran....... .....20........3897413 Bozina..................Bożena...........Wodnik ............29.......1945823 monia-81..............Monika...............Panna........ ....24...............? Mia26..................Asia...................Bliźnięta. .......26...............? Gosia25...............Gosia................Waga......... ...25.......8616146 Tweety*...............Agnieszka..........Bliżnięta.... ....22,5..............? Silve26................Sylwia...............Waga........ ...27.................. Emika.................Ewa..................Byk.......... ....29.......4301791 Marlena200...........Marlena.............Lew............ .26.......4841415 ida_................... Aneta.................Rak..............20.......? Golka26...............Gosia................Byk.......... . ..27.......6662178 monika80.............Monika..............Baran.......... 25.......1226378 Suzinka...............Hania................Lew.......... ..24.......9504986 Ef27...................Ewa...................BYk....... .....28................? Joanna................Asia..................Lew....... ......30................? Mama Muminka .....?.......................Byk..............27............ ...? Aśka74...............Asia...................Byk......... . ....32 ......7215111 Julik...................?........................Skorpin . ......30................? Roza_.................Agnieszka.............Bliznięta... ...23.......2213816 Moniśka2005.........Monika.............Strzelec....... ...?.................. Sysia1912.............Sylwia..............Lew........... ...21........859561 Foli....................Asia...................Kozioroże c.....29............... Granini................Angelika.............Baran....... .....27......8621281 Andzia77..............Ania..................Bliźnięta... .....30......6121638 AlicjaY................Dorota................Waga....... ....32.....1415791 Ta oczekujaca.......Monika...............Bliźniak.........26.. .. 4355248 DIDO 76 .............. Alicja ................Skorpion .......28.... 1055740 Qulaska................Ania .................Lew..............26.....3915592 AnA.....................Aneta................baran..... ......29..............? Georgina80__........Aneta................byk........... ...25.....5773063 sabra..................ada...................baran...... ......2 6....1510226 Iskierka nadzieii.....Basia................Koziorożec......27........ ...???? enigmaa................Ania...................rak....... ......35.....5192614 beti78..................Beata............Koziorożec..... ...27................ Iwona 77.............. Iwona ...............Skorpion.........28............... Zabajona..............Sylwia...............Bliźnięta.... .....28.....3213932 maklady ............. .Iwona ............. Skorpion ..........32............... Z Sycylii...............Ania..................lew............. ...27.. .............. kiki13...............Monika.................byk......... ........30.....8387852 kasiula kula...........Kasia............ .Strzelec..........28........5859475 owulka..............Asia...............Koziorożec....... 23............. Menia21............Marzena..............Rak............. 22....6246545 okokokokokokoko.........Dorota.......Lew.............?.. ....?

nawet nie wiem kiedy a już w nowej części jestem - pierwsza za Isierką? :-D

oj zakręcona dziś jestem Iskierko :-Dhahahhahaha Enigmuś, pamiętasz kto był drugi na części VII ? :-D może tym razem na mnie padnie to szczęście ? :-Dhihihihihi, zwłaszcza że założyła tą część już ciężaróweczka :-)

TABELA II NICK..............1DC.........DC.....dzidzia, może@...czas staranek.....miasto AnA 30............28.01.......30-34.......?...............nie licze juz... beti78............06.07......26 ......01.08...............ponad 2 lata.......łódzkie Nadwislanka......22.08..........27-28 ........ 38 m-ce.... okolice Warszawy (starająca-adoptująca) JaChceFasolke...05.05........?.....04.06........ponad 2 lata...... Chorzów kkkkasia ......17.02....staranka są 2 lata.......Warszawa Menia21.......27.05.....?............?..........Trzebiat ów Judyta73......04.12......28........?..........Szczecin

hej Iskierka:) Emika:) - moze dlatego ze dzis strasznie senny dzień, u mnie brzydka pogoda, pada deszcz nie chce się nawet wychodzić, szaro pochmurno, jesień brrrrrrrrr

cześć Ana 👄 wiecie co, skoro się rózne dzieją rzeczy to ja chyba ponownie się wpiszę do tabeleczki II :-) TABELA II NICK..............1DC.........DC.....dzidzia, może@...czas staranek.....miasto AnA 30............16.10.......30-34.......?...............nie licze juz... beti78............06.07......26 ......01.08...............ponad 2 lata.......łódzkie Nadwislanka......22.08..........27-28 ........ 38 m-ce.... okolice Warszawy (starająca-adoptująca) JaChceFasolke...05.05........?.....04.06........ponad 2 lata...... Chorzów kkkkasia ......17.02....staranka są 2 lata.......Warszawa Menia21.......27.05.....?............?..........Trzebiat ów Judyta73......04.12......28........?..........Szczecin Emika..........11.01......29-34.......Warszawa - ICSI nr 2 może wiosna-lato2008r. a dziś w nocy miałam jakieś dziwne sny, o tym że jakieś nowe metody leczenia ludzi były z niepłodności i jakieś tańsze i gwarantowali 98% powodzenia i w ogóle, jakieś bzdury :-Phihihihihi oki, idę popracować, a Ty Iskierka spaciu, odpoczywać🌻

TABELA II NICK..............1DC.........DC.....dzidzia, może@...czas staranek.....miasto AnA 30............28.01.......30-34.......?...............nie licze juz... beti78............06.07......26 ......01.08...............ponad 2 lata.......łódzkie Nadwislanka......22.08..........27-28 ........ 38 m-ce.... okolice Warszawy (starająca-adoptująca) JaChceFasolke...05.05........?.....04.06........ponad 2 lata...... Chorzów kkkkasia ......17.02....staranka są 2 lata.......Warszawa Menia21.......27.05.....?............?..........Trzebiat ów Judyta73......04.12......28........?..........Szczecin Emika..........11.01......29-34.......Warszawa - ICSI nr 2 może wiosna-lato2008r. Anus👄 nie zauważyłam że zmieniłaś dane :-)

Hej! Nie wiem co się stało ale ja już wczoraj tu byłam a dzisja mnie nie ma. Więc znowu się witam! Dzisiaj już nie pamietam od kiedy jakos udało mi się przespać całą noc normalnie jestem w szoku!!! Nie wiem jak wytrzymuja dziewczyny które maja małe dzieci i jeszcze w ciągu dnia muszą latać za dzieciątkami po nieprzespanej nocy.Podziwiam!

Hejuś. :) Emiczko - nie doczytałam co z Zabajonkiem, bo już nie było topicu. Zabajonku nie wiem co się dzieje, duzxa buźka dla Ciebie. ❤️ Dzięki za pochwały z fajeczkami. :) Na razie się trzymam , choć ssie mnie niemiłosiernie.;) Judytko przyłaczysz do mnie? :) Sysiu- najważniejsze, że suma sumarum bilans wyszedł na zero. :) Jak tam udało sie trochę twarożku uratować? :D Gosiaczku- ciesze się , że się w końcu wyspałas. A co do nieprzespanych nocy , no cóż ja chyba jestem rekordzistką w tym, ale uwierz kobieta jest naprawde w stanie duzo znieśc. Sabruś - a zrzędź sobie ile chcesz. :0 Ważne , że Ci to pomaga. :) Przytulam CIę . ❤️ Hmmm , nie wiem czy pisać czy przemilczeć , nie chce być czepialską zołzą , ale też nie lubię jak ktoś sobie bezinteresownie robi jaja z innych. Trudno zaryzykuje. Iskierko mam nadzieję, że tym razem to nie jest jakiś żarcik z tą ciążą i naprawdę w niej jesteś.Jesli tak jest to szczerze gratuluję i zyczę Ci spokojnej ciązy, zero dolegliwości i chłopczyka ,bo chyba o tym po cichu marzysz. :) A napisałam to , bo albo mi sie wydaje , albo jest trochę rozbiezności w Twoich wypowiedziach , ale mam nadzieje że się mylę. I tym akcentem kończę i znikam w papierach.

hej Aśku :) cieszę się że wygrywasz z nałogiem i mam nadzieje że uda Ci się zwalczyć go raz na zawsze !!!! pozdrowienia dla Sandruni :):):):) Zabajonku, kurcze mam nadzieje ze te chmury szybko odejdą od Was i że "kochana mamusia" przestanie mieszać, jeżeli chodzi o mnie to nie chodzi już o inną tylko o ogłolne zmeczenie wszystkim, ale w ciąż mam nadzieje że zaświeci światełko, póki nic definitywnie nie zostało zakończone - buziaczki ogromne dla Ciebie i powodzenia w pokonywaniu trudnosci:) Gosiaczku życzę więcej przespanych nocy kochana i wiecej odpoczynku:):):):)

DLACZEGO WKLEJACIE TĄ TABELKĘ! PRZECIEŻ SIĘ Z NIEJ WYPISAŁAM (niestety) i to jeszcze na pierwszej stronie :-( niestety, nie uodze bliźniaczkow 5 lipca , więc się wywalam...kurcze, zirytowałam się.... TABELA I NICK............MIASTO............TERMIN................ ......IMIĘ Gosiaczek26...Szczecin.........26.07.05....Urodziła..... ..Wiktorię Domi24..........Warszawa.......22.05.05...Urodziła...Wik torię i Zuzannę Ania79...........Kielce............08.09.05......Urodził a .........Igę Dorota28.......Zielona Góra....30.10.05...Urodziła.........Bartusia Mia26...........Wrocław.........01.11.05....Urodziła.... ...Mateusza Aga*.............Wrocław.........03.11.05....Urodziła... .....Pawełka Soul..............Warszawa......10.11.05......Urodziła.. ...Alę i Maję Ewka 77........Leszno...........28.11.05......Urodziła........... ..Olę Monika80.......Wrocław.........01.12.05.....Urodziła.... ....Patrycja Anna. Jagoda1977....Rzeszów........17.12.05.......Urodziła.... ... Olę i Wiki Suzinka.........Tarn.Góry.......22.12.05.......Urodziła. ......Mateuszka Sysia1912......Malbork..........03.01.06.......Urodziła. .......Tomusia Lulka79.........Bytom............03.01.06.......Urodziła .......Majeczkę Tu Kasia........Warszawa.......07.01.06.......Urodziła.......Ba rtusia Bozina .........Tarn.Góry ......10.01.06.......Urodziła.......Martynkę DIDO76 .....Piekary Śl. .........06.03.06.......Urodziła......Mateuszka li_de ...........Toruń.............03.03.06.......Urodziła........ .Filipa olala..........ok Bydgoszczy..21.02.06.......Urodziła ...Magdalena Iga Guśka..........Rzeszów..........17.02.06......Urodziła.. .......Julię Roza_..........Olsztyn...........17.04.06.......Urodziła ....Maję Elff - ...........Łódź...............08.05.06......Urodziła.....Dom inika Gonia78........Poznań...........02.05.06......Urodzila.. ..Oscar.. Paula24........Poznań............01.06.06 ......Urodziła .........Patryk Aśka74 .......Trójmiasto.......13.08.06 .....Urodziła...Sandra, Monika Iskierka.........Siedlce...... ...08.11.06.......Urodziła.. ..synuś Eryczek Zabajona........Olsztyn......... 26.01.07 ....Urodziła ..Oleńkę Foli.............Ostrów Wlkp.........08.03.07Urodziła ...Nadię Silve26........Biała Podl........09.03.07..... Urodziła Igorka Andzia77.....Wodzisław Sl........14.03.07.....Urodziła ...córcia Nadia Anna Myszka1975....Katowice...........06.07.. Urodziła Kubusia Sabra.............trójmiasto.........03.06.07....Amelka i maciuś Gosiaczek76.....Morąg..............09.02.08..........chł opczyk Granini.....Gdynia................14.09.O7.............. .Szymonek enigmaa.....Katowice.............08.04.08............... będzie Marysia Iwona 77...Zambrów.............13.05.2008...................?????? ????? ??? maklady......zach-pomorskie......??????????????????????? ?? Kamcia1985....Warszawa........24.09.2008................ ??.............

Jestem :) Estellko - Wcale się nie dziwię że wszystko jest tu wkurzajace bo to nie był dobry pomysł na tak szybką zmianę Asieńko - ja też mam taką nadzieję :) a co do twarożku to chodzi Ci o ten jogurt co rozlał Tomek czy co bo nie zakumałam, bo jeśli chodzi o jogurt to nie było co zbierać wszystko rozmazane a on jakby sie w tym jogurcie tarzał :D no ale co ja poradzę musi się uczyć, raz zje ładnie a raz sie bawi tym jedzeniem co mnie doprowadza do białej

Hej, ja też witam na nowej części :) Mam nadzieję, że osoba, która pisała na pomarańczowo (nie podam kto) ale kilka osób tu wie dokładnie bo zostało to sprawdzone, przemyślała parę spraw, zmądrzała no i zacznie myśleć zanim coś napisze na nowej części :) Choc szczerze mówiąc gdyby to ode mnie zalezało to bym ujawniła bo uważam, że za głupotę trzeba płacic i ponieść konsekwencje. Iskierka, gratuluję ciąży. Estelka, prykro mi, że tak się stało z tą tabelką, nie powinno tak być :( Zabajonek, dasz radę z teściową chyba masz wprawę, nie pozwól jej się wtrącać w wasz związek. Ana, mama nadzieję, że wszystko się ułoży. Asia, gratuluję walki z nałogiem Emika, pracusiu ta część musi być dla ciebie szczęśliwa. Sysia, gratuluję bilnasu dwulatka, ale czas leci :) Sabra, wierzę, że padasz przy dwóch łobuzach, mnie jeden wykańcza czasami

Foli dzięki :) Estelko mam nadzieje że to poprostu pomyłka z tą tabelkę, a nie działanie perfidne :( kochanie nie irytuj się proszę

Hej dziewczynki - ja się melduje ponownie na kolejna nowej części. Emika - tak jakbys czytała w moich myslach. Pisałam ale w ogóle nie myslałam że tak to odczytasz :) jestes niemozliwa!! Ja poprostu mam mętlik w głowie. Boję się przyszłości, boję się kredytu. Ostatnio jestem bardzo wybuchowa, wszystko mnie denerwuje, wkurza. Pewnie w ten sposób odreagowuje stresa :( A jeszcze do tego z P nie zgadzamy się w niektórych kwestiach, mieszkamy osobno i jest ciężko. Mam nadzieję ze przetrwamy ten trudny okres... nie chiałam nic pisać i zanudzać was tutaj. Jest mi poprostu ciężko z tym wszystkim. A najgorsze jest to że ja oczywiście mam powoli schizy na punkcie dziecka i nie wiem czy na przyszły rok wyjda moje plany. Ja wiem że to jeszcze troche czasu i wiele może się zmienić, ale ja juz mam czarne mysli. I to mnie chyba najbardziej dobija. a do tego wszystkiego fatalna pogoda, brzydko pochmurno i to tez mnie dobija. Dziekuję za te dowcipny - trochę się posmiałam :) dziekuję :) Ana 30 - wielka buźka Sabra - jestes dzielną kobietką :) Cały czas musisz być na pełnych obrotach. Podziwiam cię. Jestes niesamowita :) Gosiaczek :) witaj moja droga!!! Jeszcze trochę i urodzisz ślicznego bąbelka i lepeij bedzie ci się spało pomimo nocnych karmień :) Asiula - witaj mamuśko :) czepialska zołza?????? dobre!!!!! Estelko - kochana - ściskam cię baaaardzo mocno ❤️ sysia - witaj - ja wczoraj patryka przebierałam całego bo wylał na siebie całą szklankę wody mineralnej!! na szczęście tylko wody i wystarczyło wysuszyć ale jakby to było cos innego to masakra!!

Melduję się na nowej części. Dziewczyny czyżbym coś przegapiła z tymi pomaranczkami? Co Was tak oburzyło jeśli można wiedzieć? pozdrawiam

Foliś - to prawda czas leci strasznie i Tomek im starszy tym bardziej niegrzeczny a dzisiaj to już bije rekordy w wymyślaniu i robieniu głupot, tak się psoci że biegam co chwilkę i poprawiam, podnoszę, naprawiam, chowam, czyszczę, MASAKRA :D Pauluś - Ty doskonale wiesz o czym mówię bo masz to samo :D Tomek też sie dobiera do wszystkich kubków, butelek i tylko trzeba uważać by nie było tam nic czym mógłby zrobić sobie krzywdę, aż strach jak tak lata po całym domu bo zawsze coś zmąci :)

Był tu taki pomarańczek co nie potrafił się ujawnić a który miał tak dużo do powiedzenia na temat in vitro i kobiet które je robią, bardzo dojrzałe to było naprawdę ale szkoda wracać do tego, po prostu nie warto :)

Dzięki Sysia. Wyobrażam sobie. Czyli też byłam na tapecie ale \"G\" mnie to obchodzi co kto myśli :-) Rozbię to co uważam za słuszne :-)

Sysia - wiem dokładnie - ostatnio mielismy akcje - Patryk przewrócił sie i uderzył buźka o kant łóżka i rowalił sobie wargę. Miał całą spuchniętą, siną i krew sie lała. Na szczescie obyło się bez ingerencji chirurga. Ale płaczu i bólu było mnóstwo. Stało się to tydzien temu i od tego czasu już 3 razy zmieniałam pościel bo w nocy jak mu wyschną usta to pęka i krew leci :( ale dostałam w aptece super maść i mu smaruje nawet w nocy i zaczyna sie goić na szczęście. Ale od tamtego czasu oduczył się pic soki - przestawił sie na wode mineralną i tak już chyba zostanie ;) Foli - witaj :) rozminełyśmy sie w pisaniu hihihihii Judytka, Sysia, Foli - co do pomarańczka to większość z nas wie o kogo chodzi i jak się pojawi jeszcze raz to poprostu to ujawnimy i koniec!!! Wtedy niech będzie to dla tej osoby kara i nauczką na przyszłość :) Pozdrawiam