Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tns obop

jakich mezczyzn pragna polskie kobiety??

Polecane posty

Gość tns obop

Jak wygląda, zachowuje się i gdzie pracuje prawdziwy mężczyzna? TNS OBOP zapytał o to ponad tysiąc losowo wybranych Polaków. Wyniki badań, opisywane przez "Dziennik", zaskakują. Większość kobiet i mężczyzn uznała, że takim typem jest macho. No, może nieco zmiękczony. Dla kobiet idealny mężczyzna powinien być: zadbany, ogolony, ładny, proporcjonalnie zbudowany, z owłosionym torsem, modnie ubrany, opalony, umięśniony. Powinien też być dojrzały, wyrozumiały, ciepły, dbający o siebie, honorowy, zabawny, niezależny, twardy, ryzykancki, zdeterminowany. Prawdziwy mężczyzna, to według tego badania komandos, pilot samolotu, strażak, bokser, kierowca TiR-a, mechanik samochodowy, piłkarz, hydraulik. Najniżej notowani są fryzjerzy i...projektanci mody. A jak widzą idealną kobietę mężczyźni? - Ich zdaniem powinna być: delikatna, dobra, ciepła, inteligentna, słuchająca, kochająca, szczera, godna zaufania, opiekuńcza - kochająca dzieci. A wygląd? - szukamy średniego wzrostu brunetki lub blondynki, charakteryzującej się płynnością ruchów, delikatnością, zmysłowością, naturalnością i wysportowanym, jędrnym, gibkim ciałem. - "Te badania pokazują, że Polki oficjalnie preferują ugrzecznionego, miłego, dobrze wychowanego faceta, przyparte zaś do muru wyznają, że w głębi serca tęsknią za kimś zupełnie innym: facetem z krwi i kości", przekonuje prof. Zbigniew Izdebski, seksuolog, który przygotowuje właśnie komentarz do raportu OBOP.

Gość dla mnie sprawa jest jasna
fascynujące

Gość dla mnie sprawa jest jasna
💤😴