chrobot 27 Napisano 5 godzin temu tylko tutaj zetknelam sie z istotami spozywajacymi makaron z truskawkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 41 Napisano 4 godziny temu Przynajmiej smrodu nie czuć w internetach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, chrobot napisał: tylko tutaj zetknelam sie z istotami spozywajacymi makaron z truskawkami Ty nie jesteś polkom Przysmak prosto z PRL W PRL jadano prosto i smacznie. Nasze zabiegane mamy i babcie starały się wyczarowywać pyszne dania prawie "z niczego". Śmietana i makaron były dostępne, truskawki też. Bywało, że cukier był na kartki, ale jakimś cudem każdy miał zapasy. Makaronem z truskawkami zajadały się też dzieci w przedszkolach, szkołach i na koloniach letnich. Wszędzie to się jadło nawet w budzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 361 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: Napisał wygryw który pierwszy raz w życiu dostał nudesy i musiał się dostanie chwalić aby każdy zrozumiał przekaz. Tak. Nudesy na mnie wrażenia nie robią, w przeciwieństwie do ciebie. Ja ich nawet nie zapisałem, a ty je przechowujesz i walisz 13 pod foto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 4 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, chrobot napisał: tylko tutaj zetknelam sie z istotami spozywajacymi makaron z truskawkami Truskawki się miksuje naucz się bo typ się zdziwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 27 Napisano 4 godziny temu to jest idealne na srake pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Nudesy na mnie wrażenia nie robią, w przeciwieństwie do ciebie. Ja ich nawet nie zapisałem, a ty je przechowujesz i walisz 13 pod foto Ja bym trzymał w tajemnicy gdyby nie ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 41 Napisano 4 godziny temu Nikt ci nie będzie gotował lezak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, chrobot napisał: to jest idealne na srake pewnie Pyszne spróbuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 27 Napisano 4 godziny temu Jak bede chciala sie przeczyscic to sobie moze zjem. Same truskawki lubie ale nie z makaronem. Morwe se zjadlam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, chrobot napisał: Jak bede chciala sie przeczyscic to sobie moze zjem. Same truskawki lubie ale nie z makaronem. Morwe se zjadlam Strasznie dziwny ten konin że tam tego nie było a na koloniach nie byłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 41 Napisano 4 godziny temu Chcesz to zryj i daj spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 27 Napisano 4 godziny temu no wlasnie zryj i daj zyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 41 Napisano 4 godziny temu No dokladnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 4 Napisano 4 godziny temu 31 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tak na malowanie. xd Hhttps://www.tiktok.com/@mnic_h/video/7524407457439960342 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 361 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: Ja bym trzymał w tajemnicy gdyby nie ty Nie chcę mi się z prawiczkiem dyskutować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Nie chcę mi się z prawiczkiem dyskutować. No lepiej pić do lustra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 470 Napisano 4 godziny temu 30 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: .. nie ma tam sarkazmu, przegrywy mają żal ze nie kupilem truskawek.. Nie wiem o co chodzi z tymi truskawkami, to jakiś wyznacznik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 470 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: H k#rwa nie oglądam tiktoka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: k#rwa nie oglądam tiktoka. To o nas kota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 361 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: No lepiej pić do lustra Lepiej walić sylikon w dżinsach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Lepiej walić sylikon w dżinsach Rób co chcesz przed lustrem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 375 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie wiem o co chodzi z tymi truskawkami, to jakiś wyznacznik? a jak... wg. przegrywow nie kupienie truskawek to oznaka biedy i wyobcowania spolecznego. rudzielec z salową mają problem jesli ktos nie kupił .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 361 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: To o nas kota Ja z Elcia, nie oglądamy tiktokow dzieciaku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 470 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: a jak... wg. przegrywow nie kupienie truskawek to oznaka biedy i wyobcowania spolecznego. rudzielec z salową mają problem jesli ktos nie kupił .. Aha, to nie wiedziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 470 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Ja z Elcia, nie oglądamy tiktokow dzieciaku Coś nie dociera do niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 41 Napisano 4 godziny temu Widzę że już z elciom przyjaźń znow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 361 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Coś nie dociera do niego. A cokolwiek do niego dociera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 4 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Ja z Elcia, nie oglądamy tiktokow dzieciaku Mając ponad 2 miliardy użytkowników miesięcznie na YouTube i 1 miliard na TikTok , te platformy oferują ogromną publiczność – i możliwości. Ale dla twórców treści, marketerów i firm, które chcą zmaksymalizować swój wpływ, wybór między TikTokiem a YouTube jest kluczową decyzją strategiczną.16 cze 2025 Nie można walczyć z nieuniknionym przejęciem rynku video w internecie Według raportu App Annie, w czerwcu 2021 r. użytkownicy ze Stanów Zjednoczonych spędzili aż 24 godziny w skali miesiąca oglądając filmiki na TikToku, a tylko 22 godziny i 40 minut robiąc to samo na YouTubie. Różnica jest jeszcze bardziej wyraźna w Wielkiej Brytanii, gdzie TikTok wyprzedził YouTube’a już w zeszłym roku – na Wyspach średni miesięczny czas korzystania z TikToka to 26 godzin, w porównaniu do raptem 16 na YouTubie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 361 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Widzę że już z elciom przyjaźń znow Zafsze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach