Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyy

tata zdradza mame, powiedziec jej o tym

Polecane posty

Gość pomocyy

przejrzalam telefon mojego taty , sa w nim sms od innej kobiety wskazuja na ciagly kontak, spotykaja sie, ojciec od dluzszego czasu chodzi poddenerwowany i podirytowany \"naszym\" zachowaniem tzn moim i mamy, pogadac z nim? czy powiedziec mamie?

nie wtrącaj się, to ich sprawa. mozesz jedynie delikatnie dać znać tacie, że wiesz.. a co z tym zrobi to już jego sprawa

Gość najpierw sie upewnij
musisz być tego pewna na 100%, dopiero wtedy pomyśl o rozmowie z tatą, choć sądzę, że jeżeli twój ojciec ma romans, to mama pewnie o tym wie

Gość fjffjh
uważam że nie ma dobrego wyjścia z tej sytuacji i musisz się z tym liczyć :( szkoda, ze względu na ciebie, że zobaczyłaś te wiadomości trzymaj się 🌻 no i - jak tu ktoś pisze - musiałabyś być pewna

tacie gratuluję córki,która szpera w jego rzeczach :o

Gość ptasiemleczko22
Oczywiscie, ze powiedz, bo to sprawa Twojej mamy i powinna o tym wiedziec!!

Gość ptasiemleczko22
xyzed, a moze pogratuluj jej tatusia, ktory ma gdzies rodzine i jest wrednym klamca?? Grzebanie w komorce to przy tym pryszcz...

ptasiemleczko22 --> a tobie co odjebało? chciałabyś się dowiedzieć od córki, ze mąż cię zdradza? bo ja wolałabym się tego dowiedzieć od męża.

Gość pomocyy
aha to ja jestem zla ze szperam w rzeczach ojca a on jest super ze sie umawia z inna kobieta?? zalosny jestes!! wiem na 100% ze ma romans ale nie wiem czy sama mu najpierw powiedziec czy od razu mamie-zeby zobaczyla te sms! moi rodzice sa 20lat malzenstwem nie chce zeby mama cierpiala przez ojca ktory ja porabia!

mamie nie mów, ale ojcu daj jakoś znać, że wiesz. jak bedzie wiedział, że wiesz to sam mamie powie

Gość kocia morda w polu kapusty
najpierw z ojcem pogadaj !

Gość pomocyy
meaaa- myslisz ze ojciec przyjdzie i ot tak powie sluchaj zdradzam cie? przeciez sam sie nie przyzna! nikt nie jest tak odwazny by sie przyznac, kazdy ma odwage tylko zdradzac!

Gość zapytaj taty czy ta pani
z którą się obściskuje, to jakaś nowa ciocia?

Gość ptasiemleczko22
Co mi odjebalo?? Jestem corka kobiety, ktorej nikt nie raczyl powiadomic, ze maz ma kochankie i ktora zyla w nieswiadomosci wiele lat przy czlowieku, ktory spieprzyl jej zycie. To mi wlasnie odjebalo.

to niech jeszcze wyczyści mu konto,rozpowszechni wieści o skurwysyństwie tatusia,spakuje mu za mamusię walizki i wystawi je za drzwi:p Tylko niech nie zapomni o alimentach na siebie i mamusię i po cholerę jej wiedzieć czemu stało się tak ,a nie inaczej:o Czasami lepiej nie wiedzieć i wszystko się rozmywa w prozie żywota:P

Gość pomocyy
ale co mu powiem widzialam sms?? nie wiem czy mu nie powiedziec tak zeby mu w piety poszlo, np ze jezeli nie zakonczy tego romansu to straci nas wszystkich, zone, dzieci i wnuki siostra ma 2 malych dzieic... moze to mu przemowi do rozsadku? myslalam jeszcze nad tym aby zadzw do tej kobiety? tylko co powiedziec?

\" 14:29 pomocyy meaaa- myslisz ze ojciec przyjdzie i ot tak powie sluchaj zdradzam cie? przeciez sam sie nie przyzna! nikt nie jest tak odwazny by sie przyznac, kazdy ma odwage tylko zdradzac!\" a skad wiesz jak będzie? a skąd wiesz czy mama nie wie o tym? może wie i daje mu ciche przyzwolenie? może nie układa im się tak jak myślisz, może od dawna mają problemy. dzieci zazwyczaj nie wiedzą jak jest między ich rodzicami. moi rodzice też na zewnątrz odgrywają szopki kochającego się małżeństwa. jedno czego nie możesz zrobić to rozwiązać ten problem za nich. nie możesz wejść z buciorami między nich. z ojcem pogadaj i zobaczysz wtedy co się stanie

\" 14:30 ptasiemleczko22 Co mi odj**alo?? Jestem corka kobiety, ktorej nikt nie raczyl powiadomic, ze maz ma kochankie i ktora zyla w nieswiadomosci wiele lat przy czlowieku, ktory spieprzyl jej zycie. To mi wlasnie odj**alo. \" nie każdy przypadek jest taki sam

jak mu powiesz, ze wiesz o tym sam poleci matce powiedziec pomysl troche :o

zajmij sie nauką dziecko a nie sprawami rodziców

Gość powiedz mu że mamę juz masz
i niepotrzebnie stara się ją podmienić na inny model :P Dziadek ma kryzys wieku średniego jak 90% samców, jest nadzieja, że przejrzy na oczy jak wiagra przestanie pomagać :D

Gość ptasiemleczko22
Autorko, o tym ze ojciec ma kochanke Twoja mama dowie sie na 1000%, pytanie tylko czy teraz czy np. za 10 lat, kiedy bedzie juz stara i bedzie miala poczucie straconego zycia. Jak powiedz ojcu, ze wiesz, to obieca pewnie Tobie, ze z nia skonczy, czego nie zrobi, zapewniam Cie. Twoja mama pewnie bedzie przez pewien czas cierpiec, ale w koncu przeboleje ten fakt i bedzie mogla zaczac nowe zycie(chyba, ze przebaczy ojcu i naiwnie bedzie wierzyc, ze sie zmieni). Chyba lepiej, aby to stalo sie teraz, a nie za 10 lat, nie sadzisz?

Gość pomocyy
onk 3 -> zycze Ci aby malzenstwo twoich rodzisow sie rozlecialo:) przeciez to taka cudowna rzecz:)jestes debilem myslac ze ot tak odpuszcze, 23 lata spedzilam z nimi nie chce zeby teraz sie to rozpadlo rozumiesz??

Gość bezczelna smarkata jestes
Jak można szperać ojcu czy matce w telefonie? Co to dzieci obchodzi?

Gość ptasiemleczko22
A osobom, ktore nigdy nie doswiadczyly zdrady w rodzinie proponuje sie nie wypowiadac i nie dawac rad: nie wtracaj sie.

wiesz moi rodzice sie nie rozwiodą na pewno a ty nie wyzywaj mnie

ptasiemleczko, w takim razie jestem w pełni uprawniona do dawania takich rad i powiem jeszcze raz: nie wtrącaj się

powidz mu "albo ty jej o tym mowisz albo ja"

a twoim rodzicom współczuje że mają taką beznadziejną córke

Gość pomocyy
okej reasumujac, w pierwszej kolejnosc mam pogadac z ojcem, a co jak mi powie to nic nei znaczy,dlaczego szperasz w mich rzeczach itd, okej wiem nie powinnam ale faktem jest ze ma kogos..