Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyy

tata zdradza mame, powiedziec jej o tym

Polecane posty

Gość kocia morda w polu kapusty
o...walsnie ! menelico ! :P a ty.. a jak to się stało że Ty..najpierw przeczytaj a potem pisz :o

Gość co za pfffffffffffffff
hehehe, ale niektore osoby tu głupoty wypisują, ja jestem blisko z obydwojga rodzicami i jakby ktoreś z nich zdradziło, nie wahałabym sie o tym powiedzieć, to tak jakby zdradziło całą rodzine, jakby nie tyylko zdradzało malżonka/ke ale i dzieci. Jak mozecie do niej pisać zeby sie nie wtrącala w nie swoje sprawy, przeciez to są jej rodzice!!!!!! to są rownież jej sprawy, MUSI POWIEDZIEC MAMIE, ale decyzja juz nalezy do jej matki, i to jest najwazniejsza sprawa w ktorą ona juz sie mieszać nie moze, jedynie co to może pomagać mamie w tej trudnej sytuacji i wspierać ją duchowo, ja bym bez zastanowienia powiedziała. Zawołaj mame i tate do pokoju, i powiedz, "tato wydaje mi sie ze masz coś do powiedzenia mamie" (nie znam waszej rodziny, ani twojego ojca, ale moze być tak ze sie wyprze wszystkiego, i bedzie udawać głupka, dlatego poproś go o telefon, i pokaz smsy) Nie czytaj tych glupich wypowiedzi, zebys sie nie wtrącala, bo tylko pomąci ci w glowie. Pomysl jeszcze o tym, czy gdyby twoja mama sie doweidziala, moze nie teraz, moze nie od ciebie, ale za jakiś czas od przypadkowej osoby, NIE MIAŁABY DO CIEBIE PRETENSJI JAKBY SIE DOWIEDZIAŁA ZE TY WIEDZIALAS O TYM WCZESNIEJ I MILCZALAŚ? PRAWDA JEST NAJLEPSZA, nie wazne jaka, wazne aby znać prawde. Pozdrawiam i powiedz mamie.

Gość fjffjh
pomocyy... myśle nad kolejnymi informacjami które podajesz... w esemesie było coś o spotkaniu i życzenia ("dużo seksu" raczej nie życzy się osobie z którą się go uprawia), w jakimś serwisie okazuje się że twój tata i ta kobieta są znajomymi sprzed lat... może się spotkali, może rozmawiają, ale to się zdarza wracam do pierwszej swojej wypowiedzi, że powinnaś zebrać więcej danych bo mi się zaczyna wydawać że nie masz podstaw być taka pewna tej zdrady

Gość a jak to się stało że Ty
piszę dlatego bo poczytałem :P jakaś kretynka głupoty wypisuje bo chce mieć dużo wpisów w temacie :O

co za pfffffffffffffff..jasne powinna jeszcze widziec jaka stosuja metode antykoncepcyjna :D to przeciez ich wspolna sprawa jesli maja se zrobic kolejnego dzieciaka :D:o nastepna :o

14:51 pomocyy dziekuje tym wszystkim co pisza powaznie ! moj temat to nie bajka,rodzina po 25 latach sie sypie... :P

no i jeszcze jedno - moje wyazy współczucia dla tatusia autorki tematu, za to że spłodził taka kretynkę :O :P

moi rodzice sa 20lat malzenstwem - wcześniej byli tylko tyle

no moja droga napewno jestem mądrzejsza od ciebie, wez sie postaw w sytuacji autorki, ty moze byś nie byla spokojna ze twoja mama o niczym nie wie, nie chcialabys aby znala prawde? WEz lepiej nic juz nie pisz

Gość pomocyy
i co by mi to dalo? wow stworzylam topik i mam 90 wpisow, i co skakac z radosci mam , dziecko spokojnie .... dzieki temu ze z wami rozmawiam faktycznie dostzregam innych rzeczy, masz racje jesli sie zyczy duzo sexu tzn ze sie z tym kims go nie uprawia, moze na spotkaniu po latach bylo milo ale to juz koniec?? ja nie widze wszystkiego bo emocje biora nademna gore, wy nie ejstescie zwiazanymi ze sparwa wiec wam latwiej

Gość fjffjh
pomocyy, a w ogóle to sprawdzałaś na forum tamtej klasy czy się nie umawiają na jakieś większe zloty? popytaj też ojca o dawną klasę i serwis nasza-klasa i sprawdź czy się zmieszał czy nie... wiesz... takie metody dochodzeniowe... (nie piszę że niezawodne ale może zdobędziesz więcej rozeznania)

Gość ptasiemleczko22..
Nie ma to jak kultura wypowiedzi. Ciekawe czy w realnym swiecie bylabys taka wyszczekana i niekulturalna. Smiem watpic.

no i tak wlasnie najlepiej wyzywacc innych, hehehe moze ty masz jakas DZIWNĄ rodzine i Ciebie nie obchodzi co sie w niej dzieje ale innych z pewnoscia tak

Gość janiczkaaaaa
ONA SIE JUZ GUBI W TYM CO PISZE ZOBACZCIE SAMI 14:27 pomocyy aha to ja jestem zla ze szperam w rzeczach ojca a on jest super ze sie umawia z inna kobieta?? zalosny jestes!! wiem na 100% ze ma romans ale nie wiem czy sama mu najpierw powiedziec czy od razu mamie-zeby zobaczyla te sms! moi rodzice sa 20lat malzenstwem nie chce zeby mama cierpiala przez ojca ktory ja porabia! RAZ PISZE ZE 20 LAT A POZNIEJ 25

nie wiem do kogo te słowa o braku kultury :) ale w przypadku autorki określenie kretynka to nie wyzwisko tylk określenie jej stanu świadomości :O

do jak to sie stało, idealne okreslenie Ciebie to PROSTAK :( przykre

pewnie ptasie...jeszcze mam dlugie czarne krecone zeby i wielkie oczy (nie swspomne o klykcinach :D:D) :o

Gość ptasiemleczko22..
Mozesz zrobic jeszcze cos innego. Powiedz mamie, ze Twoja kolezanka ma dylemat, bo wie, ze ojciec zdradza zone i nie wie czy powiedziec mamie czy moze pozwolic jej zyc w nieswiadomosci. W zaleznosci od rady Twojej mamy, powiesz jej lub nie.

Gość janiczkaaaaa
To były nie te czasy co teraz :) a autorka ma 23 Wszystko sie kupy nie trzyma

prostak - ale za to myślący w przeciwieństwie do większości osób wypowiadających sie w temacie te marnej prowokacji :P

Gość wenezuela76
23 lataka to nie jakaś sarkula to tak na marginesie do tych którzy tak pisali :O Jeżeli jesteś pewna to powinnaś to poruszyć, w końcu jesteś dorosłą osobą i członkiem rodziny.Nie wiem jaki charakter ma ojciec a jaki matka to dość istotne, ponieważ rozmowę powinnaś zacząć od osoby z którą masz lepszy kontakt.

Gość wenezuela76
*smarkula

Gość janiczkaaaaa
Są dwie mozliwosci - autorka kłamie na temat swojej rodziny , podaje nieprawdziwe dane zeby jej nie rozpoznac , albo najzwyczajniej w swiecie to podpucha :D

Gość pomocyy
zapytam po przyjsci z parcy ile sie znali przed slubemile byli zareczeni ile sa po slubie czy to aztak wazne napisalam 20 -w sensie ze dlugo ale skoro moja siostra jest strasza a rodzila sie po slubie tzn ze musza jakos kolo 25 juz byc razem, nadal nie rozumiem osob ktore nie chca pomoc tylko zaczac beznadziejna dyskusje o niczym

Gość fjffjh
pisać że dwadzieścia (jeśli ma się w głowie że dwadzieścia z hakiem), "ponad dwadzieścia", czy "24 i 7 miesięcy", "25" to może być równie dobrze to samo u tej samej osoby może nie chciało się jej na początku liczyć i podawać precyzyjnie, jak tobie, janeczko, prawidłowo zacytować (wyobrębniając czyjeś kolejne wypowiedzi i odróżniając od własnych)

rozmowe to powinna zacząć sama ze sobą bo jak widać nie radzi sobie :P

Gość ptasiemleczko22..
Bo niektorzy w realnym zyciu sa "malymi kaziami", ktorzy boja sie odezwac, wiec na forum trzeba dac upust swojej frustracji. Nie przejmuj sie.

prowokacji czy nie prowokacji ale posmiac sie mozna :D czylko czy oby na pewno bo czytajac takie ptasie to juz tylko plakac 😭 czy ciebie ptasie tato przypadkiem nie wykorzystywal seksualnie lub nie bil po glowie trzepaczka do dywanow ze jestes taka wredna dla taty autorki :o