Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyy

tata zdradza mame, powiedziec jej o tym

Polecane posty

Gość kocia morda w polu kapusty
ja bym sie z nim w dyskusje nie wciagala, powiedz mu ze wiesz a co z tym zrobi to juz jego sprawa co innego...nie powinnas mu szperac po rzeczach :o

Gość pomocyy
pisalam sms z ojca telefonu... kasujac raport otworzylam pierwsza wiadomosc z gory i tam byl dwuznaczny sms, wiec zaczelam czytac reszte,nie robilam tego specjalnie przypadek i prosze zdrada wykryta! olac sprawe?? niee napewno nie za bardzo szanuje swoja Mame, zeby pozwolic aby ja oszukiwano

Gość ptasiemleczko22
Twoj ojciec najpierw zacznie sie wypierac(jak mu powiesz, ze wiesz, ze ma kochanke), a jak powiesz o tym, ze czytalas smsy, odwroci kota ogonem i oburzy sie, ze naruszylas jego prywatnosc. Potem bedzie probowal Cie przekonac, ze to juz skonczone lub bedzie wciskal Ci bajeczke, jak to neka go jakas kobieta, ze nic go z nia nie laczy. Moze sie takze przyznac i zapewni Cie, ze z tym skonczy. Nie uwazasz, ze Twoja matka zasluguje na prawde?? Daj jej prawo wyboru. Jezeli bedzie chciala zostac z ojcem mimo jego zdrady, to ok, bedzie to JEJ decyzja. DAJ JEJ PRAWO WYBORU.

Gość ptasiemleczko22
I przestan sie tlumaczyc, ze przeczytalas tego smsa. Moze tak wlasnie mialo byc. Przeczytanie smsa to pikus w porownaniu do zdrady, wiec nie czuj sie winna.

Gość skąd wiesz ze
mama jest w niewiedzy? moze juz dawno wie ale nie chce zeby dzieci sie dowiedzialy to sa sprawy doroslych ludzi w malzenstwie i nie ma nic gorszego niz wtracajace sie dzieci

a ja sadze, ze sie przestraszy, ze ty powiesz mamie i sam sie przyzna

Gość pomocyy
no wlasnie najpierw zobacze co mi ojciec powie,i pozniej albo ja powiem mamie albo on....... gorzej jak powie nie mow nic mamie ja to zakoncze:(

Gość fjffjh
"zajmij sie nauką dziecko a nie sprawami rodziców" to czy ojciec nie przyciagnie jakiegoś choróbska do domu jest też żywotną sprawą córki

ptasiemleczko mówisz \"DAJ JEJ PRAWO WYBORU. \" a ja mówię: \"DAJ IM PRAWO DO PRYWATNOŚCI\"

przede wszystkim to ona nie ma pewności że tata zdradza mamę sms jeszcze o nicyzm nie swiadczy

Gość pomocyy
mama bedzie miala ciezki wybor:( no co jak mu wybacz to bedzie wiedziec ze mu uschlo plazem to wszystko, jak go wywali z domu bedzie sama:(

Gość skąd wiesz ze
fjffjh- pieprzysz a pełnoletnia córka to nie moze jakiegos chorobska przywlec do domu? nie spi ze swoim chlopakiem a pozniej z nastepnym a kto wie moze i jeszcze z nastepnym? szkoda ze tatus nie sprawdza wtedy corce telefonu i nie robi porzadku z kurestwem

kurwa :o pomysleliscie jak moze sie czuc taka cora :o jak widzi matke i ojca przy obiedzie a w glowie ma obraz turlajacej sie obcej baby z wlasnym ojcem ojcem :o ps. oczywiscie ojcem corki a nie obcej baby :D

Gość ptasiemleczko22
Zgadzam sie z wypowiedzia powyzej, to jest sprawa miedzy matka i ojcem, datego matka MUSI o tym wiedziec. Ojciec na pewni Ci powie, ze z tym skonczy, przeciez nie powie: bede to kontynuowal. Jezeli szanujesz mame, to jej to powiedz, nie pozwol, aby zyla w kompletnej nieswiadomosci.

Gość fjffjh
jeśli np w rodzinie jest HIV, to nie znaczy że automatycznie wszyscy zostaną zakażeni jednak są pewne względy bezpieczeństwa których należy przestrzegać, a osoby nieświadome mogą się narazić przypadkowo na zakażenie

Gość pomocyy
powtarzam to sa sms o spotkaniu, po spotkaniu o tym jak milo fajnie, jak ja uwielbiam te twoje teksty, na zyczenia wyslala slowa duzo sexu mm:) no wiec jednak mame zdradza !

Gość fjffjh
do "skąd wiesz ze" jakoś tak po facecie żonatym który się "kurwi" na boku spodziewam się wiele gorszego niż po kobiecie o której prawadzeniu się nic nie wiem wolę więc zakładać najgorsze

Gość pomocyy
dziekuje tym wszystkim co pisza powaznie ! moj temat to nie bajka,rodzina po 25 latach sie sypie... a wy mi piszecie o tym ze ja sie kurwie,ze mi ma sprawdzac telefon, kur***wa trohe powagi z sytuacji?? on sie zdecydowal 25 lat temu ze bedzie wierny mojej mamie ze nie opusci az do smierci......

fjffjh..masz meza/ faceta/ zone/ dziewczyne ??

Gość sama będzie
ale pewnie barzdiej szczęśliwa bo teraz pewnie nie jest. Pomysl ze on może nagadywać do tej baby na was Twoją mame, mówić okropieństwa, i pwenie kupe kasy na nia wydaje Mówie Ci powiedz najpierw mamie zeby niby ona sama zobaczyła ten sms niech to się rozegra między nimi Moja koleżanka niby też honorowo sama chciała z pojcem pogadać i wiesz jak to się skończyło???? dostała w pysk bardzo mocno, ojciec powiedział ze jak cos powie zrobi wszytsko aby jej mame skrzywdzić, zacżął ją codziennie psychicznie dołować, a po cichu jej matce wkręcał ze ona ćpa i się puszcza > I tak ona jest na skraju załamania a rodzice ją dołują

Gość ptasiemleczko22
Mea, chcialas chyba powiedziec: Daj mu prawo do prywatnosci, nawet kosztem wlasnej matki.

Gość ptasiemleczko22
Sama bedzie, taka reakcja tez jest mozliwa. Ja tez jestem za tym, aby pokazala mamie smsa lub po prostu o nim powiedziala, a kobieta niech zrobi z tym, co uwaza za sluszne. Jezeli zdecyduje sie to zignorowac i uwierzy w bajke mezusia, to jej sprawa. Najwazniejsze, ze bedzie to jej decyzja.

Gość fjffjh
esemesy nie sugerują zdrady fizycznej ale spotykanie się i jakieś zaangażowanie emocjonalne już są (Wiecie co... Ja absolutnie tego co niżej napiszę nie doradzam, bo mogłabym tylko spowodować że się utajnią a ja wyjdę na histeryczkę i to grzebiącą w cudzych esemesach... ale gdybym to ja znalazła taki esemes do mojego ojca, odpisałabym z tego samego telefonu, bardzo obraźliwie do takiej kobiety lub spróbowałabym dopaść ją gdzieś. Normalnie pożałowałaby że w ogóle poznała mojego tatę.)

Gość tamarara
tak ale mama musi tez cos pwoiedziec, ale co sie mowi w takich sytuacjach, hce zeby wiedzial ze jak nie skonczy to z rodzina konie, cala mowie zona, corki , wnuczki.. on ma 47 lat.. a zahowuje sie jak 20latek:(

a z drugiej strony to straszna gapa z tego twojego ojca jak juz ma romans to chociaz wymazałby sms jakas ciota z niego troche

Gość sama będzie
o niki Ci się pomyliły??? skoro tu piszemy to po co zakładałaś drugi temet?

przynajmniej próbowałby nie zostawiac śladów i troche sie pilnował a skoro taki jest to moze masz racje pokaz te sms mamie

Gość fjffjh
Kocia, mam kogoś z tego zestawu i jeszcze trochę a co? ;)

{Moja koleżanka niby też honorowo sama chciała z pojcem pogadać i wiesz jak to się skończyło???? dostała w pysk bardzo mocno, ojciec powiedział ze jak cos powie zrobi wszytsko aby jej mame skrzywdzić, zacżął ją codziennie psychicznie dołować, a po cichu jej matce wkręcał ze ona ćpa i się puszcza > I tak ona jest na skraju załamania a rodzice ją dołują] czytalam ostatnio, ze babe w windzie zgwalcone :o czy mam nie jezdzic juz nigdy w zyciu winda ?? glupie jestescie jak but :o