Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyy

tata zdradza mame, powiedziec jej o tym

Polecane posty

Gość fjffjh
"a z drugiej strony to straszna gapa z tego twojego ojca jak juz ma romans to chociaz wymazałby sms jakas ciota z niego troche" może jest bardzo pewny siebie a może podświadomie ma dość i chce żeby sprawa się wydała

Gość kocia morda w polu kapusty
fjffjh ...o to, ze ten ktos moze sie ruchac po katach i przyniesc ci HIV-a czego oczywiscie nie zycze ale zastanow sie czasem nad tym co piszesz :o

Gość fjffjh
hehe, dobre z ta windą... mnie jednak jakoś facet nie bije gdy przesolę zupę

Gość fjffjh
dzięki, kocia, za przestrogę i wiesz, dlatego wolałabym szybko zorientować się czy nie mam rogów, bo z każdą ewentualnością trzeba się liczyć

Gość pomocyy
zalozylam 2 topik w zyciu rozwodowym mialam nadzieje ze zdradzone panie mi pomoga ale jedynie tu mi tylko odpisujecie:( coz chociaz cos... sama bym sie zalamala, siostrze nic nie mowie po co ja jeszcze martwic:( ona i tak z nami juz nie mieszka

współczuję Ci bardzo, to naprawdę smutne :( Ja bym się załamała jakby moi rodzice się rozwiedli. Porozmawiaj z tatą na ten temat, nie mów mamie. Zapytaj go o co chodzi i co planuje z tym zrobić. Może to chwilowy wybryk i przemyśli sobie to. Powiedz mu, że masz do niego żal że rozbija rodzinę. Jak coś to Twoja mama powinna dowiedzieć sie tego od Twojego taty.

fjffjh... a jak bedziesz miala juz dorosle dzieci to chcialabys je mieszac w tak powazne sprawy ??

Gość ptasiemleczko22
Autorko napisz prosze co zamierzasz, bo jak czytam rady 20letnich osobek, ktore nic o zyciu nie wiedza, abys nie mowila mamie, to mnie az skreca. Facet ktory kocha kobiete, nie zdradza jej, wiec to nie ma znaczenia czy to jednorazowy wybryk czy nie. Twoja mama ma prawo wiedziec o zdradzie ojca i sama zdecydowac co tym zrobic.

Gość pomocyy
szperanie zostawmy na potem to duzym problemem nie jest, ja zalozylam temat czy powiedziec mamie o zdradzie, ale jesli was tak szperanie drazni zaloze zaraz kolejny topik ..Bozeeeeee gdzie mam mu to powiedziec co dalej,przeciez nie powiem w pokoju a pozniej wyjde z domu/co na spacerze? rozumiecie ja musze to zaplaowac:(

Ludzie, co do Autorki piszecie jak do dziecka, przecież napisała, że ma 23 lata:) (Np ktoś napisał, żeby się wzięła do nauki, a nie zajmowała sprawami rodziców:)))Pewnie jakiś zdradzający ojciec). Spójrz ojcu w oczy i spokojnie spytaj: a właściwie to jak długo zdradzasz Mamę? Teraz to Ty jesteś dorosła, to rodzice kradna konfitury ze spiżarni

wlasnie powiedz mu "na bezczela" i wyjdz z pokoju nie dyskutujac dalej a ty ptasie przestan pierdolic :o

ptasie mleczko --> IM PRYWATNOŚCI im, nie jemu. to jest ich małżeństwo, w ich małżeństwie dzieje się źle więc jest to ich sprawa. i nikt, nawet dzieci nie powinny się wtrącać w ich sprawy. ja już powiedziałam, że nie chciałabym sie dowiedzieć od córki że mąż mnie zdradza, nawet byłabym wściekła na córkę, gdyby mi coś takiego powiedziała, bo to nasza sprawa. Córka może jedynie uświadomić ojcu, że wie o wszystkim i że powinien coś z tym zrobić tyle w tym temacie ale każdy zrobi jak chce i co uważa za służne ciao

Gość ptasiemleczko22
Nie skomentuje tego, bo musialabym sie znizyc do twojego poziomu:O

Moze nie zrozumiałas mnie dobrze, jej mama musi sie o tym dowiedziec ale od taty i chodzilo mi o to ze ma pogadac z tata na ten temat i kazac mu powiedziec o tym mamie. A to ze nie wiem nic o zyciu to nie znaczy ze nie moge miec jakiegos zdania na ten temat. napisalam jej co ja bym zrobila jako córka!!!!!

Gość pomocyy
asiuula dziekuje:) , ptasie.., kapusto:) troche mi lepiej w zasadzie kazy ma potroszku racji ale to ja musze podjac deyzje i to ja mam przechlapane.. a takim udanym malzenstwem byli

Gość ptasiemleczko22
Mea, ok, Ty wolisz przejsc przez zycie po najmniejszej linii oporu, tkwic w zwiazku bez przyszlosci ,byle tylko z kims byc, Twoje prawo. Wiekszosc kobiet wolalaby jednak znac prawde. Po raz kolejny powtarzam, ze zgadzam sie ze stwierdzeniem, ze zdrada malzenska to sprawa miedzy malzankami, czyli zarowno zdradzajacego jak i wspolmalzonka. Jezeli jej ojciec nie ma jaj, aby sie do tego przyznac, niech uswiadomi matke corka. Ona ja tylko uswiadomi, a uswiadomienie nie jest wtracaniem sie.

Gość pomocyy
a co sadzicie abym zadzwonila do tej kobiety?? wiem ze ma meza, wpisalam jejimie i nazwisko na naszej klasie okazalo sie ze z moim ojcem chodzili razem do podstawowki-przypominam wtedy 8 lat sie chodzilo ... zadzwonila bym do niej i postraszyla?czy lepiej nie

ptasie..a skad ty niby masz wiedziec co by wolala mama autorki :o

:o tracę nadzieję, że spotkam myślących ludzi na kafe ptasiemleczko :o

Gość ptasiemleczko22.
Aniu87, problem w tym, ze faceci maja odwage, aby zdradzic, ale przyznac sie juz nie potrafia albo po prostu nie chca. Im jest tak wygodniej. W domu gospodyni domowa zapewniajaca cieplo domowe, a na boku kochanka zapewniajaca rozrywke i emocje.

jak smiesz meaaa 😠 a ja ?? :P

Gość zadzwon dziecko
powiedz mamie , powiedz rodzinie , sąsiadom :D

Gość lalka z łezka w oku
jak na Twoje 23 lata jestes wscibska ja nigdy nie osmieliłabym się czytac smsy czyjes czy mmay czy taty czy męza, nikogo ....... poza tym ciekawi mnie jedna sprawa....skoro ojciec wymienia dwuznaczne smsy z kobiea , ktore swiadcza o zdradzie to tak zwyczajnie zostawia telefon na wierzchu i jeszcze pozwala Ci z niego korzystac ? z reguły takie osoby pilnują komorki jak oka w głowie i usuwaja wiadomosci.... na Twoim miejscu upewnilabym się czy to aby jest zdrada , bo wg mniete smsy to zaden dowod

Gość a skąd ty ptasiemleczko
możesz wiedzieć, że matka o tym nie wie? tylko pierdolisz: uświadomić ją, musi wiedzieć, musi byc świadoma :o a może matka wie. może od lat im się nie układa. to są tak intymne sprawy, że nie wolno się w to wtrącać ja pierdole

Gość ptasiemleczko22.
Pomocyy, problem w tym, ze to ojciec slubowal Twojej matce wiernosc, nie kochanka. Jak nie ta, to znajdzie sobie inna.

kocia mordo tyś wyjątkiem :P jednak tylko dlatego, że podejrzewam kim jesteś :D

Gość a jak to się stało że Ty
spędziłaś z tatusiem i mamusią 23 lat a oni są dopiero małżeństwem od 20 lat? i skąd wzięli taką starą Twoją siostrę?

jasne wiesz :P zapomnialam czy jestes moczymorda czy jakos inaczej to bylo 😭

Gość pomocyy
jest to dziwne! ze nie kasuje, ale tel ma z regoly przy sobie. ekran zawsze odwrocony tak ze widac tyl tel, czyli w razie jak zadzwoni nie widac ekranu, nie wiem czemu nie kasuje jest za glupi jako zdradzajacy, czy tak pewny siebie ze nawet jak sie wyda to c oz tego! a co do szperania powtorze osobny topik na to jest tu mowimy o innej sprawie bo zachwile zaczniecie sie dopytywac dlaczego mam 23 a nie 24 lata. skupmy sie na innym problemi ZDRADY