Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyy

tata zdradza mame, powiedziec jej o tym

Polecane posty

Gość mysle ze powinnas pokazac tego
smsa mamie. ale tak aby ojciec nie wiedzial. i powiedz jej ze ja wesprzesz i zeby nie robila niczego w nerwach, na goraco. Mozliwe ze Twoja mama bedzie chciala ocalic malzenstwo. powodzenia. i nie rob sobie wyrzutow ze poszperalas w tel ojca. jakby nie mial nic na sumeniu nie byloby sprawy. a dzieki temu ze to sie wyda tamta nie bedzie mogla juz robic kreciej roboty.

Gość mysle ze powinnas pokazac tego
wiem ze to zabrzmi okropnie ale wg mnie skoro ojciec sie kryje to znaczy ze mu na mamie jeszcze zalezy i boi sie rozstania. Nie mozna czekac az sprawa bedzie powazniejsza... Moze najpierw przygotu jakos mame na ta wiadomosc. Dobrze by bylo zeby ojca nie bylo w domu wtedy jak bedziesz z mama rozmawiala.

Gość a kim jest tamta baba
moze ma meza, to moglabys oprocz mamy pogadac z jej mezem. mialaby troche bigosu babsko.

Gość kocia morda w polu kapusty
komicznie:D:D:D normalnie chce dostawac takie smsy od ciebie :D❤️ :D

wszystko jedno oby byly z takim "polotem" :D

e tam polotem... po prostu zastanowiła mnie wyjątkowa niesprawiedliwa i selektywna inwigilacja dokonywana przez autorke.... powinna wziąć sie za wszystkich w swojej rodzinie, bo jak widać po jej ojcu - to niezłe ziółka :P

a to dalej się ciągnie? :o błożesztymój myślałam, że już temat skonczony

Gość do zasady
moim zdaniem nie powinnas mamie mowic ,moze ona juz wie ale nie chce nic z tym zrobic i udaje ze nic sie nie dzieje. Trudniej jej bedzie jak sie okarze ze caly swiat juz to wie.. a moze ona chce trzymac to w tajemnicy :) Moze nie ma siły sie z tym zmierzyc roznie moze byc .. Ja pogadala bym z ojcem jak zechce to skonczy romansowac wiedzac ze moze wszystko stracic a jezeli nie zechce konczyc romansu to wczesniej czy pozniej przyzna sie sam wiedzac ze ty wiesz i mozesz powiedziec :)

nie oceniaj calej rodziny po ojcu i corze :P ciekawi mnie czy lekkosc twoich interpretacji wynika z bagatelizowania dnia codzinnego:> czy kryje sie pod nickiem mlody acz inteligentny onanista a moze...piekna kobieta (bo to one na tym swiecie maja rozum:P) z nogami do samej dupy.

\"czy kryje sie pod nickiem mlody acz inteligentny onanista\" nie nie... obiegowa opinia na kafe jest taka, że jestem 50 letnim łysawym niskim i grubawym impotentem onanistą i mieszkam z mamusią... :D:D nie pamietam juz czy było coś o tym, że jestem bezrobotny :P

Gość baki klaszcz i cos jeszcze
czyli tak jak podejrzewalam...jestes idealem :D❤️

Gość baki klaszcz i cos jeszcze
wszyscy 50 letni lysawi, niscy i grubi impotenci onanisci ktorzy mieszkaja z mamusia posiadaja wasy !ze juz nie wspomne o tych bezrobotnych bo tych najnormalniej nie stac na maszynke i zyletki :D:P

no dobrze - ale wystające włosy z nosa i to, że chodze latem w sandałach założonych prosto nie niezmieniane przez tydzien skarpetki w krate to już niebagatelny atut :P i mysle, że tych przymiotów nie mozna wywnioskować z mego pierwotnego opisu mej skromnej osoby? :D

Gość baki klaszcze i cos jeszcze
no wiesz..🌻 kazdy ma inny gust. zapewne dla wiekszosci przesiadujacych tutaj pustych (niestety) dziewczat nie jestes idalem :( ja na szczescie jestem niesamowicie..przeplniona :D stad moje zainteresowanie Twoja osoba (ze nie wspomne o skarperach mrrrr) ❤️