Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyy

tata zdradza mame, powiedziec jej o tym

Polecane posty

Gość a jak to się stało że Ty
kurna co za debilne usprawiedliwianie delilizmów i debilizmu autorki :O

Gość fjffjh
(nie sądzę że gdybym miała tutaj pisać o swoich rodzicach, chciałoby mi się najpierw liczyć ile dokładnie lat są razem, podałabym pewnie zaokrągloną liczbę lat, no chyba że ktoś zmusiłby mnie do dokładnych wyliczeń i wtedy te lata mogłyby się różnić)

Gość janiczkaaaaa
Równie dobrze moze jej sie nie chciec przypomniec własnego nazwiska jesli ja wylegitymują Sa pewne rzeczy ktorych nie trzeba liczyc ani przypominac sobie Bankowo to podpucha

Gość pomocyy
pozbieram wiecej info zanim cos pwoiem mamie,:( co nie zmienia faktu ze z ojcem cos nie tak,owszystko sie czepia nas w domu, wszystko przeszkadza tak nagle!

Gość ptasiemleczko22..
Typowe zachowanie zdradzajacego. Jakby chcial w swojej glowie usprawiedliwic swoja zdrade.

Gość fjffjh
janiczka, masz potrzebę kogoś legitymować? od tego są osoby uprawnione a nie byle anonim, jak ty czy ja, na forum pomocyy, życzę powodzenia p.s. frustracja ojca też może mieć różne przyczyny... podpytuj go

Gość pomocyy
a skim mam rozmawiac jak nie z ludzmi na forum? jak pojde rozmawiac z kolezankami z grupy czy z podworka to plotki sie zaczna nie ma sily ze nie, a tu nikt mnie nie zna nie powie dalej

Gość pomocyy
a z kim mialo byc sorka*

Gość janiczkaaaaa
Nie mam potrzeby legitymowania ale jesli ktos pisze bzdury w tak oczywistych sprawach , to nie mam zaufania do tej osoby i uwazam ze temat jest wymyslony Poza tym zdradzacz nie dawałby telefonu córce zostawiając w nim smsy od kochanki Wymyslona bzdurna historia i jak ktos tutaj juz powiedział załozona po to zeby miec duzo wpisów

Gość fjffjh
(Jesssu... jeszcze o tych nieszczęsnych latach, z mojego punktu widzenia: "Sa pewne rzeczy ktorych nie trzeba liczyc ani przypominac sobie." Są pewne rzeczy które nawet językowo brzmią lepiej lub gorzej. Ja moge stwierdzić że moi rodzice są ze sobą 30 lat. - Po zastanowieniu stwierdzam że w sumie sama mam już trochę więcej niż trzydzieści a nawet trzydzieści jeden a pod kobiec tego roku skończę trzydzieści dwa. Zatem moim rodzice są ze sobą już prawie trzydzieści trzy lata. I tak zaokrągliłabym do trzydziestu bo dokładne podanie liczby lat, przy ogólnie poważnym problemie, brzmi trochę śmiesznie. No i do głowy by mi nie przyszło że ktoś tak rozdmucha te kwestie językowe czy wyliczeniowe. )

Gość fjffjh
"ale jesli ktos pisze bzdury w tak oczywistych sprawach , to nie mam zaufania do tej osoby i uwazam ze temat jest wymyslony" dlatego piszę że zaokrąglanie lub nie wcale nie jest takie oczywiste

Gość janiczkaaaaa
No wiesz 20 a 25 to jest rozrzut no nie? A poza tym jak ma 23 to juz te 23 lata małzenstwa samo cisnie sie na usta To nie dziecko 5letnie , tylko dorosła dziewczyna , która chce sie wtracac w sprawy rodziców a wypisuje bzdety , podajace w watpliwosc całą sprawę Nie zajmuje juz sie tym , pasjonujcie sie dalej Jak dla mnie mało to powazne i głupie zakładając oczywiscie ze to prawda.

Gość pomocyy
fjfjh -chociaz ktos mnie rozumie dzieki:) w obliczu utraty rodziny faktycznie zastanawianie sie nad 1 rokim 2 latami jest bardzo istotna sprawa... ciesze sie ze mimo wszystko sa tu normalni ludzie. gdyby to byla podpucha nie sledzila bym tego tematu tak dokladnie, ja mam co robic w domu, mam sesje na studich ale jak mam sie skupic skoro w mojej glowie jest jedno KONIEC SZCZESLIWEJ RODZINY, myslalam ze zdrada, czy rozwod mnie nie nie dotyczy a jednak...

Gość ludzie o co chodzi
do tych wszystkich pań, które g.wno wiedzą o zdradzie w rodzinie. Jestem przykładem podanym przez autorkę. To córki mi powiedziały i jestem im dozgonnie wdzięczna za to, że wtrąciły się między mamę a tatę.

Gość kocia morda w polu kapusty
janiczkaaaaa..a nawet jesli to nie jest prawda to co ?? za duzo energii bys zmarnowala dajac autorce jakas rade ??

Gość pomocyy
dzieki tym ludziom na forum wiele sie dowiedzialam, jak kilka osob mysli i podaje propozycje to mozna wnioski wyciagnac dlatego jestem wdzieczna wsszystkim co mi odpisywali. do tematu wroce-jak pogadam z ojcem wtedy o tym opowiem i zastanowimy sie co dalej

Gość janiczkaaaaa
No dobrze dam radę - nie wtrącac się , jedynie mozna ojcu powiedziec ze się wie, ale tylko jeśli ma sie calkowitą pewnośc W przeciwnym wypadku , dopiero mozna bałaganu narobic , całkiem niepotrzebnie. Ciekawe czy autorka zastanowila sie chociaz przez chwilę nad tym?

mam nadzieje, ze sie zastanowila bo od poczatku pisze jej to samo co ty teraz :)

Gość janiczkaaaaa
:) Za nic bym nie chciała aby córka przyszła z taka rewelacją do mnie i oświecała mnie o zdradzie Wszyscy , tylko nie dzieci

:D:D:D a jak bedziesz ja chciala sledzic napisz do mnie bo zajmuje sie tym zawodowo :D

Gość pomocyy
zastanawiam sie nad konsekwencjami dlatogo tu napisalam chcialam sie dowiedziec czegos od osob nie zwiazanych ze sprawa, wam jest latwiej pisac. nie chce sie wtracac, ale jesli rodzina sie rozpadnie prze kochanke ojca to co nie mam dzialac? no wiecei wtracanie nie wtracanie zalezy kto jak na to patrzy

Gość janiczkaaaaa
Jesli sie rozpadnie to tylko z winy ojca

Gość pomocyy
myslalam zeby wynajac detektywa ale to juz by bardziej podpadalo moda na sukces czy inna telenowela... rozmowa ojca z matka jest najlepsza:)

no pisze daj znac :D zawsze cos do kieszni wpadnie ;):D

Gość ludzie o co chodzi
dziewczyno powiedz mamie w obecności ojca, że znalazłaś niepokojący Cię sms o takiej a takiej treści moje córy powiedziały mi wszystko, czego się dowiedziały same wcześniej i dzięki temu naprawiłam to, co mąż w życu nam popsuł proponuję też aby osoby, które nie doświadczyły zdrady w rodzinie nie próbowały być świadome o czym piszą

autorka powinna teraz zlustrować telefon matki... Może mamusia też sobie używa z innymi.... Potem sprawdzić telefony oraz korespondencje obojga dziadków... Moze tez coś kombinują, a ich połówki powinny o tym wiedziec... :P:P:P

Gość ochcoch
Autorko,wspołczuję z powodu sytuacji w rodzinie ale postapiłas bardzo nieładnie przeglądajac tel ojca.Nie wiem ile masz lat,ale jezeli jestes juz pełnoletnia to powinnaś dostac nauczke od ojca i on powinien zaczac cie kontrolowac na kazdym kroku jak małe dziecko-przegladac twoje rzeczy osobiste,czytac twoje listy,esemesy itd. A co do zdardy to lepiej nie mow matce,tylko ojcu daj do zrozumienia,ze wiesz,ze ma kochanke ale nie wyjawiaj skad tego sie dowiedziałas,bo jak sie dowie,ze przeczytałas esemesa od jego kobiety to twoje relacje z ojcem sie pogorsza.

Ja mam inny pomysł - niech autorka uwiedzie faceta tej kochanki i tak zemsci sie na niej i na ojcu :P