Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MZMZMZ

CHYBA ZAWALILAM DIETE WEJDZCIE

Polecane posty

Gość MZMZMZ

zjadlam dzisiaj 4jablka,10mandarynek,kiwi,jogurt duzy,talerz owsianki z mlekiem o,5%,paczka:( waze 60kilo mam 160zm wzrostu i jestem na diecie mz-1000kcl:(

Dobrze, że nie były to batoniki i czekolada. Ważne, że owoce :) Teraz do końca dnia nie jedz żadnego pieczywa i nic z kalorycznych rzeczy. Jak poczujesz głód, zjedz jabłko. Nie jest źle :)

Gość Mieszana
ale problem!!!! nie schudniesz nigdy!

Gość MZMZMZ
czemu nigdy???napisz mi prosze co robie zle :(prosze,znacie sie lepiej ode mnie,ja niedawno zaczelam diete

Gość MZMZMZ
???

Gość qbus
zacznij jesc naturalne rzeczy a nie paskudztwa w postaci duuuzego jogurtu z mleka w proszku, jablek, ktore zjadlas surowe i dokonala sie fermentacja w jelitkach o reszcie nie wspomne. teraz zwroc uwage na to co zjadlas, popatrz prawie wszystko to czyste weglowodany! jak myslisz od czego sie tyje?? ;-))) musisz bardziej zbilansowac to co jesz. jesli chcesz zeby Ci cos poradzic daj znac na e-mail bo nie jestem tu za czesto. zajmuje sie profilaktyka zdrowia wiec...odpowiem z przyjemnoscia na kazdy Twoj e-mail ;-))) Pozdrawiam serdecznie!

Gość heh dech zaparło
a czy ja też bym mogła prosić o jakieś wskazówki odnośnie racjonalnego żywienia muszę schudnąć ale nie wiem za cholerę jak mam to zrobić