Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopilko

co ja teraz mam zrobic

Polecane posty

Gość kopilko
rosalinda daj spokoj z tym podszywem to nie podszyw ile razy mam mowic

Gość kopilko
jak sie kogos kocha to wcale nie jest to takie łatwe chcialam mu pokazc zeby miał kare i wiecej tego nie robił,ale sama nie wiem co teraz z tego wyniknie i kare to chyba poniose ja

Gość KatJa111
kopilko, dobrze zrobiłaś, że się wkurzyłaś i wyszłaś z domu. Natomisat wręczenie kluczy facetowi to coś, czego nie powinno się odwracać ze względu na to, że zrobisz z siebie idio.tkę i nic więcej. Jeżeli deklarowaliście sobie jak będzie Wasz związek wyglądał to nie ma dla niego usprawiedliwienia. Jednak jeżeli to wszystko polega wyłącznie na ograniczaniu gościa to cóż... Lepiej daj sobie z nim spokój, bo nie podporządkuje się Twojej woli (w końcu to wolny człowiek). Ja bym nie wróciła, bo mam swój honor. Jak zamykam jakiś rozdział to zamykam.

Gość ghhhjhj
"jak sie kogos kocha to wcale nie jest to takie łatwe chcialam mu pokazc zeby miał kare i wiecej tego nie robił,ale sama nie wiem co teraz z tego wyniknie i kare to chyba poniose ja" Szacunek do samej siebie jest wazniejszy niz milosc, zapamietaj to sobie. i nie ponizaj sie przed nim, nie przepraszaj. nie daj nigdy pokazac zadnemu facetowi, ze bardzo ci na nim zalezy. nawet jak nie wiem jak go kochasz.

Gość KatJa111
a co do przeprosin? nie oczekiwałabym przeprosin od niego i w życiu nie przeprosiłabym jego. U mnie w związku nie ma wyjść na dyskoteki. Ewentualnie do pubu jazzowego i zawsze razem.