Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stefan__Gitarra

napisz nick oraz wiek powiem kim jestes...

Polecane posty

Gość Stefan__Gitarra
Mjuriel 24 k/m? Bianka65: urocza kobieta, jednak wiekszosc swojego zycia przesiadziala na izbie wytrzezwien. Bylo to spowodowane ze pracowala na pobliskim lotnisku gdzie musiala tankowac samoloty. Jednak wyszla z tego cala i rozpala domowe ognisko u siebie w domu i kochanka. Z mezem jest 18 lat z kochankiem 7 jednak ten drugi uwaza ze to jest milosc zycia. Kiedys chcac by maz z kochankiem sie zapoznal uwowila ich w pobliskim burdelu, jednak sobie nie przypadli do gustu i biedna Bianka65 narazie zyje w grzechu i klamstwie. jej zycie teraz jest mile, spelnia sie, a najbardziej lubi gdy przychodzi pan listonosz kaziu i rozmawiaja o polityce palac przy tym popularne kazia. Bianka65 jest kokietka, wie ze swoim tyleczkiem, kazdego faceta rozbroi, dlatego gdy ostatni byla zatrzymana za przekroczenie predkosci odrazu wysiadla i stanela tylem do policjanta... podzialalo, dostala tylko 200 zl

Gość Mjuriel 24
no kobieta kobieta. w koncu zenskie imie Mjuriel ;p

Gość Stefan__Gitarra
szparażkaaaaa: typowa negocjatorka. Do dzis ma nawyki na stacjach benzynowych wypominac ze paliwo pewnie sobie pracownicy odlewaja a ona chce za to rabat. Lubi sie udzielac, uwielbia brac udzial w pochodach i procesjach. Mysli co mowi przez co ma duzo wrogow. Ostatni powiedziala swojemu chlopakowi, ze nie podobu sie jej jego sweter i do dzis ze soba nie gadaja. bez faceta ciezko, wiec szparażkaaaaa ma na oku pobliskiego sasiada, ktory cale zycie siedzi w m1 i spelnia sie grajac w pasjansa na komputerze. Wie ze jego denka okularowe sa a seksualne, jednak chce to zrobic z kims kogo zna i z kims z kim ma mocna wiez. Ostatni hobby szparażkaaaaa jest chodzenie na targu i porownywanie cen za kg ziemniakow oraz brokol. szparażkaaaaa jest inna niz wszyscy, nie pije alkoholu ale za to sobie lubi robic bomby warzywne, wsadza duzo warzyw do gara gotuje wsadza sobie lejek i wszystko do ostatniej kropli wlewa. Pozniej dwa dni ma baki wieksze niz upicei alkoholem. szparażkaaaaa to dobra kobieta, jednak obgaduje wszystkich z nadzieje ze sama bedzie na forum

Gość maakarenkaaaa
lat 33 kobietka ;)

Gość Mjuriel 24
eh chyba sama siebie opisze, tak bedzie szybciej i latwiej :P

Gość Stefan__Gitarra
Mjuriel 24: nimfomanka, bo codziennie dostaje zboczone zdjecie jako subskrypcje w mailu. Jest sama dlatego wszystko jej mozna. Oddaje sie pasji jaka jest ochrona srodowiska.. czyli zbieranie puszek z aluminium. Czesto od 5 rano ckreci sie po osiedlu i szuka aluminiowego towaru by uszczesliwic siebie i srodowisko. W kazdej chwili oprocz swojej pasji doksztalca sie grajac na swoich nowych organach targu. Marzy by grac na weselach i zarabiac kupe pieniedzy. Mjuriel 24: jest mloda, jednak nie wiek swiadczy o czlowieku. jesyt bardzo rozwinieta, wie czego w zyciu chce. Chcialaby miec dzieci, jednak boi sie ze jak pozna jakiegos typa i bedzie siedziala mu na kolanach to odrazu wpadna. Mjuriel 24:ma duze poczucie humoru, nawet jesli ktos opowie chujowy kawal smieje sie ona dopiero po 5 minutach. Mjuriel 24 jest slicznotka ma bardzo jasna cere, i sliczne bujne krucze wlosy.

Gość Mjuriel 24
hahahaha no cala prawda o mnie:) jestem sliczna blada kruczoczarna nimfonamka :D ooo widze puszkę na osiedlu, więc idę zarobić na te organki abym mogła po weselach grywac:D Stefan jestes rewelacyjny :D

Gość maakarenkaaa
a ja,a ja ja tez chcę hahahahahahaaa lat 33 kobietka ;)

no i chooj dowiedziałam się, że jestem 25 letnim ogierem :o zajebiście

Gość Stefan__Gitarra
maakarenkaaaa: caly czas zastanawia sie nad swoim zyciem, w ktorym nie znalazla jeszcze odpowiedzi. Jest przygnebiona gdyz faceci sie tylko na nia napalaja, a chce byc madra inteligentna kobieta. Jej pasja jest sadzenie kwiatow w balkonowej doniczce, jednak nie jest ona zbyt duza i swoja pasje rozwija 4 razy w roku. Ma zwierzyniec w domu, posiada psa, ktory wszystko dmucha i kota ktory jest wogole nie obecny i siedzi gdzies pod tapczanem. Dziwi ja to bo wydaje sie jej, ze z 2 tygonie on wogole sie nie rusza, jednak wie ze kotek sie z nia droczy. maakarenkaaaa: idzie do sswojej pierwszej pracy w spozywczaku. bedzie tam stala na bramce i uwazala na mlodych gowniarzy z pobliskiej szkoly, czy aby nie chca czegos wyniesc. Bardzo ja rajcuje jej stroj z pracy, dlatego czestow domu sie przebiera (7 razy dziennie), bierze banana do reki i krzyczy do lustra "stoj bo strzelam) bo czym wykonuje jeszcze taniec brzucha i sciga swoje nowe szaty. maakarenkaaaa: zastanawia sie nad tym, czy nie sprzedac mieszkania i jechac na wczasy

Gość Stefan__Gitarra
meaaa chwila wytrwalosci

Gość maakarenkaaaa
Stefan..... hahahahahaaaaa jestem pod wrazeniem,jestem mundurowa,lubie się przebierać,sadzę kwiatki 3 razy w roku hahahaahahahaaaaa,cały czas zastanawiam sie nad swoim zyciem i mam problem z naapalającymi sie facetami hahahaahahaaaaaa, z tym kotem i psem to nie prawda ale mozna raz się pomylić ;), zastanawiam sie faktycznie czy nie sprzedać mieszkania ,cos w tym jest masz dar........ ;) dzieki

Gość Stefan__Gitarra
meaaa: nie pasuje jej nic, co chwile domaga sie wszystkiego dla siebie. jej matka pochodzi z honkongu przez co ma trudne imie do rozszyfrowania. jednak jest tak pewna siebie, ze niktt do okola nie ma racji. meaaa : przypadkowo znalazla sie w polsce, ogolnie w kontenerze z wieeksza liczba mieszkancow honkongu mieli jechac do francji, jendak jak to w zyciu. W porcie w gdansku zlodzieje ukradli kontener i tak meaaa zyje tutaj po dzis. meaaa jest dzielna kobieta, umie cenic i szanowac ludzi do okola, ale tylko wtedy gdy sami sa dla niej mili. Wymaga tego by osoby z ktorymi rozmawia byly sliczne, gdy tak nie jest traktuje wszystkich jak by ich nie bylo, nie slucha, wcina sie w zdanie. meaaa ma meza, on ja bardzo kocha sa ze soba 3 lata, jednak ona czeka na prawdziwna milosc. Jest z nim, poniewaz robi niezla kase bedac kierowca autobusu pks , zreszta cieszy ja to ze nie zawsze jest w domu tylko w warsztacie naprawia swojego 20 letniego autosana. meaaa marzy o spokojnej i dobrej przyszlosci dlatego, juz teraz w pokoju wszystkie ostre krawedzie okleila miekka gabka, a pod stolem ma dwa termosy w ktorych sa usmazone pieczarki na czarna godzinee. meaaa : czasami teskni za rodzina, jednak wtedy otwiera wampa w wresji turystycznej i czyta kawaly

Lizak cierpliwosci:D widocznie mamy za skomplikowana osobowosc jak dla Stefana:classic_cool:

:D :D :D hahaha dzięki - cała ja :D

Gość jinxthebunny
kobieta 21 :)

Gość Stefan__Gitarra
setunia: uwielbia muzyke techno, a co za tym idzie uwielbia speed, zabawe, seks w przypakowych miejscach, oraz rozmowy na zjezdzie. Na codzien jest porzadna i wstydliwa. Gdy na ulicy zatrzymuje sie dla niej samochod na przejsciu robi sie cala czerwona mimo ze kierowca zrobil to ze wzgledu na sygnalizacje. setunia studiuje marketing, dlatego wektory wskazniki ma w jednym palcu. Imponuje swoim mezatym kolezankom z pracy swoim wyzwoleniem i lekkoscia myslenia. setunia tez byla kiedys w zhp, jednak gdy druh marek sie do niej zaczal przystawiac i podgladac jak robi kupe rzucila harcerstwo. Smutno jej, bo miala tam duzo znajomych, a teraz to musi czekac na kolejne wekendy by sie naspidowac, zalozyc swoje nowe biale rekawice myszki miki i zasuwac na parkiecie. Na dysce ma duzo kumpli, ona sie cieszy bo kazdy po towarzysku, przyjacielsku lapie ja za tylek. setunia lubi byc trendy na topie, dlatego nei zklada majtek. Czuje sie bez nich atrakcyjnie, a wie ze zwykle majteczki z reala nie robia rewelacji wsrod speedowcow. setunia marzy o wyjezdzie w cieple kraje. Jednak brak funduszy nakazuje jej zostanie w domu , enentualnie na balkonie w lipcu

Gość najkii
no a jaaaaaaaaaaa?